Bildirim
Server'lar 14:00'da mı açılıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Goldthwait
Evde değilim şu an kaçta açılıyor acaba bilen ?
Galiba o saatte_____________________________ -
Evet aslında bakım 12 de bitiyordu ama 2 de yeni patch geliyor sezon 4 itemleri falan gelecek. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sarikanarya567
Evet aslında bakım 12 de bitiyordu ama 2 de yeni patch geliyor sezon 4 itemleri falan gelecek.
artı bildiğiniz gibi hunter lar için özel gelen axe ler var onları alıp +20 agy bastıkmı
_____________________________ LoL -
bugün enchanter ve JC arkadaşların günü. Herkese hayırlı olsun :) _____________________________ -
Benim bütün ench gemler/lw kit hazır. Enchler hazır derken matları yani arkadaş basar nasılsa.
Heh magele lockların armorları dispellenmiyomuş artık :p_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Xecutor
bugün enchanter ve JC arkadaşların günü. Herkese hayırlı olsun :)
Neler var ki enchanterlara? Zaten JC ler her zaman günlerini gün ediyorlar o gemlerle : )) ..._____________________________ Herşey Tam, Bir İmzam Eksik : ) -
-
quote:
Orjinalden alıntı: SINIRYOK
Benim bütün ench gemler/lw kit hazır. Enchler hazır derken matları yani arkadaş basar nasılsa.
Heh magele lockların armorları dispellenmiyomuş artık :p
Hımm anladım para babında : ) satışlar canlanır diyorsun. Doğrudur ama arena personal rating kasamaz sanırım herkez ilk günden. Bende mesela 5k var ama beklemek zorundayım personal kasmak için s4lere ama 3 parça alırım sanırım. Elbette enchant ve Jc gerekecek ..._____________________________ Herşey Tam, Bir İmzam Eksik : ) -
Ya arada pek öyle fark s3le 4 arasında toplasan 30-40 ap, 500 hp artarmı bilmem. ben 2 item alıp silaha kasıcam ilk hafta olmazsa alırım xd _____________________________ -
S1'den S2 ye geçecek tonla insan var. Yalnızca bu popülasyonun gemlerini ve Enchantlarını yenilemesi bile ciddi bir harcama hacimi yaratacaktır diye düşünüyorum. _____________________________ -
quote:
S1'den S2 ye geçecek tonla insan var. Yalnızca bu popülasyonun gemlerini ve Enchantlarını yenilemesi bile ciddi bir harcama hacimi yaratacaktır diye düşünüyorum.
Honorla Gem almayı planlıyorum
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SINIRYOK
Ya arada pek öyle fark s3le 4 arasında toplasan 30-40 ap, 500 hp artarmı bilmem. ben 2 item alıp silaha kasıcam ilk hafta olmazsa alırım xd
Ben hit ratingi için kasacağım zaten ap ve hp değil amacım. 3 hit oynuyor her itemda. Gel gelelim 5k yı öyle kolay harcamam sanırım ilk weapon sonra diğerleri gelir ..._____________________________ Herşey Tam, Bir İmzam Eksik : ) -
Rating kasmamız lazım bakalım nasıl olacak.
_____________________________ Özel Bilgisayar Servisi -www.bilgisayarhizmeti.com
Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes -
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Nasıl olacak her yeni sezon ve genişleme paketi ile daha da fazla oynamak zorunda kalacağız. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 25 Haziran 2008; 13:40:31 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: andzone
quote:
S1'den S2 ye geçecek tonla insan var. Yalnızca bu popülasyonun gemlerini ve Enchantlarını yenilemesi bile ciddi bir harcama hacimi yaratacaktır diye düşünüyorum.
1-2 haftada bir gem alırsın o zaman
600 badge'imi açığa çıkartmanın vakti geldi, 150-225 tanesini sattım bile 10k g oldu :P bu s4'lerle epic gemlerin fiyatları da fırlar, 50k hedefim :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 25 Haziran 2008; 13:41:13 >_____________________________
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Nasıl olacak her yeni sezon ve genişleme paketi ile daha da fazla oynamak zorunda kalacağız. :)
Yok benim sürem kısıtlı olduğu için öyle söylüyorum. Askere gideceğim Max 2 Ayda herşeyi almam gerekiyor onu demek istiyorum.
_____________________________ Özel Bilgisayar Servisi -www.bilgisayarhizmeti.com
Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes -
quote:
Orjinalden alıntı: oray
quote:
Orjinalden alıntı: andzone
quote:
600 badge'imi açığa çıkartmanın vakti geldi, 150-225 tanesini sattım bile 10k g oldu :P bu s4'lerle epic gemlerin fiyatları da fırlar, 50k hedefim :P
Günde alırım
saat 2 demıste 2 de acılırsa ii :) valla ben en cok alt charım icin istiyorum bu s4 u. s1 den s2 ye gecicek filan . Allah bilir ratingleride ne zaman yapabilecez.Arena arkadasım dün hack yedi, zamanlama mukemmel. Anlıcanız benim durum cok parlak
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: oray
Bu PvE'cileri çizicem en sonunda
Edit : Konuma bak be tavan yapmış heyt
Goldthwait, andzone, ekucigi, emrebo, Anteos, nightelfgrkm, sulidin, bandits18, Abilazar, TOMEKK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 25 Haziran 2008; 13:47:12 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler