Şimdi Ara

anlık görüntü bozulması-sinyal gidip gelmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • anlık görüntü bozulması-sinyal gidip gelmesinin sebebi nedir?

arkadaşlar ps3 oynarken hdmi bağlantıya geçtikten yaklasık 2.5 ay sonra görüntüde anlık bozulmalar oluyor.sonra birdaha hiç olmuyordu.geçenlerde yakalsık 20 sn(2-3 sn de bir kere)görüntü bozuldu yeşil pembe siyah gibi renkler beliriyor bi anda kayboluyor.sonra sinyal gitti geldi 2 kere.sizce bunu sebebi nedir?

oyundan kaynaklanmıyor.çünkü her oyunda oldu
    tvnin hdmi girişinde ya da tv de problem yok başka cihazlarda problem yok

sorun ps3te mi? yoksa hdmi kabloda mı? teknosada satılan 55 tl lik monster hdmi kullanıyorum sizce hdmi yi bi değitirip 20 tl lik hama ile denesem mi?

ayrıyetten bu sorunu gittiğim bi ps3 cafede de fark ettim adama sordum ben de bilmiyorum dedi.ama onda gidip gelmeler çok sık oluyodu ve fat kasaydı. benimki slim.

evet arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.

• Benzer sorun bendede oldu kaliteli bir hdmi kablo almistim ve dedigin bozulmalar olmaya basladi dedim ps3'un hdmi cikisinda sorun mu olustu, sonra ucuz bir hdmi kabloya dondum sorun kalmadi, ancak bozuk oldugunu dusundugum kabloyu tv ile laptoptan hala kullaniyorum sorun yok ps3'e takinca bu sinyal gidip gelme sorunu yapiyor, kabloyu degistirmeni tavsiye ederim, bu arada sinyal sorununu veren sisman kasa ps3'tu simdi birde slim var ancak onunla denemedim. Dedigim gibi kabloyu degistir sorun gecicektir.
  • aynı sorun bendede var ama sadece 1080p yaptığımda oluyor...ekran kararıyor saniyelik pat pat diye de ses çıkıyor.belirli aralıklarla oluyor bu sorun ve deidğin gibi arada yeşil krmızı gibi anlık renkler kaplıyor ekranı parazitlenme oluyor...benimd etv de kabloda sorun yok aynı kabloyu xbox ilede kullanıyorum ve hali ile xboxda 1080p de...
  • Ben de benzer bir sorun yaşıyorum. 1-2 saatte bir görüntü nedenini bilmediğim bir sebepten gidip geliyor. Oyun oynarken veya film izlerken ekran kararıyor görüntü gidiyor, 5sn sonra 1080p yazısıyla görüntü tekrar geliyor. 3 tane hdmi kablo değiştirdim farklı hdmi girişleri kullandım sonuç aynı.

Başka cihazlarda bu soruna hiç rastlamadım. Sorun tvde olsa bütün cihazlarda olması gerekir heralde.

Neden oluyor acaba anlamadım gitti.
  • bende de böyle bir sorun vardı.Scart girişinde uydu alıcısı bağlıydı. Artık ps3 açıkken uydu alıcısının bağlantısını söküyorum gidip gelme olmuyor.Samsung tv. Belki böyle bir sorun olabilir.
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. Aynı sorunla bende karşılaştım.Yaklaşık 2 senedir aynı hdmi kabloyla kullanmaktayım.3 gün önce ps3 ü güncelledim ve ekranda gidip gelmeler başladı.Yeni versiyonda bir problem olabilir.Ps3 ün görüntü ayarlarını sıfırlayıp tekrar ayarlayınca düzeldi.Şu anda sıkıntı bulunmamakta

Orijinalden alıntı: selcuky1

Merhabalar. Aynı sorunla bende karşılaştım.Yaklaşık 2 senedir aynı hdmi kabloyla kullanmaktayım.3 gün önce ps3 ü güncelledim ve ekranda gidip gelmeler başladı.Yeni versiyonda bir problem olabilir.Ps3 ün görüntü ayarlarını sıfırlayıp tekrar ayarlayınca düzeldi.Şu anda sıkıntı bulunmamakta

ayarları nasıl sıfırladın?

