Bildirim
serverler çok dolu oluyor sizce yeni bir server lasımmı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yeni server yapcaklarına 1.2.3. ve yeni bir 4. server çıkarsınlar daha rahat gireriz
yani olan serverları çoğalsınlar 4. yü koysunlar -
aynen kanka snn dedinde doğruda ya yana ben nasıl resim koyucam snn turk bayrağın gibi yardımcı olurmusunquote:
Orijinalden alıntı: ByEVOL
yeni server yapcaklarına 1.2.3. ve yeni bir 4. server çıkarsınlar daha rahat gireriz
yani olan serverları çoğalsınlar 4. yü koysunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexkurt -- 9 Haziran 2007; 15:31:08 >
-
quote:
yani olan serverları çoğalsınlar 4. yü koysunlarquote:
Orjinalden alıntı: emreilhan16
bence yeni server açsınlar daha iyi.
hiç değilse serverlarda rahatlama olur. zaten okullar kapanıo. herkes oyunda olucak.
4. serverlar gelirse çok kötü olur. zaten boss bakarken 3 server a bakınca canım çıkıo bide 4. server gelirse hepten canım çıkar
-
bana yardımcı olacak bir allahın kulu yokmuquote:
Orijinalden alıntı: M®tquote:
bence yeni server açsınlar daha iyi.
hiç değilse serverlarda rahatlama olur. zaten okullar kapanıo. herkes oyunda olucak.
4. serverlar gelirse çok kötü olur. zaten boss bakarken 3 server a bakınca canım çıkıo bide 4. server gelirse hepten canım çıkar
Alıntıları Göster
-
ya bu önemli deilmi sizcequote:
Orijinalden alıntı: rexkurt
bana yardımcı olacak bir allahın kulu yokmu
Alıntıları Göster
-
doğru sölüosun bence de öyle.oyun giriyoz bir sürü boş server koyulacak yer var.knight online ın malezya diye bilinmeyen serveri varmış.orda worm kesince +8 eşyalar düşüyomuş.mesela öyle bir serverde oynadığınızı düşünsenize.knight o server i satın alırsa orda da oynayabilcezquote:
ya bu önemli deilmi sizce
Alıntıları Göster
-
acılsın acılsınquote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam
doğru sölüosun bence de öyle.oyun giriyoz bir sürü boş server koyulacak yer var.knight online ın malezya diye bilinmeyen serveri varmış.orda worm kesince +8 eşyalar düşüyomuş.mesela öyle bir serverde oynadığınızı düşünsenize.knight o server i satın alırsa orda da oynayabilcez
Alıntıları Göster
-
açsınlar 10 20 tane server herkes oyuna çok rahat girsin kimse pre almasın k2 batsın oyun gitsin herkes rahatlasınquote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam
doğru sölüosun bence de öyle.oyun giriyoz bir sürü boş server koyulacak yer var.knight online ın malezya diye bilinmeyen serveri varmış.orda worm kesince +8 eşyalar düşüyomuş.mesela öyle bir serverde oynadığınızı düşünsenize.knight o server i satın alırsa orda da oynayabilcez
Alıntıları Göster
-
ya ben sizin spiderman koydunuz resim gibi değişik bazı resimleri nasıl koyucammmmmmmquote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
açsınlar 10 20 tane server herkes oyuna çok rahat girsin kimse pre almasın k2 batsın oyun gitsin herkes rahatlasın
Alıntıları Göster -
ya 10tane yeni server gelse yine hepsi full olcak edanadan öncede hepsi doluydu giremioduk edana pathos logos ronark geldi hala giremios :S -
YA YANA NASIL RESİM KOYUCAM SOLYİN -
quote:
ya ben sizin spiderman koydunuz resim gibi değişik bazı resimleri nasıl koyucammmmmmm
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: rexkurt
ya ben sizin spiderman koydunuz resim gibi değişik bazı resimleri nasıl koyucammmmmmm
-
quote:
+1967 aynen katılıyorum öyle düşündüm bende bir kac kez ama akıl yokki yapsınlar daha dorusu daha zekiler yaplıolar ki giremıyıp pre alalım
-
aslan yattığı yerden tatilin yaklaştığı knight online dan belli olurquote:
Orijinalden alıntı: Slauterquote:
+1967 aynen katılıyorum öyle düşündüm bende bir kac kez ama akıl yokki yapsınlar daha dorusu daha zekiler yaplıolar ki giremıyıp pre alalım
Alıntıları Göster
kışın saat 2 de 1. serverlara tek atardım
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: rexkurt
Profilimden koyucaksın sol ust kosede bulursun
-
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
açsınlar 10 20 tane server herkes oyuna çok rahat girsin kimse pre almasın k2 batsın oyun gitsin herkes rahatlasın
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_
fazla hayal iyi değildir
-
ne hayal olucak Num@n beni tanıyor benim abimin arkisi oquote:
Orijinalden alıntı: Mavroquote:
Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_
fazla hayal iyi değildir
Alıntıları Göster
yapar o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexkurt -- 9 Haziran 2007; 19:21:21 >
-
ya beyler bişey sorucam ya kimde koxp avr ya llah aşkına soyleyin yaaquote:
ne hayal olucak Num@n beni tanıyor benim abimin arkisi o
yapar o
Alıntıları Göster
-
quote:
arkadaşıma katılıyorumm
Benzer içerikler
- knight online start gelmiyor
- kopazar indirim kodu
- knight online pvp server tavsiye
- doğum tarihi bulma programı
- clash of clans klan ismi değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X