Şimdi Ara

Servet'in oynadığı her takım kaybetmeye mahkumdurr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam hala Galatasaray ve Milli takımda oynuyor ya daha ne diyeyim. Tamas vardı Galatasayda ağır diye gönderildi. Servet in Tamas dan ne farkı var? Daha hızlı desen değil. Daha iyi savunma yapıyor desen değil. Peki niye bu tankı milli takıma çağırıyorlar. Almanya maçında yediği çalımlardan sonra fıkralara bile konu oldu.

• o adam zamanında kolu sakat bir şekilde milli takım için oynadı ve başarılıda oldu konuşmalarınıza dikkat edin bence evet milli takımda oynamaması gerekiyor ama hakaretide haketmiyor basiretsiz kokuşmuş kafatasçı insanlar yüzünden benim futbolcum cahil kitlelerin önüne yem olarak atılıyor.
  • hayatımda gördüğüm en hantal defans
  • alman defansından senin defansına orta yapıyorsa suç kimdedir...servette degildir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 11 Ekim 2011; 18:39:20 >
  • Hiddink ilk 18'e bile almamış bu maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Hiddink ilk 18'e bile almamış bu maç.

Onun da ayağını kaydırır.
  • Adam formsuz ne yapsın.Bir kaç ayı boğsa eskisi gibi olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Hiddink ilk 18'e bile almamış bu maç.

Onun da ayağını kaydırır.

• ne ersunlar, ne hiddinkler ne fatihler gördü servet ama hep ayakta;

ne şevçenkolar, ne kejmanlar, ne deividler, ne rooneyler gördü...

Yıllar yıllar önce Servet'e Daum Milan maçında Shevchenko'yu tutma görevi vermiştir, fakat Servet Şevçenkoyu bir türlü bulamaz...

- Lan Tuncay Şevçenkoyu gördünmü lan?

- 3. golünü attı adam Allah belanı versin Servet!

--AA şevçenko abiiii nasılsın abi seneye yine gel abii

-Servet seneye görüşürüz inşallah ben kaçtım Allaha emanet ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 12 Ekim 2011; 0:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

ne ersunlar, ne hiddinkler ne fatihler gördü servet ama hep ayakta;

Yıllar yıllar önce Servet'e Daum Milan maçında Shevchenko'yu tutma görevi vermiştir, fakat Servet Şevçenkoyu bir türlü bulamaz...

Aynı adam Ronaldo'ya nefes aldırmadı ama. Bu yazdığın neyi kanıtlıyor şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 12 Ekim 2011; 1:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Aynı adam Ronaldo'ya nefes aldırmadı ama. Bu yazdığın neyi kanıtlıyor şimdi ?

Konsantrasyon meselesi. İyi odaklanmışsan fevkalade oynarsın, tersi olursa rezalet maçlar çıkarırsın.

Ancak Servet benim için 1 yıl önce bitmiştir. İsterse en iyi topçu olsun, fikrimi asla değiştirmeyeceğim.

• quote:

• quote:

Abi o maç neydi ya?4 tane atmıştı Şeva bide İstanbul'daydı maç.Offf hala tüylerim diken diken oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

o adam zamanında kolu sakat bir şekilde milli takım için oynadı ve başarılıda oldu konuşmalarınıza dikkat edin bence evet milli takımda oynamaması gerekiyor ama hakaretide haketmiyor basiretsiz kokuşmuş kafatasçı insanlar yüzünden benim futbolcum cahil kitlelerin önüne yem olarak atılıyor.

o adamın riijkard ı kovdurmak için kendi takımına yaptıkları ne olacak? kolu sakat oynuyor da babasının hayrına oynamıyor kendi piyasasını arttırmak daha çok kazanmak için, asıl servet i futbolcu kabul etmek cahilliktir zaten bu cahillikler yüzünden milli takım yol geçen hanına döndü
  • Sen Servet' i teketek bırakacak şekilde futbol oynarsan Servet' in çalım yememesini bekleyemessin. Adam ağır ama o boyda o kiloda da zaten Messi hızı beklemek saçmalık. Servet bakıldığında birebirde gerçekten kötü ama kafa topu bırakmıyor. Sen ona göre taktikle çıkıp defans aralarına kaçacak topları dünden ölmüş bugüne kalmamış Aurelio yerine Valencia da oynayan Topal' ı koyup tutarsan Servet gibi uzun boylu ağır futbolcuları yem etmemiş olursun.
    Ha diyeceksin ki ben pas atabilen boyu kısa da olsa daha hızlı daha teknik bir defans istiyorum o zaman amenna. Ama Servet' in özelliklerini bile bile bir de sakatlıktan çıktıktan sonra tutup oynatırsan sonuçlarıa da katlanman lazım. Burada hatalı olan Servet değil Hiddink' tir.

Tabi Servet üzerinden gittik ama yarın başka futbolcu da olabilir bu ve daha evvel de yaşandı. Bir futbolcunun teknik özelliklerinin aksine yerleştirme yapıp o futbolcu hata veya hatalar yaptığında "asmak" hakkaniyetli değil. Örneğin kanat beklerinin önüne defans yapmayan elleri cebinde gezen bir uç kanat adamı koyarsanız o kanat bekini karşı takım ofansı ikiye birlerle maymun ettiğinde kalkıp "bilmemkime bak cacık gibi oynuyor" demekten farkı da yok.

Unutmamak lazım futbol takım oyunudur. Servet kadar orta sahada pres yapmayıp o pası rahat attıran da suçludur, kaleciye rahat çıkma imkanı veren forvette. Eski maçları izleyin pres nereden başlıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.