Şimdi Ara

Serseri sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam çöşnükte oturuyorum hürriyet parkı var ordalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi anladınız mı nazilerin neden çingene temizliği yaptığını? Ülkeye zerre faydası yok gençlere zarar veriyorlar. Üstelik polisin belayı teizlemesi gerekirken, belaya bulaşmamak için oralı olmuyor. Kardeşim eğer elinizdeyse temiz bir semte taşının. Bizim halkımız her şeyi hakediyor. Eskiden barbaros diye bi ib..ne vardı. Ülkeye bokunuzda boğulun demişti. Aslında birazcık hak veriyorum halkımız aqit olduğu için. Uzak dur kardeşim kendine dikkat et. Savaş sanatına göre zarar göreceğin yerden kaçacaksın aga.

• iamofk kullanıcısına yanıt

Osman Pamukoğlu canlandı gözümde... Ne aşiret ne yıldız demeden hepsini kuşbaşı yapardı... Halkımız hakediyor.

• Emre Tuna Mirliva kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet tarihinden beri böyle gelmiş, hakedenenin hakkını vermek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç Bulaşmayın mekanı değiştirin,mümkünse Şehri değiştirin en aşağı 100-150 km öteye gidin..Bu devirde bu tür ilkel insanlarla uğraşılmaz..

• Zorba ve serserilerden hayatım boyunca tiksinmişimdir. Yaşamayı bile hak etmiyorlar.

• iamofk kullanıcısına yanıt

Kükürt   +1

• Yaşça benden küçüksünüz. Ömrüm saçma sapan tiplerle kavga emekle geçti. Çoğuda kıytırık sebeplerden dolayıdır. Ama şunu öğrendim. Eski insanlar kavga ederken daha mertmiş daha delikanlıymış En azından sayı olarak daha fazlaydılar. Öyle pek ana avrat küfür edilmezdi. Ama şimdi öyle değil, sıradan basit sohbetlerde bile küfürlü konuşuluyor. İnsanlar yürüyen el bombası gibiler, saldırının nereden geleceğini bilemiyorsunuz.

O yüzden size tavsiyem, karşınıza çıkan kim olursa olsun, namert insanlarla kesinlikle muhatap olmayın, size hakaret küfür etse bile görmezden gelin. Namerde karşı gurur yapmak hiçbir işe yaramaz.

• Onlar seni yok etmeden sen onları kundakla bak bakalım birşey yapabiliyorlarmı
  • bu tarz bir olay başıma gelmişti. benim bir tanıdığa bulaşıyorlar ben gidip 3 tane çelimsizi dövüyorum hop 10 dakika sonra abartmıyorum en az 20 kişi geldi. bir taneside vurmaya yeltenemedi. kardeş niye dövdün çocukları dediler anca mevzuyu anlattım çekip gittiler. eğer çelimsiz birşey olsaydım orada bana bir güzel kayarlardı.

en önemli şey korktuğunu belli etmeyeceksin. kendine güvenin olucak. tabi fiziksel olarakda sağlam olucaksın.

her zaman diyorum kendinizi biraz fiziksek olarak geliştirin. spor salonuna gidemiyorsan otur evde şınav barfiks çek kardeşim. 2 tanede dambıl ile diğer hareketleri yap kol falan çalış.

boksa falan gidemiyeceksen eve bir kum torbası al 3 4 yumruk kombosu öğrenmeye çalış.

türkiyede spor yapan insan sayısı çok az arkadaşlar. yapanlarda bilinçli insanlar yani aklı başında adam onlarla kavgaya girme ihtimalin çok az.

her neyse ne diyordum kendinizi biraz geliştirin abi bu çakal sürülerine rahat karşı koyarsınız.

elbette işin içine bıçak,silah girdi mi oradan kaçıcaksın hocam hiç riske girme.

daha taktikler var ama en basitinden şunu söyleyeyim. tartışma çıktı demi. sen bariz haklı olduğun halde karşındaki pislik yapıyor el kol hareketi yapıyor. ordan çıkış yok artık. ilk hamleyi yap vur burnunun ortasına veya çenesine. kimse terminatör değil eleman yığılır kalır yada fena halde sersemler zaten o kafayı kaldırasıya kadar sende o anki panikle 3. 4. yumruğu sallamış olursun.

rakibin pantalonuna göz atın belirgin birşey var mı bıçak yada silah gibi.

off çok uzattım böyle yazarak kimse birşey öğrenmez en iyisi idman yapmakta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.