Şimdi Ara

SERVET MARSİLYA'DA (MI ??) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Transfer bitmiş.
    Radyospor da son dakika haberi olarak verildi.
    Delikanlı Servet sözünde durdu ve para kazandırarak gitti.

Aklınca Servet ile dalga geçenler ne düşünüyor bilmiyorum.
    Kendisi yıllık 2 milyon euro net alacak.

Milli takımımız onunla güzel oluyor, kendine iyi bak servet.

Eğer tekniğini biraz daha geliştirebilirse puyol bile olabilir. Adamda halen acayip bi enerji var, maçlarda savaşçı gibi.

• Helal olsun Servet adam gibi adam çıktın.Sakatken bile takımı yanlız bırakmadı, doğuştan şu takımlıyım bu takımlıyım deyipte laflan değil sahada ki oyununla bizlerin sevgisini kazandın helal olsun.Bazı GS'li geçinenlerin aksine takımına para kazandırıpta gittin helal olsun yolurn açık olur inşallah.Galatasaray'ın altyapısı sağlamdır.Olmadı takımımız yine Mehmet Topal gibi oyuncular bulacaklardır bundan eminim.
  • servet iyi bir defans oyuncusuydu hayırlı olsun ama galatasarayın daha teknik daha hızlı defans oyuncularına ihtiyacı vardı zaten
  • çok iyi para.zaten her fırsatta gitmek istediğini söylüyordu.hayırlısı olur inşallah her iki taraf içinde:D
  • bu saatten sonra tekniğini daha nasıl geliştirecek?
    24-25 yaşladında taş gibi bir stoper alalım yerine. yanında semih-emre oynar. emre güngör tabi. emre aşık seneye hala durursa, yedekte bir alternatif olur. murat akça da var tabi, bu gençlerin de yetişmesi lazım.

servet için de bizim için de iyi oldu. o paraya gitmesi muazzam bir iş. servet'i çok severim, ama ne zaman ne yapacağı kestirilemiyor tek eksik yanı bu. mücadeleciliğini çok severdim, helal olsun servet sana.

bu arada rijkaard polat otelde mi yahu bir ara gideyim belki görürüm.
  • quote:

lol, that's the first time I heard that nickname! Well he is big enough I suppose he could choke a bear. The man is so tall his head is above the clouds...

quote:

ayıbogan means so funny :) i would like to see that man in olymp. marseille

• burdan devam edeyim tayfa-140 arkadaşım bnce barça her ne kadar bırakmak istememsede marquez gelmek isteyecektr pique adlı oyuncunun yedeği olmayı kabul etmeyeceği bir kariyeri var ayrıva barçanın geri 4lüsndede yedek kalıcağı kesin olcuğu içn ben ayrılacağını dşünüorm sakatlığa gelnce yeni sezondaa oynayablicik durumda olacak diye bliyorum
  • Vay be nerden nereye. Daha dün Shevchenko'yu kaybettiği için alay edilen adam Sivas'a bi gitti kendini buldu, milli takımda Galatasaray'da süper işler yaptı. Helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozzié07

burdan devam edeyim tayfa-140 arkadaşım bnce barça her ne kadar bırakmak istememsede marquez gelmek isteyecektr pique adlı oyuncunun yedeği olmayı kabul etmeyeceği bir kariyeri var ayrıva barçanın geri 4lüsndede yedek kalıcağı kesin olcuğu içn ben ayrılacağını dşünüorm sakatlığa gelnce yeni sezondaa oynayablicik durumda olacak diye bliyorum

Noktalama kullanmam diyorsun yani.

Valla eğer gelirse zil takıp oynarım.
    Çok beğeniyorum. Yanına da Caceres.
    Of muhteşem olur.

• ama şu konuda kesinlikle ısrarcıyım bence 1 tane iyi defans oyuncusu kesnlikle yeterlidr

emre(ler),genç semih ,transfer+pozisyon edinebilirse baltada oynar.

hiç olmadı kewell var
  • Kzinashvili gelecek gibi iyimidir o adam
  • ben de servet nasıl satılır diyenleri anlamıyorum; adam hep gitmek istedigini soyluyordu. sen gıtmek ısteyen adamı tutarsan o "savaşçı, istekli" ayıboganı uyuz bir stopere cevirmiş olursun. kaldı ki yası itibari ile bu adam dahasonra gidemezdi avrupaya. semih kayanın servetten eksiği yok fazlası var. umalım da o da efsane olacak bir adam olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzozan

Kzinashvili gelecek gibi iyimidir o adam

Blackburn'de lig boyunca yedekte oturdu.
    Sadece 6 maç oynadı.
    Kimse bilgi sahibi değil.
  • yönetimden umudu kestim..sıradan bir takıma döndürcekler gs yi..diğerleirnide satarlar..len o zaman rjkaardı nıye getiriyorsun adam ne yapabilirki??yabancı sınırı olmöasın bütün rürkleri gönder yerlerin ekaliteli yabancı alırsın ama yok işte 6 tane alabiliyorsun bu yuzden ii türk oyuncuları tutman lazım..sercanıda fb alıyor bizimkiler uyuyor..
  • bu semih kaç maç oynadı arkadaş ya.ben mi kaçırdım maçlarını nerden izlediniz bu adamı böyle konuşuyorsunuz.bir maçını bile izlemeden yorum yapıyorlardır Allah bilir.....gs yönetimi şöyle düşünüyor heralde.hani küçükken mahalle aralarında top koştururken hem kaleci hem futbolcu olurda ya rijkard da hem td hem de stoper olacak heralde.
  • İyi bir Emre Güngör banko oynamalıdır, yanınada tecrübeli birisini aldınmı tamamdır. Yedek içinde birisi alınır.
  • 500 e almıştık biz onu sivasdan acayip kâr ettik
    teşekkürler Servet
  • Eğer satıldıysa yönetim alternatifini bulup satmıştır.Cacares gelcek çok büyük ihtimal
  • Adnan Sezgin daha satmadık demiş.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/157031/?ref=AKM1
  • zaten 1 yabancı stoper alacaktık.. kadromuzda Emre Aşık ve Emre Güngör var, bir de ankaraspordan EDİZ'i alsınlar tamam işte, bu sene zaten şl'de yokuz, dolayısıyla elimizdeki kadro her türlü iş yapar.. mühim olan ortasahamız ve forvetimiz..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.