zaten 1 yabancı stoper alacaktık.. kadromuzda Emre Aşık ve Emre Güngör var, bir de ankaraspordan EDİZ'i alsınlar tamam işte, bu sene zaten şl'de yokuz, dolayısıyla elimizdeki kadro her türlü iş yapar.. mühim olan ortasahamız ve forvetimiz..
Aman naaptın ya! Emre Aşık ile iş mi olur? Adam kaçırdı mı ya arkadan tekmeliyor ya da çekip düşürüyor. Emre Güngör iyi bir oyuncu ama onda da kademe anlayışı yok. Vurdum vurdum vuramassam koşar yakalarım nasılsa gencim halleri var. Duracağı yeri tam bilmiyor. Bize defansif lider lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
zaten 1 yabancı stoper alacaktık.. kadromuzda Emre Aşık ve Emre Güngör var, bir de ankaraspordan EDİZ'i alsınlar tamam işte, bu sene zaten şl'de yokuz, dolayısıyla elimizdeki kadro her türlü iş yapar.. mühim olan ortasahamız ve forvetimiz..
Aman naaptın ya! Emre Aşık ile iş mi olur? Adam kaçırdı mı ya arkadan tekmeliyor ya da çekip düşürüyor. Emre Güngör iyi bir oyuncu ama onda da kademe anlayışı yok. Vurdum vurdum vuramassam koşar yakalarım nasılsa gencim halleri var. Duracağı yeri tam bilmiyor. Bize defansif lider lazım.
işte liderimiz yeni yabancı stoperimiz olacaktır, muhtemelen bu doğrultuda birini alacaklardır. Zira geçen yıl Servet'in yanına topu oyuna iyi sokabilen teknik birini getirmişlerdi. Bu sene yine aynı şey (malum Meira'nın tutmadı mayası ), aynı tarzda adam alacaklardır ve yanına bi yerli stoper koyacaklardır.. Benim ilk aklıma gelen yerli EDİZ olur, genç futbolcunun uzun boyu (1.90) güçlü fiziği ve savaşçı yapısı ile Servet'i çok aratmayacağını düşünüyorum.. Kısaca yeni defans hattımızın Uğur Uçar Yabancı T Yerli T (Emreler) Hakan Balta
şeklinde olacağını düşünüyorum..
böğretmen @
semih kaya 4-5 maç oynadı, görmeden yorum yapılmadı yani. gerçekten kumaşını belli eden biri. ergün gibi ruhsuz bir yüzü var, tam görev adamı. onu kazanmak çok güzel olurdu. inşallah öyle de olur.
Birde bazilari iyi okusun bu adam devre arasindan sonra sözlesme yeniliyor Marsilyanin teeklifi oldugu halde sonrasinda ilk yari icin Marsilya ile anlasamiyor klup. Servete agzina geleni sayanlar biraz düsünsün sene sonu adam bedava giderdi istese iste vefa yarin birgün böyle adamlara yapilir gidelecegi zaman giden kisilere. BAzilari gibi bedava gidip 6 sene klubede oturupda birak dediklerinde kirilanlara degil GS böyle adamlar lazimdi helal olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
Birde bazilari iyi okusun bu adam devre arasindan sonra sözlesme yeniliyor Marsilyanin teeklifi oldugu halde sonrasinda ilk yari icin Marsilya ile anlasamiyor klup. Servete agzina geleni sayanlar biraz düsünsün sene sonu adam bedava giderdi istese iste vefa yarin birgün böyle adamlara yapilir gidelecegi zaman giden kisilere. BAzilari gibi bedava gidip 6 sene klubede oturupda birak dediklerinde kirilanlara degil GS böyle adamlar lazimdi helal olsun.
hakan şükür vefanın kralını yaptı bu klübe.en iyi zamanında çok iyi kontratları reddetti yurtiçinde.Kaldıki boş mukaveleye oynadığı zamanlarda çok olmuştur..Gösterilen vefayı görüyoruz.Vefa ile Galatasaray herhangi bir şekilde yan yana gelemez...
