Şimdi Ara

Server Error in '/' Application. Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitenin sitesine girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?

• Telefonumdan siteye girebiliyorum. Ama bilgisayarda birkaç gündür bu hatayı veriyor.
  • Sorunumu çözdüm aynı sorunla karşılaşan olursa yardımım olsun diye yazıyorum çerezlerden girdiğim siteyle ilgili kayıtları sildim daha sonra siteye sorunsuz bir şekilde bağlandım. Çerez silme işlemini Firefox kullanıyorsanız sağ üstteki yatay üç çizgiye tıklayıp ardından seçeneklere basıp açılan ilk sekme (gizlilik)den aşağı kısımlarda çerezle ilgili opsiyonlar var oradan halledebilirler dikkat edin bütün çerezleri silmeyin bütün internet kayıtlarınız gider sonra.. Diğer tarayıcıları kullananlar google'dan baksın artık..

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Sorunumu çözdüm aynı sorunla karşılaşan olursa yardımım olsun diye yazıyorum çerezlerden girdiğim siteyle ilgili kayıtları sildim daha sonra siteye sorunsuz bir şekilde bağlandım. Çerez silme işlemini Firefox kullanıyorsanız sağ üstteki yatay üç çizgiye tıklayıp ardından seçeneklere basıp açılan ilk sekme (gizlilik)den aşağı kısımlarda çerezle ilgili opsiyonlar var oradan halledebilirler dikkat edin bütün çerezleri silmeyin bütün internet kayıtlarınız gider sonra.. Diğer tarayıcıları kullananlar google'dan baksın artık..

Merhaba...

Aşağıdaki gibi Server Error in '/' Application. hatası alıyorum.. Daha kapsamlı olarak anlatır mısınız ?

Bu sorunu net çözebilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.. Teşekkürler..

• Daha kapsamlı nasıl anlatırım bilmiyorum sorunun çözümünü direkt yazdım.. Yapacağınız şey çerezleri temizlemek yani girdiğiniz sayfanın bilgisini kayıttan temizleyeceksiniz. Firefox için nasıl yapıldığını anlattım, Internet explorer kullanmadığımdan bilmiyorum. Yapacağınız şey google'a girip Internet explorer çerezleri temizleme gibi şeyler yazıp gelen sayfalara göz atmak.. En basitinden şu sayfaya göz atıp yönlendirmeleri uygulayın.

https://www.cmbilisim.com/help/browser/clean_browser_data.htm

Bu olmazsa google'dan diğer sayfalara bakın.. Olmadı tekrar mesaj atın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.