Şimdi Ara

Serseri Saldırısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün okuldan çıktık 9-10 arkadaş gidiyorduk serseriler arkadan koşmaya başladı ve nedensiz yere bize vurdular (o mahallenin çocukları),çok kalabalıktılar ve kemerle dalıyorlardı zaten bizde çok tırsaktık açıkcası ve kaçtık.Bugün müdüre söyledik polis çağırdı,bizi çıkışta beklemişler polis iki tanesini arabay bindirdi sonra indirdi bi daha gelmeyin gidin dedi.Sonra durağa doğru giderken bi çocuk geldi tehtit etti bizi yarın okul çıkışında dövücez diye daha sonra bize saldırdılar kavga ettik ayırdılar,şimdi evdeyim.

Polis bile bunlara bir şey yapmıyor,Peki ben bunlardan hergün dayakmı yiycem?

• Her gün dayak yemek zorunda değilsin
    http://www.armamentsales.com/normal_Minigun1.JPG
  • örgütlenin kardeşim koskoca okulda örgütlenemiyorsanız pasif kalıyorsanız zaten o dayağı yiyin o kavgayı çıkaranlarda malum adamlardır dün bir topikte söylediklerime bir örnek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

örgütlenin kardeşim koskoca okulda örgütlenemiyorsanız pasif kalıyorsanız zaten o dayağı yiyin o kavgayı çıkaranlarda malum adamlardır dün bir topikte söylediklerime bir örnek..

Ne örgütü yav zaten lise 1'im.Okuldan kimseyi tanımam.Benim öyle şeylerle işimde olmaz.
  • Sizde onlara karşı serseri olun
  • valla senin yerinde olsam gaz vermek için söylemiyorum ama yanımda kelebekle felan gezerdim insanında artık bi sınır noktası vardır misal sana hayvanlardan örnek vereyim bi köpek bile kediyi sıkıştırdıgında kedi kabarıyo tırnaklarını gösteriyo ona gücü yetmiycek ama yinede son nefesime kadar dayanırım diyor hem üstelik nedemek suçsuz yere dövmek varmı öyle birşey ya sen normal yürürken biri sana saldırcak çek bıçagı baktın çok zor durumda kalıyon birinin bacagına degil suratına sallaki ömür boyunca izi kalsın ozaman bak bakalım birdaha şehir eşkiyalıgı yapıyomu polislerde ilgilenmiyo polisleride mahkemeye verebilirsin ama dedigim gibi son çare sende kendi tırnagını göster yoksa yüz buldukça tepene binerler
  • al eline ekmek pıçagını lande okulda sütüm ama dışarda aslan kesilirim alayınızı alırım de baktın çocuklar gene gelyor HEYTT!!! die bağır baktın koşuyorlar gelin lan de pıçagı çıkar baktın dibindeler TOPUK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölen Amerikan Güreşçileri :(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Sizde onlara karşı serseri olun

toplam 4 kişiyiz.5'i kaçıyor.4 kalıyoruz.20 kişiye 4 kişi olabiliyosan gel sen ol.
  • okulun pis bir mahalledemi
  • Arkadaşım git biber gazı al. Tahrip gücü tahmin edemeyeceğin boyutlarda. Bu gazı yemenin ne olduğunu iyi bilirim. Yediğim yemeği çıkarmıştım sağolsun miting yüzünden. Polislerde acımadan sıkınca olan vatandaşa oluyor.

Biber gazı diyorum onu sıktıktan sonra elindeki kemeri neyse alıp, Allah yarattı demeden giriş. Senin canına madem kastediyor, poliste bir halt yapmıyor. Ama yaşın 18'den büyükse bunları yaparken dikkatli ol.

