Şimdi Ara

server değişimi. yaktım herhalde kendımı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenın gazına geldım.dedi bugun - yok olm weste turnuva varmıs hemen değiştir serverı bende hemen atladım değiştirdim.lakin şimdi eskisine donemıyorum.tıkladım othersa tabı orda bana 2400 prmı ne gosterdi.internetım yavaş şimdi bide westte oynadıgımda iyice laga giriyor.nasıl alıcam abiler diğer servera benım hesabı :D paramı yatırıcam diyorsunuz illa yoksa mi msj filan mı atsam lole belki yardımcı olurlar

• bizde buna "Geçmiş Olsun, Geçirenler Saolsun" vakası diyoruz:D rp or not
  • quote:

Orijinalden alıntı: raydric

kuzenın gazına geldım.dedi bugun - yok olm weste turnuva varmıs hemen değiştir serverı bende hemen atladım değiştirdim.lakin şimdi eskisine donemıyorum.tıkladım othersa tabı orda bana 2400 prmı ne gosterdi.internetım yavaş şimdi bide westte oynadıgımda iyice laga giriyor.nasıl alıcam abiler diğer servera benım hesabı :D paramı yatırıcam diyorsunuz illa yoksa mi msj filan mı atsam lole belki yardımcı olurlar

Ping konusu açısısından west east herhangi bir farklılık göstermiyor, tamamen psikolojik :P
  • Bende west'e geçmeyi planlıyordum. West ile east arasında ping sorunu yok ise west'e geçeceğim.
  • Herhangi bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar West'te.
  • dün akşam geçtim weste pingler eastle aynı 5-10 farkediyo gibi ki buda hiçbirşey
  • weste geçtiysen pişman olman çok anormal west neyse east ta o ama east ta çok noob oluyor westte pek türk yok ama zevk alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • West'e geçmek mantıklı mı gerçekten? Bazıları west'te daha çok noob oluyor diyor bazıları ise east'te? Benim kafam karıştı resmen.

Bir de west'te login olunca bekleme süresi hala var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

West'e geçmek mantıklı mı gerçekten? Bazıları west'te daha çok noob oluyor diyor bazıları ise east'te? Benim kafam karıştı resmen.

Noobsuz server yok.

Ayrıca serverları ikiye ayırmalarının sebebi zaten bekleme süresini ortadan kaldırmak
  • Weste geçtikten sonra daha kaliteli oyunlar oynayama başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

West'e geçmek mantıklı mı gerçekten? Bazıları west'te daha çok noob oluyor diyor bazıları ise east'te? Benim kafam karıştı resmen.

Noobsuz server yok.

Ayrıca serverları ikiye ayırmalarının sebebi zaten bekleme süresini ortadan kaldırmak

Her serverda noob var belki ama westte oyunlar daha kaliteli herkez ingilizce biliyo ruslar polon falan yok denilicek kadar az
  • Tekrar East'e geçmenin tek yolu RP alman. Bunun dışında East ile West arasında bir fark görmüşlüğüm yok. Sadece biraz daha arkadaşlarınla girmeye çalış oyuna, trollük yapan adamlar çıkabiliyor.
  • RP almadan West´e geçme gibi bi şansımız var mı? İlla paraya kıymakmı gerekir
  • Westte normal oyunlarda support jungler alan tipler oluyor. Ve bunu diretenler oluyor. İlk başta güzeldi '' OFFF HER OYUN SUPPORT JUNGLER OV YE OV YE '' diye oynardım. Ama artık baydı cidden. Oynayabilseler alsınlar fakat sırf almış olmak için alıyolar. Eastte sivirle mid gitsem kimse çıt çıkarmaz ama westte sivir mid yazdığımda 4 5 queue daha bekliyorum ben.
  • arkadaşlar 1 kereliğe mahsus server değiştirme halen varmı çok sözü geçiyor fakat ben bulamadım others bölümüne baktım ordaki paralı alamıyorum yöntemi nedir ?
  • arkadaşlar kesinlikle west önermiyorum bi kere bölgeniz east bunun dışında genelde turnuvalar east ta oluyor ama west tede oluyor az bunu dışında daha çok turk var east nerden bakarsan bak + sı yok noob heryerde var noob olmayan yer yok lakin na da bile vardı
  • Arkadaslar westte olanlar eklesin beni simdi amerikadayim haftaya carsamba donuyorum oynariz. nick:HeadHunterII
  • Ben weste transfer açıldığı ilk gün geçtim.Easti bilmiyorum ama westte normal oyunlarda jungle yapanlar cok az çıkıyordu ve turnuvalardan sonra şuan normal oyunlarda junglersız oyun cok nadir oluyor.

Kısacası şuan burdaki normal oyunlar ranked tadında zevkli geçiyor (Tabi arada gene noobu,feederı,leaverı cıkıyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 3 Kasım 2011; 3:45:51 >
  • money talks
  • westte rus çok az kardeş bence westte kal hiçte para verip rp alma gayet iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.