Arkadaşlar yaklaşık 2 - 3 ay önce oyunu dondurmuştum. Catalysm gelince arkadaşlar ile birlikte geçeriz diye herşeyi hazırladık arkadaşlar ile Progress in ne olacağına karar verdik bu seferde duyduğumuz bir haber bizi üzdü. Sanırım Server'ların bazıları kapatılıyormuş bazıları ise birleştiriliyormuş ve bu kapatılan serverlar arasında FW ninde dahil olduğunu öğrendim. Dolayısıyla Server seçimi yapma gibi bir duruma geçiyoruz bu esnada...
Amacımız her zamanki gibi seviyeli bir ortam, PvP si iyi Battlegroup'u insanı canından bezdirmeyecek. Sıra beklemeyeceğimiz ve PvE de orta düzeyde yada iyi düzeyde olan Ping, Lag sorunu olmayan bir server arıyoruz arkadaşlar sizler nereyi önerirsiniz?
Birde sanırım bu birleştirme esnasında bizim charlarımız sistemin belirlediği server'lara otomatik olarak migrate ediliyormuş doğrumudur bu acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
Not: Polemik istemiyorum. Cevap istiyorum.
İlk defa duydum bunu. Kaynak neresi acaba? Eğer öyle bir birleştirme olursa, Blizzard tabi ki de migration parası falan almaz. Mantıksız olur, büyük haksızlık da olur zaten.
PvP'de battlegroup önemli. PvE oynadığım için bu konuda pek bir bilgim yok. Yalnız bazı serverlarda bazı milletler baskın oluyor. Can sıkıcı oluyor. (bkz. PvP-Shattered Hand 95% İsveçli) bu tarz serverlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Eğer bu haber doğruysa çok güzel bir durum.. bomboş serverlarda oynuyoruz.. en azından ahler canlanır.. raidler daha kolay kurulur.. action olur.. keşke bu birleştirmeleri yaparken ally baskın ve horde baskın serverları birleştirerek denge kurmaya yönelik yapsalar.. mesela karazhanda allylardan gang yiyip kafamın kırıldıgı günleride görmek isterim.. (yazık çok azlar saklanacak delik arıyorlar) bir horde olarak wintergraspta tenacy buffi almakta isterim
Deathwing'i önerebilirim. Battlegroup'u acayip çekişmeli geçiyor. PvE'si de iyi. Ping çok az (90-130ms) Tek eksi yanı Allylerin çok az olması. Battlegroup güzel olduğu için bu açığı kapatıyor. Horde için zevkli bir server.
MC. Daki son boss... Onu çıkartabilmek için diğer bossları temizlememiz gerekiyor. Elinde Sulfaras ı tutan benim WOW aleminde en çok beğendiğim boss'tur kendisi. Lavların tam ortasında yer alır. Diye anlamamazlıktan gelmiyeceğim tabikide. Sana hemen istatistiklerini çıkarayım ragnaros'un...
MC. Daki son boss... Onu çıkartabilmek için diğer bossları temizlememiz gerekiyor. Elinde Sulfaras ı tutan benim WOW aleminde en çok beğendiğim boss'tur kendisi. Lavların tam ortasında yer alır. Diye anlamamazlıktan gelmiyeceğim tabikide. Sana hemen istatistiklerini çıkarayım ragnaros'un...