Şimdi Ara

Patavatsızlık (Dengesizlik) 'a çözüm yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi bildim bileli aşırı dengesiz biriyim ve bu hayatımda çok sorun çıkartıyor. Bunun yıllardır farkındayım ancak bir türlü önüne geçemiyorum. Eskiden epey asosyaldim, özgüvensiz ve duygusaldım. Şimdi bu sorunları tamamen aştım çok şükür. Yalnızca patavatsızlığımı bir türlü yenemedim. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar, insan gibi ciddiyetle tartışalım.

• diksiyon kursuna git
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberkatakan95

diksiyon kursuna git

haber spikeri gibi olduğumu söylerler. diksiyonum iyi seviyede
  • Bir şeyi demeden önce birkaç kez düşün, minimuma indirirsin sanırım bu şekilde.

Bir de ne gibi bir patavatsızlığın oluyor merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bir şeyi demeden önce birkaç kez düşün, minimuma indirirsin sanırım bu şekilde.

Boşlukta birşey söylemiş olmak için konuşuyorum bazen. Öyle oluncada saçmalıyorum. Basit konuları uzata uzata anlatıp içine ediyorum. Kitap kurdunun tekiyim kafamda milyonlarca düşünce olmasına rağmen ağzımdan anca ''Ali ata bak'' tarzı cümleler çıkabiliyor. Birdaha yapmayacağım diyorum, sonra o patavatsızlık illeti beni 5 saniyeliğine ele geçiriyor, agzıma edip olur olmadık şeyler söyletip, normal halime geri dönderiyor. Daha çook çoğaltabilirim hocam ancak bir sigara yakmam gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bir şeyi demeden önce birkaç kez düşün, minimuma indirirsin sanırım bu şekilde.

Boşlukta birşey söylemiş olmak için konuşuyorum bazen. Öyle oluncada saçmalıyorum. Basit konuları uzata uzata anlatıp içine ediyorum. Kitap kurdunun tekiyim kafamda milyonlarca düşünce olmasına rağmen ağzımdan anca ''Ali ata bak'' tarzı cümleler çıkabiliyor. Birdaha yapmayacağım diyorum, sonra o patavatsızlık illeti beni 5 saniyeliğine ele geçiriyor, agzıma edip olur olmadık şeyler söyletip, normal halime geri dönderiyor. Daha çook çoğaltabilirim hocam ancak bir sigara yakmam gerek.

Anladım, kesin bir çözümü ise yoktur sanırım ama bunun

Takipteyim konuyu, varsa aklımda bulunsun ilerisi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asosyalliği nasıl aştın hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.