Bildirim
server is full now.Please try again later!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o hata degil server dolu diyo
o yazı çıktıgında connecte tıklarsan tekrar denedigini görebilirsin ben oyle yapıyorum
2 3 bilemedin 4. tıklayışta giriyorum akara 1 e_____________________________ ... -
haha buna anca gulerım akara 1emı gırıorsun ben gece rahat 50kez dedııgn yontemle denıorum sabah 4te gırmıor _____________________________ -
-
server fll
git sonra gel dıo_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sexydagger
beyler başımıza bi de bu bela çıktı yha pre olsa da olmasa bu hatayı verior belirli saatlerdebaşka alanınız var mı
Öncelikle Türkçe'ni düzeltsen iyi olacak.Bu hata arkadaşların dediği gibi serverın dolu olduğunu gösterir._____________________________ -
-
serverleri 3 e çıkartması ile alakası akarada 3 server var ama ondada border zamanı aynı şeyi veriyor normal saatlerde rahatlıkla alıyor _____________________________ -
Border zamanlarında zaten 1. serverlara pre.sız girmek çok zor _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X