Ama en iyi yöntem kaçıp, en yakındaki bir mağaza, dükkan, bakkal gibi yerlere sığınmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 11 Mart 2008; 18:19:58 >
  • Pfff... öle şeylerle işin olmazsa konu açma ozaman.Örgütleşin dediği birlik olun .Adam toplayın .Bide işim olmaz dion git dayak ye ozmn
    quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

quote:

örgütlenin kardeşim koskoca okulda örgütlenemiyorsanız pasif kalıyorsanız zaten o dayağı yiyin o kavgayı çıkaranlarda malum adamlardır dün bir topikte söylediklerime bir örnek..

Ne örgütü yav zaten lise 1'im.Okuldan kimseyi tanımam.Benim öyle şeylerle işimde olmaz.
  • quote:

okulun pis bir mahalledemi

Bugüne kadar normal biliyordum.Okulum Avcılar'da.

Ayrıca bana kavgalı dövüşlü övgüler vermeyinde polisi tekrar çağırsam bunlar karakola götürmezlermi?

Gerçi hoş hergün farklı kişiler geliyor,aynı kişiler değil.Sürü gibiler...
  • quote:

quote:

Ayrıca bana kavgalı dövüşlü övgüler vermeyinde polisi tekrar çağırsam bunlar karakola götürmezlermi?

Allah yardımcın olsun bir kere bulaştılarmı arkan sağlam değilse yapışır kalırlar arkanın sağlam olduğunu gördülermi bulaşmazlar bile hatta selam verirler

adamların kimyasını çözdüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Mart 2008; 18:22:51 >

• erkekliğin %90 kaçmak %10 hiç görunmemektir
  • quote:

quote:

Poliste tanıdık varsa el atarlar. Yoksa fazla ilgilenmiyorlar. Ama ısrarcı olun. Bizim bir arkadasın basınada benzer olay gelmişti. Gasp etmislerdi. Arkadasın babasının arkadası karakol amiri. Gidip söylediler. Nezarete attılar. Şimdi elemanhapishanede 18i doldurduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 11 Mart 2008; 18:24:28 >

• bende lise 1 'im anadolu lisesinde çevremde var lise içinde
    ama kavga filan çıkarmam
    ama dayakda yemem
    adamlar okul çıkışı toplu sizi dövecekse okulda mutlaka ağır abi tipli çete biçiminde 5 6 kişilik gruplar halinde
    dayak yemeye hazır çocukları himayelerine almaya hazır kişilikler vardır
    gideceksin yüzünde 1 numaralı emrah bakışıyla adamlar adamlardan rica edeceksin
    şunlar bizi sıkıştırıyor,döveceklermiş yardım edebilirmisinz diye?

bu işin mizahi kısmıyla anlatımıydı...
    eğer dedilerse dözcez filan okul müdürüne söyle,ailene söyle yap bi şeyler
    böyle giderse bi gün adam haraç ister,emir verir....
    bi gün çeker bali'i tineri sokar bıçağı bok yolunda ölürsün(Allah korusun)
    yane baban filan gelsin almaya bu tür işleri ailenle paylaşmayı sevmiyor olabilrisin(ki bende öyleyim 8. sınıfta bi olay oldu. beni pek ilgilendirmez.annemin veli toplantısında haberi oldu) ama bu işin başka çözümü yok gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 11 Mart 2008; 18:40:40 >

• Istanbul beyoglunda olsa ben hallederdımce cok uzakmıs be bıze olucak bole butun tarlabasını ındırıdım okula valla
  • duygusal serseriler...relax olun ya dayak yemek de bir şereftir
  • Eğer arkadaşların kaçıyorsa zaten onlardan arkadaş olmaz.. Ama onlarada hak veriyorum eskisi gibi delikanlılık yok eline bıçak alan silah alan ağa oluyor. Eskiden kavga ederdik dayan yiyen giderdi bıçak olayı felan olmazdı arka çağırma felan.

Şimdiki gençlik döveceğini bilsende kavgaya girişme kendinide ezdirme ikisi arasındaki o tam ortayı bulursan tamamdır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.