Şimdi Ara

Sert kullanıma en dayanıklı araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
1
Favori
8.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereğinde 7 bin devire kadar sorunsuz çeviren,çukurlardan geçince takımları hemen bozulmayan,hor kullananmaya en dayanıklı araçlar nelerdir Türkiye şartlarında?

• Eski kasa subaru impreza olabilir mi?
  • Toros,Broadway diye başlarlar şimdi...
  • Aradığın araç Mitsubishi ASX.
  • Mitsubishi Lancer...
  • Mitsubishi Carisma'nın tarifini yapmışsın. Çok sağlam arabadır. Bence mitsubishi'ler Türkiye'nin çukurlu, tümsekli, stabilize veya bozuk yollarında broadway ve toroslardan bile daha dayanıklı.
  • duster var ,dağa taşa vurarak sürüyor arkadaş banamısın demiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafif ticari ve yol tutuş!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şirket araçları :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki mitsu bu işi biliyor. Tebrikler Mitsu baba.
  • Bmw e36, e46 e30 a binenler sanayiden çıkmıyor, sahipleride genelde sanayici oluyor Ama istediğinde devri çevirip ve azda dikkatli kullanırsan (jantlar 17" üstü değilse) bmw ideal.Hergün arkadaşın 320ci e46 sıyla yapmadığımız kalmıyor 9 aydırda rutin bakımlar dışında pek bi sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Gereğinde 7 bin devire kadar sorunsuz çeviren,çukurlardan geçince takımları hemen bozulmayan,hor kullananmaya en dayanıklı araçlar nelerdir Türkiye şartlarında?

honda vtec ler 7500 vtı lar type r lar 8500 e kadar rahatca çevirir.;)
    honda s2000 ler 10000 devir kadranı var 9000 ler görür.
    mazda rx8 10000 devir kadranı var 9000 görür
    ayrıyeten birtane daha var oda toyota corolla 1.8 ts 192 hp lik olanı. 9000 kadranı var 8500 e kadar gidiyor.
    bunların tamamı full atmosferik araçlar. devir çevirmek için üretilmiş. bunların içinde günlük kullanıma en uygunları corolla ts dir.dğerleri çok sert şaseye sahipler. ayrıca corolla bunların tamamından daha az tüketmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgebro

şirket araçları :D

+42
  • aklıma ilk gelen isim toros oldu nedense.

sonrada şirketlerin kullandıkları semboller
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 19:12:48 >
  • 3 sene önce arkadaki ufak yeğenin vitesi 1 e takması sonucu spring 7 bin devirin 1 parmak üstüne çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

accent admire değil;

50bin'de ön disk ve balatalar değişti.
    54bin'de 4amortisör de bitik. traktör niyetine biniyorum araca....
    üst kapak contası değişti. orijinal teyp bozuldu. klima havalandırmasından su alıyor. Hyundai'nin ben....

• 2000 motor vectra b kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

accent admire değil;

50bin'de ön disk ve balatalar değişti.
    54bin'de 4amortisör de bitik. traktör niyetine biniyorum araca....
    üst kapak contası değişti. orijinal teyp bozuldu. klima havalandırmasından su alıyor. Hyundai'nin ben....

ha bide demeyi unuttum. bizim araba. 11 yıldır kullanıyoz işte. çok çilemizde çekti ama off demedi saolsun dedirtmedi saolsun.
    bir kez yan yattı takla attı. 3 ay önce ben transitle kafa kafaya tokuştum.sadece tampon değişti allahtan daha kötüsüde olabilirdi. 2001 corollalarda bilinen yağ eksilte hastalığına sahip. ben bu arabada acemiliğimi attım. gençlik heyecanımı attım. 6 yıldır devir kesiciye girip duruyor. br ara iptal ettrecem :DDD ama çok şükür 11 yıldır hala daha 2. kez marşa bastığımı hatırlamam. bir kez sadece rot balans ayarı yaptırdım.sağolsun şehre doğalgaz çekildi asfalt çalındı sanki.üstelik daha bu yıla kadar 5 yıldır bizim evin 300 metre yakını komple stabilize.hemde nasıl.it yürüse topal olur yani.ama ben bu corollayla 2.0 jettalarıda tokatladığım oldu. 2.0 tipolara geçildiğimde. :DDD 1.6 hondalara geçildiğimde geçtğimde ama dsg tsı golfle kapışmak 2 kez nasip oldu daha ondada geçildim. açil devir kesiciyi iptal ettrecem şöyle 2 de 110115 leri vurdummu tamam bu iş :DDD.
    ama bu 4-5 ay önceki transitle tokuşma macerası biraz canını yakmış beni bir sarın sarmalayın diyor.yan acil lastik değişimi bir kide ufak tefek bakımı var. yağ hava filtresi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendikendine -- 22 Ocak 2012; 22:21:05 >

• nedense aklima nissan geliyor
  • japonlar iyidr o konularda sıkıntı yaratmaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.