Şimdi Ara

Ses Ayarının Kendiliğinden Gitmesi!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda bazen ses gidiyor ve ses ayarına bastığım zaman ses aygıtının çalışmadığını ve donanım ekleden tekrar yükleyin tarzında uyarı alıyorum..Ama pcyi kapatıp açınca düzeliyor..Yani ses yerine tıkladığım zaman orası çalışmıyor..Şimdi sorum şu..Ses driverını kaldırıp,güncel driverı kursam olur mu.Birisine bunu sorduğumda ses driverını kaldırıp tekrar kurarsan ses daha hiç çalışmaz dedi..Yani format atmak zorunda kalırsın dedi..Ben ise daha önce laptoptaki ses driverını kaldırıp,tekrar kurdum ve çalıştı..Bana saçma geldi bu..Yani ses driverını kaldırıp,onun güncel sürümünü kurduğumuzda neden bidaha çalışmasınki.Yani illa format attıktan sonra mı kurmak lazım..Ben 3 defa ses driverını kaldırıp kurdum..Tabi bunu laptopta yaptım..Acaba masaüstü pclerde durum mu farklı..

• AYNI DERTTEN MÜZDARİBİZ BİR BİLEN VARSA YARDIM ETSİN ARKADAŞLAR.
  • Arkadaşım bakın bu tarz şeylerde öncelikle ses kartınız onboard ise (yani anakarta sabit çıkartılamaz bir parca ise).. Direk driverini kaldırın sonra en güncel driveri ile yeniden kurun.. Sorununuz muhtemelen düzelecektir. Düzelmez ise donanımsal bir sorun olabilir.. Tabi öncelike format atılır sorun devam ederse donanım sorunu olarak göz önüne alınır..

İlk işiniz üzerindeki driveri kaldırıp güncel olan driveri kurmanızdır. Güncel driver hem daha saglıklı hem daha cok yeni özellikler barındırabiliyor üzerinde..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.