Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #Karaman İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasitozdogru -- 1 Mart 2018; 0:0:9 >



  • Gayet başarılı görünüyor 4. 3. nesil i7 işlemcisi olup cayır cayır yananlar başvurabilir yenilerinde vaziyet nedir bilmiyorum 4. nesilden sonra kullanmadım :)
  • Öncelikle güzel yorumunuz teşekkür ederim hocam. Arkadaşları bilgilendirme amaçlı ben de yazayım. 6. nesil overclocklu kullanılmak istendiği taktirde 7. nesil için normal kullanımda bile tavsiye ederim. 5.0 da h100i v2 ile 63 tavan sıcaklık ile kullanıyorum yük altında. Boşta 30-32 derece arası kullanıyorum. 6700k da ise 4.8 - 4.9 ghz de aşağı yukarı aynı sıcaklıklar.
  • referanslarınız var mı acaba ? forumdan bu işlemi yaptığınız arkadaşlar bu başlıkta şu anki kullanımdaki farklılıkları anlatabilir mi ? birde bu işlem garanti kapsamından çıkartıyor mu işlemcileri ? teşekkürler...
  • Referansları forumdaki arkadaşlardan rica edeceğim hocam. Ekran görüntüleriyle birlikte buraya yeniden düzenleyerek ekleyeceğim. Bu arada çoğu delid işlemini çevremdeki arkadaşlarıma yaptım.( forum dışı ). İlgileniyorsanız diğer sorularınızı pm'den cevaplayabilirim. İlginize teşekkürler.
  • Herkese özel mesaj atabilirsiniz demişsiniz ama özel mesaj atıyoruz okuyup cevap atmıyorsunuz.

    Madem öyle buradan sorayım belki benim gibi merak eden olur.


    Yaptığınız işleme garanti veriyor musunuz ? Yani işlemciyi sağlam bir şekilde DELID için gönderdiğimde aynı sağlamlıkta ve çalışır halde geri geleceğinin garantisini veriyor musunuz?

    7700k DELID ile ortalama üç aşağı beş yukarı ısı farkı kaçtır ?
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi 7-8 tane kadar 6. ve 7. nesil işlemci delid yaptım, hepsi düzgün çalışıyor bunu söyleyebilirim sadece. Sağlam gelen işlemcinin de size tekrar sağlam bi şekilde geleceğini

    söyleyebilirim.(delid yapmadan önce kendi pc'me takıp sıcaklık testlerini ss alıp , delid sonrası test edip sıcaklıklarını ss alacağım ).

    Dipnot: Çalıştığını size ss ve fotoğraf yoluyla temin ettikten sonra kargo için paketleyip kargoya vereceğim. İşlemci benden çıktıktan sonra herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum, çünkü IHS açarak ürünün garantiden çıktığını zaten biliyorsunuz.

    7700k için ısı farkı soğutma ünitenin kalitesine göre değişmekle beraber minimum 20 derece, maksimum 30 derece civarı düşüş gözlenebilir. Kendi kullandığım soğutma Corsair H100i v2.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasitozdogru -- 15 Eylül 2017; 19:10:33 >
  • Silinebilir


    Burada bütün değerler gözüküyor. işlemci 5.0 ghz'de çalışıyor.İlgilenen arkadaşlar detaylıca inceleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasitozdogru -- 15 Eylül 2017; 18:57:18 >
  • Selam hocam i7 7700k işlemci mi 1 ay önce aldım fakat aynı dertten muzdaripim rockit88 arıyorum nereden temin edebilirim?
  • styleattack kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden sipariş edebilirsiniz.
  • Merhaba,

    4770K işlemcime delid yaptırmak istiyorum ama merak ettiğim bir husus var. Delid işlemi esnasında işlemciye zarar verirseniz, yeni işlemci temin ediyor musunuz zararı telafi etmek için?
  • Merhaba, fiyatınızı bence gözden geçirip biraz revize edin, 100 tl, kargosuyla 120-130 tl, bu işlem için bana göre oldukça yüksek tutar. Daha makul olsa yaptırmayı düşünürdüm. Ürünü yani bu delid ve relid toolu zaten yurtdışından kargoyla sitesinden almak 250 tl. Çok profesyonellik gerektirecek bir işte değil. Yinede tercih ve karar sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam yorum için sağolun ama daha uygun yolu varmış bakın, buyurun alın kendiniz seti yapın o şekilde uygun oluyorsa. Verdiğim hizmete biçtiğim fiyat bu, uygun gelmiyorsa yapabileceğim birşey yok. Ben bu kite totalde 350-400 lira para verdim sıvı metali ile birlikte ve üstüne kendim hizmet veriyorum, uğraşıp yapıyorum. İyi günler.
  • x5670 delid yapio musunuz.
  • Kardeşim 4. 6. 7. nesil destekliyor. O işlemciyi kitim desteklermi inanın bilmiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
  • evet ben o 120 doları ödeyip aldım , malesef kargosu can yakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.