Şimdi Ara

Ses karşılaştırması : CL65 AMG, M5, Enzo Ferrari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ferrari'nin sesi ya ne bileyim biraz kötü gibi geldi.

CL65'in seside tok bi ses güzel.

Ama M5 dahada bi güzel o yüzden M5 diyorum. Kısaca;

///M Power
  • Berlinetta gibi bir efsaneyi baz almadan arabalarına ses yapan Ferrari'yi kınıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

CL65 AMG : Tok ve güzel bir sesi var!

CL65 bir başka
  • m5 daha tok sesi var...
  • M5 ıııh hiç beğenmedim

En güzel ses bence mercedesin ama hareket halıinde ferro her zaman wofff wooooofffffffffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 4 Şubat 2008; 14:59:15 >
  • Telefondan çekim gibi sesler pek hoş gelmiyor. Ama Ferrari sesini sokakta duymak lazım of of
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Telefondan çekim gibi sesler pek hoş gelmiyor. Ama Ferrari sesini sokakta duymak lazım of of

Hocam sen hoparlörleri bir kontrol et bende harikaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Telefondan çekim gibi sesler pek hoş gelmiyor. Ama Ferrari sesini sokakta duymak lazım of of

500 metre öteden geldiğini belli ediyor
  • cl 65 köpürüyor
  • ferrarinin sesi başka bi boyutta ne işim va lan benim sizin yanında gidin kum havuzunda oynayın der gibi kükrüyor
  • bmw ye özellike bu kasaya bayılıyorum süper araba ama ses iğrenç kusmuk gibi öylesi kaslı görünümlü bir arabanında sesinin tok olması beklenirdi.İnce kulak tırmalayan zayıf bir sesi var.En güzel enzo dan geldi.Yeri göğü inletiyor.Araba gösterişli olduğu kadar kulağada hitap etmeli.En iyisi Enzoydu.

• şimdi herkes sussun!

amarkan konuşsun
    ...

bemvesini de ferrarisini de neyseee
  • ENZO nun sesi bi baska 2. oalrak da M5
  • enzo aslan gibi kükrüyor.ve devir yükseldikçe kulağı yırtıcı bir sese dönüşüyor.
    bmw de çok güzel.insanın kanını hareketlendiriyor.cl65i fazla duyamadım gibi.büyük ihtimal çekimden kaynaklanmıştır.daha bir tok sesli.
    buda güzel gibi.tabi diğerleri gibi değil ama yine güzel.vtec devreye girdikten sonra müthiş
    http://www.youtube.com/watch?v=GfToIocVpyQ

murat131 seside güzeldir unutmayalım

• Enzo'nunkinden başka ses duymadım. Duyamadım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.