Şimdi Ara

ses kartı alıcam seçimim nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE SB Audigy Value 7.1 24-Bit Ses Kartını alacağım yaklaşık 46YTL ye denk geliyor fiyatı bunun kadar olup daha iyi olan bi ses kartı mevcutmu yada biraz daha fazla olup daha iyi olan ses kartı varmı önerilerinizi bekliyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/AUDVAL24B7.1/CREATIVE-SB-Audigy-Value-7.1-24-Bit-Ses-Karti

• seskartı gayet yeterli oluyor. önceden ben kullanıyordum ve performansı çok iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marantz

seskartı gayet yeterli oluyor. önceden ben kullanıyordum ve performansı çok iyiydi.

tşk ederim
  • Şu x-fi yede bakabilirsin ama fiyatı biraz yukarda.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd850040
  • o kadar çok veremem ya ses kartına :) o modelide görmüştüm daha önce bana ses kartı olsun yeter daha önce on board ses kartını kullanıyodum yetiyodu şimdi jaklarında sorun var yandı sanırım onun için alıyorum yeni bitane yani seste pek kalite aramam ama alıcaksamda ii bişi alayım ki aldığıma değsin :)
  • Bu fiyata en iyi alacağınız ses kartı budur o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marantz

Bu fiyata en iyi alacağınız ses kartı budur o zaman.

tekrar tşk ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil
  • Aynı karttan bendede var gayet güzel bi kart. Sönmeztolga arkadaşın verdiği modlada çok güzel oluyor. Bu ses kartı ve mod fiyatına göre gerçekten güzel oluyor. Tavsiye ederim.
  • mod ne acaba bilgim yok birde bunun uyuşmazlık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
  • uyuşmazlık olmaz direk yükle ve modun tadını çıkar
  • Herhangi uyuşmazlık söz konusu olmaz...
  • peki bu ses kartını alsak vista için problem olur mu? hepsiburadadaki ürün açıklamasında vista yazmıyorda. bende alabilirim bu karttan onun için soruyorum..
  • Pek bir bilgim yok ama bu kart epey eski bir kart vista driveri yoksa sorun olabilir.
  • bi creativ in sitesine girip bak istersen vista driveri çıkmışmı çıkmışsa alırsın ben xpde kullanacağım için sorun yok :)
  • İleride vistaya geçmeyeceğiniz ne malum? Cihazları ileriyi düşünerek almalyız.
  • Bende geçen ay audigy value 7.1 i Sanal Marketim.com dan almıştım. 45ytl gibydi. öğlen sipariş verdim, 20 saat sonra Bolu ya elime ulaştı. kartta gayet başarılı, 5.1 destekli dts ve dollby digital sesleri Altec Lansing vs3251 ile elde edebiliyorum. tavsiye ederim
  • vistanın daha bi 5 yılı var kullanılması için :)) bu ses kartını alıcam bi ses kartına 50den fazla veremem :P
  • Value OpenAl desteklediğinden Vista'yla uyumsuzluk sorunu olmaz. Bu kartı uzun bir süre kullandım, bas-tiz ayarı bile yoktu. Sonuçta Value modelleri kırpılmış oluyor Şimdi bas-tiz ayarları var mı bilmiyorum ama x-fi moduyla iyi olur heralde. Ses kalitesi ise muhteşem değil ama onboarddan çok daha iyi Memnun bırakacağını düşünüyorum.

Ancak öneri olarak 2. el Audigy 2 tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Ekim 2008; 20:15:34 >
  • notebook için ses kartı öneren warmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.