Şimdi Ara

Ses dosyalarınızı kesin biçin boyutunu küçültün vs.. (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program meşhurdur en güzel programlardan biridir sık kullanırım..

TIKLA

Serial vermiyorum..

Yeni sürümü varsa da bilmem ama bu çok güzel..

Örnek bir kaç şey:

Mp3 ü kesme-birleştirme-boyut küçültme:

Bu şarkıyı oynatır geri sarar ileri sarar falan...Siz burdan dinleyip şarkıyı istediğiniz yerden şarkıyı durdurup aşağıda gösterdiğim gibi kesin biçin küçültün..

Programı açıp sol üst köşeki opendan istediğimiz şarkıyı alıyoruz..

Görüldüğü şarkının istediğimiz yerinden sağ tuşa tıklayıp "set start maker" diyoruz burdan itibaren kesmeye başlıyoruz yani..

Burda da şarkının kesme işleminin biteceği yeri yine sağ tuşla "set finish maker" a tıklayıp gerçekleştiriyoruz..

Daha sonra kestiğimiz bölümü ayrıca incelemk için işaretli yere "trim" e tıklıyoruz..

Şarkıyı bu şekilde kaydetmek için sol üst köşede buluna "File" daha sonra "Save as" sekmesine tıklıyoruz ve ne şekilde kaydetmek istiyorsak öyle kaydediyoruz..

mesela Kayıt türü mp3 iken bi altında kalitesi var onu istediğiniz kadar düşürüp dosyanın boyutunu azaltabilirsiniz böylece mesela cep telefonuna attığınızda daha azz yer kaplar zaten telefona kaliteli atmanın anlamı yoktur pek çünkü telefonlar en fazla 96 kbs 44100 Hz ye kadar destekler..

veya daha az hatta..

tamamen kendime ait..Ayrıca telefonumda sesi az çıkıyo şarkının diyen için bişeyim var soran olursa sölerim..

• Bu sanırım bir kaç defa verilen ve bir çok şeye konu olan GoldWave ...?
  • Evet ta kendisi. Favorimdir ama en büyük eksiği dil desteği.Win98 de çalışan bir türkçe versiyonu vardı. Fakat ne yaptımsa xp de çalıştıramadım.
  • Xpde çalışmıyomu yani
  • Turkce destekli olan versiyon çalışmıyor. Son versiyonlarda sorun yok. Program ile gelen lame mp3 codec eski. yenisini çekin. Freeware arayanlar audacitye bakabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 3 Haziran 2006; 0:34:00 >
  • up
  • İŞE YARADI DOSTUM SAOLASIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.