Şimdi Ara

Serseri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu yazı biraz uzun olacak , eğer müsaitseniz okuyun özet geçilecek bir tarafı yok çünkü hepsi birbiriyle bağlantılı.

17 yaşındayım kendi halinde birisiyim.Bir sürü kavgam oldu mahallede , okulda falan ama hepsi kendimi savunmaya yönelik kavgalardı , hiç kimseye ben bulaşmadım aksine bana bulaşanlarla kavga ettim ve 15 16 tane kavgam olmuştur hiç dayak yemedim.Okulda da bana bulaşan birisi vardı kafa atmıştım kaşı patlamıştı uzaklaştırma vermişlerdi bana , o da anneme küfür ettiği için kınama cezası almıştı.

Şimdi gelelim asıl konumuza:
    Bizim evin hemen önünde büyük bir park var , baya herkes burda.Mayıs ayından beri bana bulaşan birisi var. 1.60 boylarında 90 kilo falan baya obez gibi bişe.Bende 182 boyunda 78 kiloyum 2 yıldır spor yapıyorum.Dediğim Mayıs ayında basketbol oynarken gelip kavga çıkarmıştı bana vurmaya kalkmıştı baya vurmuştum yerdeydi.Sonra arkasını çağırmıştı ciddi ciddi 40 50 kişi gelmişti hepsi birden vurmuştu bana.Arkadaşlarım ayırmaya çalışmıştı , yanlarında gelenlerden bir tanesinde bıçak vardı arkadaşımı baldırından bıçaklamıştı sonra polise gitmiştik polis oralı bile olmamıştı !

Dün akşam saat 8 sularında yine aynı parkta tek başıma bankta oturuyorum etrafı izliyorum.Yanında 2 kişiyle geldi ve bana bulaşmaya başladı , tipleri belli zaten yanları 0 a vurmuşlar önleri böyle uzatmışlar aşağı inik saçları.Bu obezin yanındaki 2 elemanda zayıf , çubuk kraker gibi kolları var sağlam tutsam kolları kırılır o derece zayıf.Neyse geldiler sürekli kay burdan falan diyolar , içimden ben burdan gideyim yoksa yine kavga olacak 3 ay önceki gibi dedim kalkıp giderken baktım bunlar da benle geliyo , hatta o obez bana vurmaya çalışıyo ben böyle ani hareket yapıp yemiyorum.En sonunda sinirlendim üstüne üstüne yürüdüm , yanındaki 2 keko bıçak çıkardı birden.Parkın bitim taraflarında polis karakolu var , o tarafa doğru bunları çekmeye çalıştım bunlar da yeme düştüler benle birlikte geldiler.Obez yine aynı şekilde bana vurmaya çalışıyo 50 tane yumruk atmaya çalışmıştır ama 1 tanesi bile isabet etmedi ya kolunu tuttum ya da geri çekildim.Karakolun önüne geldim 2 tane polis vardı hemen dedim abi bunlarda bıçak var bana zarar vermeye çalışıyorlar.Adamlar ciddi ciddi oralı bile olmadı yani yüzüme bile bakmadılar ellerinde telsiz vardı bir ses geldi direk içeri girdiler.Ben de tabanları yağladım kaçtım.

Kaçtım çünkü ben bunların 3 ünü de tek alırdım ama bunlar arkasından siz diyin 50 ben diyeyim 100 kişiyle gelirler.Hatta abartmıyorum şehir bunların , bunların isimlerini böyle ulu orta konuşsanız hiç dikkat çekmezsiniz o derece tanınıyolar.Ünlü kekolar yani , çevresindeki elemanlar da hep önceden hapise girmiş falan baya sabıkalı insanlar.Ben bunları dövsem yarın bir gün gelip evimi bulurlar anneme babama zarar vermeye kalkarlar.En üstte dediğim gibi hayatımda bir sürü kavgam oldu hiç dayak yemedim ama kavga ettiğim insanlar hep mert insanlardı teke tek ettim hiç grup çete işlerine karışmadım onlar da arkalarını falan dahil etmediler.Ama bunlar böyle değil bunlar tamamen arkacı , teke tekten uzak.

Şimdi buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim.Kesinlikle ne eksik ne fazla aynen böyle her şeyi anlattım.Şimdi benim burda sormak istediğim şey , sizin başınıza böyle bir şey gelse ne yaparsınız? Şunu yap bunu yap diyeceğiniz bir şey var mı?

Kendimce bir düşüncem var o da ben de yanımda bundan sonra dışarı çıktığımda bıçak taşımayı düşünüyorum.Ne kadar etkili olur ?

(Mayıs ayındaki kavgayı da gelip burda konu olarak paylaşmıştım gözüküyorsa profilimden bakabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GüneyTekinoğluu -- 30 Ağustos 2020; 20:24:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yine Kürtler. İnsanlar bunlara son 10 yıldır o kadar yüz veriyor ki kendilerini bir halt sanmaya başladılar. Şunları halen savunan ve.meseni olduğunu iddia eden tayfayi gördükçe de hem gülüyor hem de sinirden çıldırıyorum.

