Şimdi Ara

SERİ HALDE PLAKA HIRSIZLIĞI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlarım son bir aydır İST. BAHÇEŞEHİR de bir çok arabaların ön ve arka plakaları gece sökülüp çalınıyor...Bu garip durumu her türlü yorumlayabiliriz...Yalnız garip olan bir çok arabanın ön ve arka plakaları sökülüyor..yani bir iki değil..Çok arabanın plakası çalınıyor..Ve sabah 6 da evlere hırsız giriyor...Bilginiz olsun...Ramazan rehavetine kapılmayın otoparkınız yok ise arabanızı kalabalık yerlere bırakın..saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Temmuz 2013; 15:37:34 >

• Teşekkürler bilgi icin.
    Yorum yapıp ceza almadan çıkayım en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahcesehirde oturuyorum hiç duymadım
  • Plakası çalınan arkadaşlar bir an önce ikametin bağlı bulunduğu polis merkezine çalıntı başvurusu yapsınlar. Çünkü adam atıyorum benim arabamın plakası 34ABC01 VW polo adam benim arabanın aynısından çalınca gidip benim arabanın plakasını takıyor böylelikle şurda burda sorgulayınca sıkıntı çıkmıyor
  • Ben aynı renk, marka model çalıntı arabalara takıldığını sanıyorum..Aynı plaka ile trafikte iki araba dolaşıyor..Birii gerçek biri sahte...Çevirme olursa ruhsat yok oradan enselenir...Ruhsatın sahtesini yapamazlar...En basit şekilde arabasına takıp on gün köprü, otoyol bilmem nereden kaçak geçip En kötüsü pis işlerde arabayı kullanıp bir köşede atarlar...Allah kötüye rast getirmesin....Amin..
  • Hep esenyurt yüzünden oluyor bunlar. 10 yil önce negüzeldi buralar. Sonra esenyurt iyice kalabalıklaşmaya başladı villa hırsızlıkları aldı başını götürdü. Şimdide bu çıkmış...
  • Bu şikayetinizi ve tespitinizi polise bildirseniz ? Veya her gece nöbet tutun. Bizim mahallemizde bir ara engellenemeyen hırsızlık olayları vardı. İster istemez nöbet tuttuk. Poliste sağolsun onlardan yana gibi bir şeydi. Zamanla hırsızlık olayları azaldı. Tabii azalana kadar 2-3 hırsızı öldüresiye dövmüştük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bahcesehirdeyim duymadim valla bahcesehir guzeldir ama cok egzos sesi var bu aralar 3.cadde testili kizlarda gazlayan gazlayana

• işte bu yüzden plaka vidalarımın biri yıldız, biri alyan, biri düz, biri altıgen baş..

• Bu adamlar her türlü pisliği yapıyorlardır o plaka ile.
  • sırf bu yüzden 3 perçinle plakayı tampona perçinleyen arkadaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

işte bu yüzden plaka vidalarımın biri yıldız, biri alyan, biri düz, biri altıgen baş..

• Bende Bahçeşehirdeyim hiç kulağıma gelmedi böyle birşey. Bu arada Bahçeşehirdeki arkadaşlar şu sıralar pek gazlamayın semt içi benden size tavsiye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.