sanırım servet transferi yattı.
yahu futbolda vefa nedir? hakan sukur bana gore dunyanın sayılı forvetlerındendır ama vefa ne futbolda? kotu oynuyor olmasına ragmen (ki bu benim gorusum değil, teknik kadronun görüşü) parasını verip oynamadan klubede mi oturmak, yoksa abi gel sana jübile yapalım, yardımcı teknik direktörlük kursuna git demek mi? ki bu ikinci söyledigim soylenmiştir Hakan şüküre fakat kendi ben oynayacağım, 1-2 sene daha futbol oynamak istiyorum dedi. klüp de tamam kendine takım bul dedi. ee neresi yanlış bunun?
laf ola torba dola, artık gs nin vefasızlıgı gibi bir marka yaratıldı, gazeteler bile 1231232sene once yüzme branşının malzemecisinin kuzenin halası parasını alamadı, transfer teklifi bekledi ama gs etmedi gibisinden yalan haberlerle prim yapar oldu. arkadaşlar alıcısı olan her haber satılır, nolur neyi aldığınıza, neye inandığınıza dikkat edin. bilmeden sallamayın. bugun Hasan Şaş a da aynısı söylendi, adam bıraktı, kesinlikle jübilesi de yapılacaktı (gerçi bir haberde yapamayacağı yazıyordu da orası sonraki iş). makul şeyler yazın, Noam Chomsky nin immediast media kitabını tavsiye ederim, 30-40sayfadır, medyanın nelere kadir olduunu görün. saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: red06
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
hakan şükür vefanın kralını yaptı bu klübe.en iyi zamanında çok iyi kontratları reddetti yurtiçinde.Kaldıki boş mukaveleye oynadığı zamanlarda çok olmuştur..Gösterilen vefayı görüyoruz.Vefa ile Galatasaray herhangi bir şekilde yan yana gelemez...
Bunun neyine cevap veriyim Torinoya gitti yapamadi sahip cikildimi ? Juventus golcuye ihtiyaci vardi 25 35 arasi para konusuldu Gs kasasina gidecek paraydi adamlar isvicrede görüstü Hakan gitmedi budami yalan ? Intere giderken vefa nerdeydi ? 6 sene sürünürken ayda yilda 1 oynarken nerdeydi ? Simdi sürekli yaptiginiz seyler sevdigim GS adina unutmayacagim bir oyuncu ama benim karsi oldugum sey sadece tvlere cikipta yok FB bunu verdi gitmedimde falan olaylari ozaman bunlarida konusacaksin. Son olarakta aldik oynattikmi ? Hakanla Serveti yan yana koymam birisine 3 tane ciddi talip varken sözlesme yenilemis üstelikde GSda cok az oynamis süRekli fedakarlik yapan oyuncumuz kendisini Sakaryadan alip yildiz takimina kiyak yapamazmiydi Hakanin talipleri coktu o sözlesmeleri uzatsalar kluplererine para kazandirsalar bunlarimi konusurduk ama onlar vefadan bahsetmeyi bilirler yok sunu yaptim yok bunu.
galatasaray.org ta yalanlanmadığına göre servet kesin gitti.
@mancukya
bazı yazdıklarını noktalama işareti kullanmadığın için anlamadım.ama şunu söyliyebilirim.Servet sözleşme imzalarken ciddi bir teklif olduğunu sanmıyorum.öyle olsaydı direk giderdi,avrupada oynamayı çok istiyor çünkü.gazetlerdeki haberlere bakarsan mehmet topalada ciddi teklif var ama klübe daha resmi teklif yok.geç o haberleri.Hakan şükür konusuna gelince hanak şükür intere 7 milyon dolar civarı gibi bir paraya gitti.yok juventus 30 milyon dolar vermişte o interi seçmiş.merak etme öyle olsa onu zorla ite kaka juveye verirlerdi.Biraz gerçekçi olmakta fayda var.