Orijinalden alıntı: eren35fb

quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Merhabalar. Aynı sorunla bende karşılaştım.Yaklaşık 2 senedir aynı hdmi kabloyla kullanmaktayım.3 gün önce ps3 ü güncelledim ve ekranda gidip gelmeler başladı.Yeni versiyonda bir problem olabilir.Ps3 ün görüntü ayarlarını sıfırlayıp tekrar ayarlayınca düzeldi.Şu anda sıkıntı bulunmamakta

ayarları nasıl sıfırladın?

Ps3 ün açma kapama tuşuna 6-7 saniye parmağını basılı tutarak görüntü ayarlarını resetleyebilirsin

• ya haftasonu evde degıldım bı actım makınayı goruntu habıre bozuluyo sinyal kesiliyo filan sonra basılı tuttum 5-6 sanıye acma tusuna gecti deneyın bence

Orijinalden alıntı: eren35fb

ya haftasonu evde degıldım bı actım makınayı goruntu habıre bozuluyo sinyal kesiliyo filan sonra basılı tuttum 5-6 sanıye acma tusuna gecti deneyın bence

şimdimi denedin bunu ?

tahmın ettım guncellemeden kaynaklandıgını zaten ufak tefek sorunlar belırıyordu.bu sorunun sebebı de guncellemeymıs
    Zaman bir girdap gibidir,onu anladığını hissettiğinde iş işten geçmiştir,yasamda buna benzer,zaten yasamın yansımasıda ZAMAN değilmidir!!!
  • ps3 açma tuşuna 5-6 saniye basılı tutun.sonra gelen ekrana yes deyip oyunların keyfini çıkarın
    aynı sorun bendede var benimde samsung lcd var.. şimdi benim sorun biraz daha farklı, şöyleki benim sadece ps3 de ve bir tek oyunda yapıyor. oda gran turismo. neden olduğunu bi türlü çözemedim. sanki alet ısınınca geçer gibi oluyo ama oyunun belli bölgelerinde yapıyor ve bazen yaptığı anı yakalıyorum. yani gideceğini sezdiğim zaman bi tuşa basıyorum joystick te (mesela r2) o an gidiyor 2-3 sn sonra tekrar geliyor. bazen durduk yere yapıyor hatta bazen gittiğinde sinyal kablosunu kontrol edin yazıyor buda yaklaşık bi 10 sn sürüyor. ama tekrar geliyor.

sorunun ayarlardan olduğunu sanaraktan ve yukarıda bahsi geçen ps3 görüntü sıfırlama tekniğinide uyguladım. şuan karşımda oyun açık ve sürekli gidip gelmeye başladı. dakika içinde 3 defa falan. inanılmaz sinir bi durum. ne yapacağım bilmiyorum. modeli falan önemli değil çünkü farklı modellerde de olsa bu sorun var ve bişey daha yakaladım. gt5 konusunda bi arkadaş video yüklemiş. 10dklık o videonun sonundada aynı olay yaşanıyor. ekran gidip geliyor. ve bu yüzden oyunu oynayan kişi rahatsızda oluyor. çıldırmak üzereyim bu durum yüzünden. bi ara hakkaten atıyodum tv yi camdan aşşağıya. bu sorunun sebebi ne olabilir sizce? forumda samsung servisinden bi arkadaş varmıdır ki bizi aydınlatacak yada varmıdır bu konu için bizi aydınlatabilecek herhangi bi arkadaş? çok rahatsız bi durum ve çözülmezse sinirden kıracağım ikisinide.

yardımcı olacak veya olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar benim ps3 slim im var ilk başta philips kablo kullanıyordum ama ucu fln çıktı ve kırıldı yeni bir kablo buldum ama markası yok, bu kablo laptop ta oluyor yani laptop u tv ye bağlıyor ama ps3 ü bağlıyınca açılmıyor , kabloyla oynuyorum gidip geliyor ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.