Bildirim
Seri Denemeler Ne zaman ve Nasıl Olmalı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mart gibi başlamak mantıklı olur
-
Hocam nisan gibi geçmi olur -
hayır geç olmaz hocam ben de mart ortası gibi başlamayı düşünüyorum zaten
-
Konularda nerdesiniz hocam -
ayt mat bitti sıkı bir tekrar yapmam lazım modern fizik,elektrokimya,organik kimya,12 biyo ve katı cisimler eksik hocam
-
Kursu olanlar nisanda bırakacakmı
Seri denemeler için
Ben bırakmayi dusunuyorum -
Hocam hangi dersden hangi kaynağı çözüyorsunuz ? -
Upss -
ayt kimya palme
ayt fizik 345
ayt biyo paraf
ayt mat endemik
-
Ben birçok alan denemesini bitirip başlamayı düşünüyorum şuan haftada 3 tyt genel çözüyorum her gün de alan denemesi
Ayt ye başlamadım henüz kurum yaptıkça çözüyorum ayt zaten deneme çok da önemli değil -
Hocam şuanda 3 fazla değil mi konularınızı bitirdinizmi -
Kişinin konuları nasıl bitirdigine göre değişir benim cevrem genel de son 1 ay başlamıştı genel denemelere , tyt yi bitirdim diyip 60 netle seri denemelere başlamak sacma mesela ben de muhtemelen son 1 veya 1.5 ay kala baslarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisanda başlamayı planlıyorum
Konular 2 ay önce falan bitti. Zaten 3 denemenin birini kurum yapıyo ben de 1 tane kurumdakinden bir gün önce çözüyorum bir taneyi de ders çalışmak istemediğim gün boşa gitmesin die
Seri denemelere de 110ları gördükten sonra başlamayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sussai -- 9 Şubat 2021; 12:7:53 > -
Hocam mezunmusunuz hedef nedir netler nasıl -
12 yim. Hedef çapa ingilizce tıp. Netler yani bi öyle bi böyle en son evde elit karma kırmızı çözdüm 98.5 geldi bir de kurumda olduk o da 97 falandı -
Derece istiyorsan say ilk 10k ea 1k gibi o zaman mart idealdir bence
-
Mart ne abi. 3.5 ay neyin denemesini çözeceksiniz? Piyasada o kadar deneme yok zaten.
Seri deneme haftada yaklaşık kaç deneme oluyo?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- baykar staj
- 3 ayda derece yapılır mı
- ea 150 bin için kaç net
- 90 tyt 60 ayt kaç bin
- arena dershanesi yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X