Şimdi Ara

Serviste tamir edilemeyen urun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ne olur birileri bilgisini paylassin. Serviste tamir edilemeyen urun icin birebir degisim hakkim var midir? para iadesi dayatmasinda bulunuyorlar ama birebir degisim istiyorum.

• ürün nedir sorun nedir
  • Degistirme hakkin var hemde yasal hakkindir.urunun aynisi yoksa bir ustunu vermek zorundadir.

Parami urunmu secenegini onlar degil sen secersin onlar karar veremez suctur senin isteginin aksine davranmalari
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Degistirme hakkin var hemde yasal hakkindir.urunun aynisi yoksa bir ustunu vermek zorundadir.

Parami urunmu secenegini onlar degil sen secersin onlar karar veremez suctur senin isteginin aksine davranmalari

Bu yoruma katılıyorum. Hakkını ara aynı ürünü ya da bir üst modelini al. Bir de ürünü ve sorunu yaz merak ettim
  • Merhaba arkadaslar ürün Western Dıgıtal 1TB 2.5"HDD şu anda fiyatları fırladığı için böyle bir tutum içerisine giriyor firma. Herkesın sıkıntı yasadıgı bır sıteden aldım HB. Urunu tamır edemedıklerını fiyatınında arttıgı ıcın para ıadesı yaptıklarını soyledı.Hem yasal olan 20 ıs gunu suresını doldurdular hemde boyle bır dayatma yapıyorlar. Bugun arayıp durumu ızah edıcem tekrar. Boyle bır dayatma yapamazsınız , artık mahkeme ayağını baslatacagım dıyecegım ve servısın boyle bır talebı olduysa o raporu ısteyecegım. Evet bılıyorum surec uzun ama artık yeter,adamlar ıstedıklerıne gore at koşturuyorlar.Ugrunda ne kadar zaman ve para kaybedersem kaybedeyım,gıdıp mahkemeye verecegım. Sızlerınde bılgı ve tecrublerınıze ıhtıyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerbank Tamir Edilebilir Mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.