Şimdi Ara

serious sam2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
18.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serious sam2 oynayan var mı? varsa hilesiz kim bitirebildi.

• vardı ben oynuyodum gorili geçtim sonra bi baktım daha ilk bölüm bitmişş bunun gibi bisürü bölüm olduğunu gördümm veeee oyundan çıkmamla oyunu silmem arasında geçen zaman 2 sn. falandır
  • wala bn nornal modda hilesiz bitirdim ama sonlara doğru ii kasmıştı
  • Serious sam 2 ilk iki sürümüne göre oldukça zor olmuş. Ama sonuçta bitti
  • diyebilirimki bu oyunu hilesiz bitirmek imkansız normal zorlukta. sonlara doğru inanılmaz zorlaşıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardaze

diyebilirimki bu oyunu hilesiz bitirmek imkansız normal zorlukta. sonlara doğru inanılmaz zorlaşıyor...

+1
  • 7300gt alana oyunun orjinali hediye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

7300gt alana oyunun orjinali hediye

arkadasşım bende daha 1 hafta once leadtek winfast 7600 eqran kartı aldım. bana da geldı ss2. ama hiç gerek yokmuş.kastırdı beni birde yanında trackmania nations geldi.o bile daha iidir
  • ben sevemedim nedense bu ss oyununu.
  • Çok hızlı ve durmadan hareket gerektiren bir oyun oyunu normal modda bitirdim ama arkadaşların da dediği gibi sonlara doğru çok kasıyor.......
  • seriou sam 2 cd key i bilen var mı arkadaşlar, eğer forum kurallarına göre yasak değilse ???
  • ben bitirdim.
    sonlarda yaratık kesmekten bıkıyorsun ama yinede sonundaki espirileri duymak ve mentalı gormek icin can atıodum.
    mentalı gostermedi ama multiplayerde mentalı secebildigimiz icin gorebiliyoruzda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meyster

seriou sam 2 cd key i bilen var mı arkadaşlar, eğer forum kurallarına göre yasak değilse ???

arkadaşlar bi el atıverin
  • ben tam 5.30 saatte hilesiz hurdasız hızlı bir şekilde bitirdim baya zavkli bir oyundu...
  • quote:

quote:

seriou sam 2 cd key i bilen var mı arkadaşlar, eğer forum kurallarına göre yasak değilse ???

arkadaşlar bi el atıverin

Yasak!
  • evet yasak fakat pm atarsanız bi şey olmaz
  • yaw googleye yaz serioussam cd key diye şak bulursun millete neden soruyosun...
  • bulunmuyor ben bulana kadar ..........
    Arkadaşım pm at msn adresini ordan yazıyım pm den crack serial key vermek Yasak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: herzelaid

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

7300gt alana oyunun orjinali hediye

arkadasşım bende daha 1 hafta once leadtek winfast 7600 eqran kartı aldım. bana da geldı ss2. ama hiç gerek yokmuş.kastırdı beni birde yanında trackmania nations geldi.o bile daha iidir

walla aynıları banada geldi hatta orjinal serios sam 2 yi yükledigimde oyun cd siz calısmıyodu cracklı olanını yükledigimde cd siz çalısıyodu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 28 Ocak 2007; 19:40:33 >

• hala benim oğlanla(5 yaşında=))her akşam hamachide 1 saat oynarız..özellikle son harita süper..karlı olan yer...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.