Şimdi Ara

This account has been suspended until 23 December, 2011 due to leaving games.Bunedir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Toplasan 2kez çıktım oyundan , demin bi girdim bu yazı düşüyor ekrana.
    Bunedir ya.
    bunu yapana kadar oyundan çıkanın yerine , oyun arayan birinin girebildigi sistem yapsalar daha iyi.
    Başlayalı 2 ay olmadı daha bismillah ya
    .

• 2gün sabret bişey olmaz
  • öncelikle iki ayrı konu açtığın için seni kınıyorum ikinci olarak sen altı üstü 2 kez diyebilirsin ama iki kez az da değil 18 kişinin bir saatini yemiş oluyorsun böyle yaparak.Gayet yerinde bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimtan -- 21 Aralık 2011; 0:10:42 >
  • Ya ayıp ama , nedir yani.
    Elektrigi kesilen ne yapsın? yada net'i kesilen???

Uygulamaya bak hele ya:S
  • E madem öyle bir durumun var tekrar bağlanabilir duruma geldiğin zaman git supporta derdini anlat. Şu saatlerdeki şu oyundan şu sebeple çıkmak zorunda kaldım lütfen ceza vermeyin.
  • Ben direk uyarıda gelen contact adresine mail atıcam birazdan.
    Açmazlarsada açmasınlar zaten.
    Dahada uğraşmam ayıptır , daha başlayalı 1ay oldu öğrenmeye yeni yeni başladık yapılan işe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

E madem öyle bir durumun var tekrar bağlanabilir duruma geldiğin zaman git supporta derdini anlat. Şu saatlerdeki şu oyundan şu sebeple çıkmak zorunda kaldım lütfen ceza vermeyin.

Bu arada , imzanı kendi imzama ek olarak eklemek istiyorum iznin olursa , mesaj yoluyla atarmısın.
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberblack

Ben direk uyarıda gelen contact adresine mail atıcam birazdan.
    Açmazlarsada açmasınlar zaten.
    Dahada uğraşmam ayıptır , daha başlayalı 1ay oldu öğrenmeye yeni yeni başladık yapılan işe bak.

Dert etme. Hatta kasten çıkmadığını anlatırsan özür mahiyetinde ip boost bile verebilirler. Şansını zorla derim ben.
  • çıkanın yerine sistem inşa edecekler beyimiz öyle buyurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

çıkanın yerine sistem inşa edecekler beyimiz öyle buyurdu.

Manidar cevabın için teşekkürler , ancak ben hergün oyunda buraya yazamadığım küfürler eden adamları görürken ,
    beyfendiler bi wordblock sistemi yapmıyorda , bağlantısı kopan için cezamı uyguluyor.
    Ben hakkımı ararım , gerekli iletişimede geçeceğim zaten. Açmazlarsa açmasınlar , mesele beklemem gereken 3gün5gün değil
    mesele haksız ceza
  • quote:

quote:

Manidar cevabın için teşekkürler , ancak ben hergün oyunda buraya yazamadığım küfürler eden adamları görürken ,
    beyfendiler bi wordblock sistemi yapmıyorda , bağlantısı kopan için cezamı uyguluyor.
    Ben hakkımı ararım , gerekli iletişimede geçeceğim zaten. Açmazlarsa açmasınlar , mesele beklemem gereken 3gün5gün değil
    mesele haksız ceza

Wordblock yani ignore olayi oyunda var zaten ayrica suana kadar Ban attilar ve haklilar diyen anca %1 dir bu durumda %99 haksiz Ban yiyor
    Tabi ama riot Games oyuncu kaybetmekten zevk aliyo dimi? O yuzden haksiz Ban atiyolar evet COk mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

quote:

mesele haksız ceza

Wordblock yani ignore olayi oyunda var zaten ayrica suana kadar Ban attilar ve haklilar diyen anca %1 dir bu durumda %99 haksiz Ban yiyor
    Tabi ama riot Games oyuncu kaybetmekten zevk aliyo dimi? O yuzden haksiz Ban atiyolar evet COk mantikli

bahsettiğin ignore olayı , ayşenin ''ayshe" şeklinde yazılmasına engel olacak kadar gelişmemiş.
    Sanırım sinirle biraz subjectif bi yorum oldu benimki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

quote:

mesele haksız ceza

bahsettiğin ignore olayı , ayşenin ''ayshe" şeklinde yazılmasına engel olacak kadar gelişmemiş.
    Sanırım sinirle biraz subjectif bi yorum oldu benimki.

Ignore a basinca adamin attigi mesajlar gorunmuyo

• Bahsettiğim olay o değil işte.
    diyelimki "x" harfi bir küfür olsun , "x" girdisini alıgladıgında neden "*" karakteriyle bloklamıyor?

herneyse , ben mail attım , gelecek cevabı merak ediyorum sadece.
    Hemen ban'ı kaldıracaklarmı şeklinde bir merak değil.
    Merak ettiğim nekadar ciddi bir cevap gelecek.
    Oto mesaj atarlarsa ısrarla geri dönecegim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberblack -- 21 Aralık 2011; 0:52:29 >
  • quote:

Bahsettiğim olay o değil işte.
    diyelimki "x" harfi bir küfür olsun , "x" girdisini alıgladıgında neden "*" karakteriyle bloklamıyor?

Vardı o sistem kaldırıldı. Oto mesaj yok bu arada adamlar tek tek ilgileniyorlar haklarını vermek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 21 Aralık 2011; 1:07:17 >
  • quote:

Bahsettiğim olay o değil işte.

Inglizce kelimeleri gayet blockluyo ayrIca adam ha fuck yazmis ha fu.ck yazmIs senin dedigini pentagon Bile yapamaz
  • RAGEEEE RO DAAH
  • closed betadan beri oynuyorum ne bir ban yedim ne uyarı aldım konuşucağına kendine çeki düzen ver
  • bunu diyen bunu da dedi/diyecek
    "ya oyunda çok leaver var o gün bi maça girdim adam 5. dakkada çıktı yenildik bu ne ya riot banlamıyo mu leaverları"
  • alt tarafı bi kaç gün sabretceksin ne çok büyüttün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.