Şimdi Ara

serious sam2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
18.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

hala benim oğlanla(5 yaşında=))her akşam hamachide 1 saat oynarız..özellikle son harita süper..karlı olan yer...

Alıntıları Göster
    bende hilesiz bitirdim..kesinlikle sonları çok kastırdı...

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

bende hilesiz bitirdim..kesinlikle sonları çok kastırdı...

Alıntıları Göster
    ok emule'dan buldum...

teşekkürler.

Orijinalden alıntı: meyster

ok emule'dan buldum...

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ArkadaşLar serious sam 2 aldım ama 1.cd si bayağa bi çizik internetten download etmek isteyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

saygıLar..

Orijinalden alıntı: maniaczeki

ArkadaşLar serious sam 2 aldım ama 1.cd si bayağa bi çizik internetten download etmek isteyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

saygıLar..

Alıntıları Göster
    walla ben ss ikiyi pek beğenmedim..açıkcası 1 çok daha iyiydi..oyunu kurdum..ilk bölümdeki köyde biraz oynadım..ama çok sıkıcı geldi ve sildim.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: lpark

walla ben ss ikiyi pek beğenmedim..açıkcası 1 çok daha iyiydi..oyunu kurdum..ilk bölümdeki köyde biraz oynadım..ama çok sıkıcı geldi ve sildim.

Alıntıları Göster
    gereksiz zor

ImBackBolubeyiii - LadyArwenBuffer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

BEN BEN BİTİRDİM HİLSESİZ...ABİ NE OYUNDU BE BİTTİ BİTECEK DİODUM Bİ BİTMEDİ YA AMA SONUNDA BİTİRDİM HAHHAHA...TEK KELİME İLE HARİKA İDİ...TEKRAR KURASIN GELDİ YA
    OYUNU ILK ONCE HILESIZ BITIRDIM.....
    ikinci deva bitirisimde hile kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Mayıs 2007; 7:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

OYUNU ILK ONCE HILESIZ BITIRDIM.....
    ikinci deva bitirisimde hile kullandim

Alıntıları Göster
    hıle ıle bıtırmek bıtırdım anlamına gelmezkı

• quote:

Orijinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

hıle ıle bıtırmek bıtırdım anlamına gelmezkı

Alıntıları Göster
    5ae9-7bad-16bb-a4bc arkadaslar serial busur

Orijinalden alıntı: delidana_1

5ae9-7bad-16bb-a4bc arkadaslar serial busur

Alıntıları Göster
    ss 2 yi multi de oynayın cunku orada mermi sınırsız yapılıyorrrrr:D

Orijinalden alıntı: delidana_1

ss 2 yi multi de oynayın cunku orada mermi sınırsız yapılıyorrrrr:D

Alıntıları Göster
    İlk oyuna başlarken ki seçeneklerde ''Serious'' sekmesini seçtim , ve baktım gördüm Goril 'e kadar herşey normal sonra dedim ki bu böyle olmaz , açyım trainer i başladım oynamaya

Orijinalden alıntı: dogii

ben mentale kadar hilesiz oynadım çok da zor değildi ama mental çok zor geldi hele o uçaklar fln bombalıyo ya oraları geçemedimn ve ne yazıkki hileye başvurdum
    ben sonuna kadar medium'da hilesiz geldim, ama en son boss'da 2. kademeyi hiç geçemedim(1 ay sürdü oyun anasını satayım )
    hala save'i duruyor bir gün geçerim herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

ben sonuna kadar medium'da hilesiz geldim, ama en son boss'da 2. kademeyi hiç geçemedim(1 ay sürdü oyun anasını satayım )
    hala save'i duruyor bir gün geçerim herhalde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biliyorum oyun çıkalı seneler oldu ama ben yeni oynuyorum bu oyunun sonunda mentalı öldürmeye çalıştığımız yeri bir türlü geçemiyorum ya. yukarıdan yağmur gibi bomba yağdıran uçaklara kadar gelebiliyorum onlarda 5 saniye dayanabiliyorum bi püf noktası var heralde. yardım edermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: schumi42

arkadaşlar biliyorum oyun çıkalı seneler oldu ama ben yeni oynuyorum bu oyunun sonunda mentalı öldürmeye çalıştığımız yeri bir türlü geçemiyorum ya. yukarıdan yağmur gibi bomba yağdıran uçaklara kadar gelebiliyorum onlarda 5 saniye dayanabiliyorum bi püf noktası var heralde. yardım edermisiniz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar video ayarlarında tüm detaylar sonda yalnız hdr yi açtığımda ışık kümelereinde aşağıdaki gibi karelenmeler oluyor ekran kartım x1950gt bu neden oluyor yada düzeltmenin bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

arkadaşlar video ayarlarında tüm detaylar sonda yalnız hdr yi açtığımda ışık kümelereinde aşağıdaki gibi karelenmeler oluyor ekran kartım x1950gt bu neden oluyor yada düzeltmenin bir yolu var mı?

Alıntıları Göster
    yaw yok mu şu problemin çözümünü bilen?

• quote:

Alıntıları Göster
    Biraz oynadım bu oyunu ama çok saçma geldi bende bıraktım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

ekran kartı driverların güncel mi ?ati nim 7.8 sürücüsü çıkmıştı en son..eğer güncelse çözünürlüğü düşürüp dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korauf

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

ekran kartı driverların güncel mi ?ati nim 7.8 sürücüsü çıkmıştı en son..eğer güncelse çözünürlüğü düşürüp dene.

Alıntıları Göster
    sürücü zaten güncel çözünürlük değiştirdim ama nafile

• quote:

sürücü zaten güncel çözünürlük değiştirdim ama nafile

Alıntıları Göster
    Sıkılmadan eğlenerek oynadığım oyunlardandı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.