Atatürk'ün 6 okundan biri olan milliyetçilikten çıkarsan koca ülke böyle Ortadoğu'ya döner işte. Bir de Kürtçü Cihangir solcusu HDP'li tayfa da hesapta Atatürk'ü severler... Alayının köküne kibrit suyu..

Bunların olmadığı yerler cennet benim için.

Bu tipte insanlar neden var hep düşünmüşümdür. Yani hayattaki amaçları ne olabilir? Sabahtan dışarı çıkıp parklarda oturup cebinde 5 lira olmadan keko keko dolaşıp millete sataşmak filan. Neden böyleler yani?

Gerçekten bu canlıların belgeseli filan yapılmalı incelenmeli. Ölse gitse dünyanın hiçbir şey kaybetmeyeceği tipler, dünyayı geçtim belki anası babası bile sevinir bu duruma. Türkiye'de çok fazla türedi son zamanlarda, imkanım olsa hepsini sınır dışı ederim.

Üstte arkadaşımızın yazdığı gibi üniversiteye sıkı çalış istediğin bir bölüm ile Batıya doğru yanaş sen hocam.

• Up

• Nerede yaşıyorsun?

• Malatya

• Polis oralı olmadı deyince bitiyor mu hocam? Biraz hakkını ara. Başkomisere git, savcılığa git. Polis oralı olmamışmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma, hatta dışarıya bile çok çıkma. Böyle tipler insanın hayatını mahveder. Onları görmezden gelmeye çalış. Polis bu duruma baksa bile onlar seni illaki köşeye sıkıştırırlar. Bir dost tavsiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursaninufaktefektasi -- 31 Ağustos 2020; 9:20:4 >
  • Bıçaklanan arkadaşım ailesiyle gitti şikayet etti hiçbir sonuç çıkmadı , hatta polisler ailesine onların sabıkalarını falan göstermişler dosyalarını okutmuşlar kimse bir şey yapamıyor bunlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah sağolasın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GüneyTekinoğluu

Bıçaklanan arkadaşım ailesiyle gitti şikayet etti hiçbir sonuç çıkmadı , hatta polisler ailesine onların sabıkalarını falan göstermişler dosyalarını okutmuşlar kimse bir şey yapamıyor bunlara

Kimse hiçbir şey yapamıyor ne ya mafya mı bunlar? Üç tane bebeden bahsediyoruz, mahkemeye falan gitmen lazım, hiçbir yere varmamak olmaz. Ortada bir şey olmasa tamam da bıçaklanmış bi adam var.

• Anladığım kadarıyla karşındakiler kaybedecek hiçbir şeyi olmayan tipler. Malatya'da yaşıyormuşsun ben de Malatya'ya yakın bir yerde yaşıyorum az çok tahmin edebiliyorum ortamın nasıl olduğunu. Durum ne seviyeye gelirse gelsin olayı fazla uzatmamanı tavsiye ederim. Dediğim gibi bunlar kaybedecek hiçbir şeyi olmayan tipler. Sana zarar verseler (ki umurlarında olmaz verebilirler) cezaevine girerler; sen onlara zarar versen mezara girince adam olurlar senin başın belaya girer. Ortam değiştirmeni imkanı yoksa da değiştirene kadar sabretmeni, kendine hakim olmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 30 Ağustos 2020; 19:31:3 >
  • Sağ olun hocam sabretmeyi deneyeceğim.

• iamofk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.Sınava hazırlanıyorum zaten bu sene gireceğim inşallah batı taraflara gelmeye çalışacağım.

• Nerelerde yaşıyor kimlerle takılıyorsunuz anlamıyorum. Arkadaşlar bari kendinize saygınız olsun herkesle muhabbet kurmayın arkadaşlarınızı iyi seçin. Sonra bu arkadaş gibi olaylar içinde bulursunuz kendinizi .
    Konu sahibine tavsiyem daha nezih yere taşınması ama bu işte paraya bakar tabiki.

• herkes adlarını biliyomuş   liseli veletler işte anası babası doğurmuş sokağa atmış millete bela oluyolar,insan gibi davranmaktan anlamazlarki sal uğraşma

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Onlar benim arkadaşlarım değil ki biz 3 ay önce parkta normal basketbol oynarken gelip bize bulaştılar bizde susmadık baya büyük kavga çıktı onun da konusunu açmıştım bakabilirsiniz profilden gözüküyorsa

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Kimseye kulak asma, burada herkes mafya babası. Biri az sonra gelip babasının silahını atar, der ki " bana olsa şarjörü boşaltırım hebele hübele. " Birde bunlar tek tip kendilerini fake isimlerde fake mesleklerde fake şehirlerde tanıtıp akıl verirler. Ama hiçbiri bir simimden anlamaz.

• Hangi mahalle orası malatyada

• Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Çöşnük tarafı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.