Şimdi Ara

SES ÇIKARMADAN MISIR PATLATABİLİR MİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan saat sabahın 4:03 ü ve benim canım patlamış mısır yemek istiyor, dolapta şeftalili didimde var, of şuan ne iskender ne mantı ne başka bişey , sadece patlamış mısırla didi içmek istiyorum ama mısır patlatırsam çok ses çıkar evdekileri bırak apartmandaki herkes saldırıya uğruyoruz sanarlar, acaba tek tek çakmakla yakıp mı patlatsam mısırları.. harbi he dur lan bi bakiyım nolcak

• İphone
  • YAT UYU ARTIK
  • ben ses çıkarmadan fındık kırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

YAT UYU ARTIK

dedi babası HEISENBERG'e..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

ben ses çıkarmadan fındık kırıyorum

ben fındık kırarken yer gök inliyo depremler oluyo zelzelere karışıyoruz dağlar denizlere karışıyo bütün insanlık çaresizlik içinde kalıyo
  • sucuklu kasarli tost yap ye hemen uyursun ha bide aci dokmeyi ihmal etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mikrodalgaya poşetleyip at ardından evi ateşe ver suriyeliler saldırdı dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

mikrodalgaya poşetleyip at ardından evi ateşe ver suriyeliler saldırdı dersin

sence benim senin nickini esra erol diye okumam mı saçma yoksa senin bu attığın mesaj mı
  • başka bişey patlatma bu saatte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

mikrodalgaya poşetleyip at ardından evi ateşe ver suriyeliler saldırdı dersin

sence benim senin nickini esra erol diye okumam mı saçma yoksa senin bu attığın mesaj mı

kangal alır

• hazırla her şeyi sonra pişmeye başlarken kapağını kapat sonra bir havluyu bir kaç kat katla onu kapağın üzerine koy ve bütün mısırlar patlayana kadar üstten bastır bu sesi %80-98 azaltır tencerenin malzemesine kalmış bir şey tabi birazda
  • elma ye elma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.