Şimdi Ara

Serseri sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam geçmiş olsun işiniz zor. Ne yalan söyleyeyim yapacak pek bir şey de yok. Yalnız Polisler çok umursamaz davranışlarda bulunuyorsa Cimer'e yazabilirsiniz ya da yazmakla tehdit edebilirsiniz. tahmin edebileceğinizden daha çok etkili oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüneyTekinoğluu

Çöşnük tarafı.

Tastepe olsa sikinti derdim,çevre yolunun altı olmalı.Malatya da o tipler çok maalesef.karsilik verirsen her türlü zarardasın.kaybedecek birseyi olmayanlara eyvallah çekmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek polis oralı olmadı?

• Clusive kullanıcısına yanıt
    Polisler ilgilenmiyor önceki mevzularında arkadaşımı fazla derin olmasa da bacağından yaraladılar ailesi polise şikayet etti hiçbir sonuç çıkmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ailene durumdan bahset birlikte savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksınız, vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunun.

• olayın saat aralıklarıyla birlikte cimere yaz, sonuçta ortada bir görev aksaması var. umarım kamerada herhangi bir görüntü yakalanabilir.

olayı kontrol edemiyorsan, olayı kontrol etmesi gerekenin görevini yapması en doğrusu.

olay akışında sorun olmadığını düşünüyorsan, en azından rahatsız edildiğini uygun bir dille yazabilirsin. en azından klavye başından yapabileceklerin bunlar, denemekten zarar gelmez.

• Boşuna parlamışsın bu tiplere zaman kaybı ve gereksiz risk.

Kendime yemin ettim ölmeden önce senin benim gibi insanların intikamının 20 mislini alıcam ama daha zaman var.
    1 medeni beyaz 100kükürtü haritadan siler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 30 Ağustos 2020; 22:16:46 >
  • Bence oradan taşın

• Bu tipte insanlar neden var hep düşünmüşümdür. Yani hayattaki amaçları ne olabilir? Sabahtan dışarı çıkıp parklarda oturup cebinde 5 lira olmadan keko keko dolaşıp millete sataşmak filan. Neden böyleler yani?

Gerçekten bu canlıların belgeseli filan yapılmalı incelenmeli. Ölse gitse dünyanın hiçbir şey kaybetmeyeceği tipler, dünyayı geçtim belki anası babası bile sevinir bu duruma. Türkiye'de çok fazla türedi son zamanlarda, imkanım olsa hepsini sınır dışı ederim.

Üstte arkadaşımızın yazdığı gibi üniversiteye sıkı çalış istediğin bir bölüm ile Batıya doğru yanaş sen hocam.

• Derin devlet olup mahallelerde gereksiz tipler temizlenmesi lazım bildiğim birçok kişi var 15 yaşından her türlü illegalliğe başlayıp 10 senedir sürdürüyor 3 5 ay yatıp cıkıyorlar.Bu tip insanların yaşamaya hakkı yok bana göre.

• Yine Kürtler. İnsanlar bunlara son 10 yıldır o kadar yüz veriyor ki kendilerini bir halt sanmaya başladılar. Şunları halen savunan ve.meseni olduğunu iddia eden tayfayi gördükçe de hem gülüyor hem de sinirden çıldırıyorum.

Atatürk'ün 6 okundan biri olan milliyetçilikten çıkarsan koca ülke böyle Ortadoğu'ya döner işte. Bir de Kürtçü Cihangir solcusu HDP'li tayfa da hesapta Atatürk'ü severler... Alayının köküne kibrit suyu..

Bunların olmadığı yerler cennet benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 30 Ağustos 2020; 23:30:57 >
  • bu hayatta iki tip insan vardır beklentisi olan ve olmayan sen istediğin kadar cesur güçlü vs ol ne yaparsan kendine yaparsın onların yolu zaten o yol düzgün bi çevrede büyüdüysen arkadaşlarında senin gibiyse bu şahıslardan uzak dur sınava falan hazırlanıyormuşsun anladığım kadarıyla bahsettiğin kitleyle alakan yok o yüzden sonunda ne olursa olsun üzülen sen olursun çokta kafaya takma yıllar sonra aklına geldiğinde güleceksin bu tiplere...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Yine Kürtler. İnsanlar bunlara son 10 yıldır o kadar yüz veriyor ki kendilerini bir halt sanmaya başladılar. Şunları halen savunan ve.meseni olduğunu iddia eden tayfayi gördükçe de hem gülüyor hem de sinirden çıldırıyorum.

Atatürk'ün 6 okundan biri olan milliyetçilikten çıkarsan koca ülke böyle Ortadoğu'ya döner işte. Bir de Kürtçü Cihangir solcusu HDP'li tayfa da hesapta Atatürk'ü severler... Alayının köküne kibrit suyu..

Bunların olmadığı yerler cennet benim için.

Gözlerinden öperim hocam, doğru yoldasın

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt

Kardeşim hangi ilçesi ve ya neresinde bu sıkıntıyı yaşıyorsun merak ettim bı aralar malatyadaydim bende

• Taşının ya da evden mümkün olduğunca çıkmayın.

Polisleri de cimere vs. şikayet edin burada yazdığınız gibi.

• Kaybedecek bir şeyleri yoksa hiç bulaşma anana küfür etseler bile bulaşma sen sinirlenip vurabilirsin ama bıçağı takarlarsa annen bir daha seni bu hayatta hiç görmeyebilir gurur bazen boş iştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamofk

Bu mesaj silindi.

Korkma değil de, devlet bunlara bir şey yapsa Kürtlere soykırım yapıyorlar diye ortalığı ayağa kaldırırlar. Atatürk zamanında nasıl Tunceli'de devlet mücadele etti? Ama nedense yine de göz yumuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Derin devlet olup mahallelerde gereksiz tipler temizlenmesi lazım bildiğim birçok kişi var 15 yaşından her türlü illegalliğe başlayıp 10 senedir sürdürüyor 3 5 ay yatıp cıkıyorlar.Bu tip insanların yaşamaya hakkı yok bana göre.

Birileri sataşacak ama katılıyorum. Her insanın değeri eşit değildir. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.