Şimdi Ara

SES ACIP KAPARKEN CIZIRTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, pioneer a-209r model stereo amfiye sahibim, ancak zamanla şöyle bir sorun oluştu amfide loudness acıkken ses acıp kaparken cızırtılar gelmeye başladı ses dugmesıyleoynamadıgım zaman sesler gayet temız, cızırtınında alt frekanslardan geldıgını farkettım. yanı eger bass lı bırseyler dınlıyorsam yapıyor sadece tiz ve mid varsa herhangı bır cızırtı yok. daha loudness ı kapadıgımda cızırtının gıttıgını gordum acıp kaparken. aynı sekılde dırect modunda da herhangı bır sorun olusturmadı. cıhaz bırazcık tozlanmıs tabıkı durdugu yerde, acaba ses potuna bıraz hava tutsam sorundan kurtulurmuyum. tecrubelı arkadasların yardımlarını beklıyorum. tesekkurler.

• volum potuna tedbr maksatli yagsiz temizleyici sprey sıkabilirsin.
    açiklamanda gördüğüm kadariyla; Pio. A-209 amplinin zayif amplidir. AB sinifi cikis dzayni. sesi çok kaliteli değil ama mutevazi calisan sesi bana zevk verir.
    loudness ve ve bass açarsaniz unutmayiniz alçak frek. daima daha cok guce ihtiyac duyar ve yutar. amplide zayifsa bozulma, ses kesilmesi veya sizde ki gibi cizirti problemi olabilir. fakat ayni guc klasmanlarinda kullandigim giris seviyesi stereo amplilerde cizirti ile karsilasmadim. garantisi varsa servise gtsin bir kon. arizasidr bakarsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde yasli cihazlarda bu sorun olur tozlanmadan dolayi. Potanslari cantan ustadin dedigi gibi yagsiz spreyle temizleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler, ampli daha cok genc sayılır hocam. cızırtı sorunu belırttıgım gıbı sadece ses acıp kaparken bass vurdugu zamanlarda oluyor loudness modunda yenı basladı, tozdan suphelenıyorum ama bakalm ne cıkıcak arkasından ısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.