Sen yerli oyuncuna 3 büyükler arasında en komik paraları verip yıllarca boş mukavelelerle sömürürsen,onlarda ilk olağanüstü sözleşme önerisini kabul ederler.Bu kadar basit ve net.sen milli olmuş adama (emre belezoğlu) 500 dolar verme,sonra inter yıllık 3 milyon euroya transfer edince vay efenim klübe para kazandırmamış.adam tabiki kendini düşünecek,yarın bü gün sakatlansa gs kapı dışına atıcak,yapmadığı şey değil.
marsilyadaki karışıklığın bitmesi bekleniyordur.
quote:
Orjinalden alıntı: red06
@mancukya
bazı yazdıklarını noktalama işareti kullanmadığın için anlamadım.ama şunu söyliyebilirim.Servet sözleşme imzalarken ciddi bir teklif olduğunu sanmıyorum.öyle olsaydı direk giderdi,avrupada oynamayı çok istiyor çünkü.gazetlerdeki haberlere bakarsan mehmet topalada ciddi teklif var ama klübe daha resmi teklif yok.geç o haberleri.Hakan şükür konusuna gelince hanak şükür intere 7 milyon dolar civarı gibi bir paraya gitti.yok juventus 30 milyon dolar vermişte o interi seçmiş.merak etme öyle olsa onu zorla ite kaka juveye verirlerdi.Biraz gerçekçi olmakta fayda var.
Sen yerli oyuncuna 3 büyükler arasında en komik paraları verip yıllarca boş mukavelelerle sömürürsen,onlarda ilk olağanüstü sözleşme önerisini kabul ederler.Bu kadar basit ve net.sen milli olmuş adama (emre belezoğlu) 500 dolar verme,sonra inter yıllık 3 milyon euroya transfer edince vay efenim klübe para kazandırmamış.adam tabiki kendini düşünecek,yarın bü gün sakatlansa gs kapı dışına atıcak,yapmadığı şey değil.
Juve'nin o zamanlar tam olarak kac para verdiklerini hatirlamiyorum ama emin ol ki dusuk bir rakam degildi. Gayet ciddi bir rakam vermislerdi. Yanlis hatirlamiyorsam adamlar Hakan'i alamadiktan sonra David Trezeguet'i almislardi. :)
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Orjinalden alıntı: ax
lugano servetten daha mı iyi
Bu soruyu sormamış ol.
Tamam Karakter olarak çok temiz biri olmayabilir ama elinizi vicdanınıza koyun Futbolunu taraflı tarafsız herkes beğenir.
Yoo, genelleme yapamazsın ? Ben beğenmiyorum oynadığı oyunu, karekterini. Emiminki benim dışımda beğenmiyenlerde var o zaman ''herkes'' diyemessin. Ayrıca geçenlerde bir topicde 'ardanın futbolculuğu son derbideki olaylardan sonra benim için bitmiştir' diyen adam yukarıdaki cümleyide kurabiliyorsa bu ikiyüzlülük değil midir?
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Orjinalden alıntı: ax
lugano servetten daha mı iyi
Bu soruyu sormamış ol.
Tamam Karakter olarak çok temiz biri olmayabilir ama elinizi vicdanınıza koyun Futbolunu taraflı tarafsız herkes beğenir.
Yoo, genelleme yapamazsın ? Ben beğenmiyorum oynadığı oyunu, karekterini. Emiminki benim dışımda beğenmiyenlerde var o zaman ''herkes'' diyemessin. Ayrıca geçenlerde bir topicde 'ardanın futbolculuğu son derbideki olaylardan sonra benim için bitmiştir' diyen adam yukarıdaki cümleyide kurabiliyorsa bu ikiyüzlülük değil midir?
Karakterle futbolculuk ayrı bir iş ama Lugano bence ikisinde de iyi değil
ah ah
Yapma bunu Exhell
Yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: Desecrator
O paraya gidecekse bence de gitsin. Yanlız Servet bence de unutulmaz bir futbolcumuz olmuştur.