Şimdi Ara

Farklı bir Server Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cok farklı bir server kesfettim server versiyon '98t' reset lwl=1000 reset bası 200 puan server brezilya serveri zevkli bir server
    websitesi: http://thunderon.no-ip.org:8090/ burdan özelliklere bakabilrsiniz ayrıca serverda en fazla +11 item yapılabiliyor fakat edit yaptıgınız zaman +15 item gözüküor version cok guzel bless bug off icarus2 var genellikle cogu kişi orda kasıyor yere 1kk civarında para dusuyor ama tek bir kotu yanı var reset atarken 260kk istiyor...Herkese ii eglenceler...

• deneyelim bakalim..
    100lerce resti olan var be... ama 1000 lvl olmasi ve restten sonra 200point vermesi biraz sıkabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MosquitO_ -- 7 Ocak 2007; 1:51:41 >
  • bide exp az 1000 lvl e gelene kadar ayrıca 200 point veriyo
  • arkadaslar exp 200 dü 500 oldu ve zor gelmiyor...Arenada ii spot var farklı yaratıklar İcarus2 guzel spotlar var kasmak cok zevkli ben serveri 1 ay fln oynadım 8 reset oldu ama kotu yanı 200 puan gelmesi...aslında server cok zevkli
  • arkadaslar bu arada websitede yazılar portekizce olduu icn ben size account almak icin direk sayfa verem
    http://thunderon.no-ip.org:8090/reg.asp?action=reg2 <bu sayfadan account alabilirsiniz
  • bu arada account almak isteyenler werdiim webe girdikten sonra 'usuario' ve 'apelido' ya account adınızı yazacaksınız 'senha' da sifrenizi yazacagınız yerdir...Kolay gelsin
  • arkadaslar server ilginc gelmedimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar oynıycak olursa sakın download bolumunden client indirmeyin cunku o eski yenisi koyulmamıs ama yapılıyomus eger su an download bolumunde olan clienti yuklemyın o eski yenisi gelince size haber verririm ...
  • arladaiım iyi hoş konu açmışsında bütün cvplarıda sen yazmışsın yaw
  • arkadas topic acmısım ve actıgım topicte hata olmamalı yoksa konuso millet bnde her gelismeyi yazıyorumki milletin haber olsun... yanlıs clienti yuklerse sonra benden sorulcak yani
  • ikidefenix la sen 500 res atmısın oha charı fulledın kesmek icin bizimi cairion
  • yok arkadas keske oyle olsaydı o ben deilim ! benim adım [MG]_FuGo_ 8 resetim var arkadaslar download bolumunden yuklememk isteyenler yukluyebilr fakat launcherde bi takım değişiklikler yapmanız gerekiyor...oyuna baglanabilmek icin;

Server name:ThunderON
    server ip:thunderon.no-ip.org
    port:44405

launcherde bunları girdikten sonra oyuna baglanabilrsiniz arkadaslar Bu arada server version 98t hatırlatmak isterim

• arkadaslar server mükemmel tekrar tavsiye ediyorum 7/24 gelenlere yardımcı olurum
  • arkadaslar -TuRKeY- guildi kurdum oyundaki adım;[MG]_FuGo_ gelmek isteyenler bana PM atin sizlere yardimci olabilirm
  • yaw o kadar kişi bakmıs 1 allahın kulu bisey yazmamıs ya butun yazılar benden olmus arkadaslarrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: -iKiDeFenix-

yaw o kadar kişi bakmıs 1 allahın kulu bisey yazmamıs ya butun yazılar benden olmus arkadaslarrr

rahatsiz olduysan yazma seni dürten mi var yaz yaz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pH0n0m4n1a -- 15 Ocak 2007; 21:50:23 >
  • ben bir zamanlar pro mu oynardim

onun sitede ayni böyleydi belki onun adi değişti bu oldu

http://promu.no-ip.org:8090/
  • yok sanmıyorum bu site server acıldıından beri böle eskidenwww.thunderbr.com.br di ama simdi thunderbr.com.br farklı bi server oldu yani pro mu deildi eminim acılldıgından beri thunderbr adı simdi thunderon oldu
  • Arkadaslar server bugün daha dogrusu simdi resetlendi özellikler;
    www.thunderon.vai.la
    version:98t
    exp:1000
    drop:75
    reset lwl:1000
    reset zen:260.000.000
    Server Brazilya tarafından kuruldu
    Herkezi bekleriz güzel server
  • yahududim benım fenixim benım ne guzel kasıon be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.