Şimdi Ara

Serhat Ulueren ve Fernandes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beşiktaşlılar hiçbir büyük maçta oynamayan, maçtan bir gün önce bile sabahın ilk ışıklarına kadar gezen, tozan, alkolü elinden düşürmeyen Fernandes ile dün gece her tekmeye kafa uzatan, hırslı, dinamik ve sahada coşup coşturan Melo ve Drogba’yı lütfen mukayese etsin. Sonra da aradaki farkı görüp Fernandes’e ne yapması gerekiyorsa yapsın. Bu ve bunun gibi rezil adamların ne işi var Türkiye’de?"

Şuraya ne yazsam ceza alacağım. Şunu yazan adam milyonlar kazanıyor ülkemde. Yazık.

• Parayı verdiğim taktirde ağzıyla Beşiktaş'ı Şampiyon yapacak bir adamın dediği 2,3 kelimeyi önemsersek daha çok "Bir çoğunun" yazdığı saçma yazıları konuşur servet kazandırırız.

Böyle adamları konuşmuyacaksın , tartışmayacaksın.. Kahve'de Oğuzhan'a dahi sallayan adamlar var o kadar önemsense onlar daha beter yazar çizer. Biraz akıllı düşünelim ve bu haysiyetsizleri önemsemeyelim.
  • Fernandesi severim ama bi Oguzhan degil. + Asiri dususte acilen kendini toparlamasi lazim Oguzhan sakatlandigindan beri 5dk adam akilli top oynayamadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yanlis yazdigi sey nedir acaba?

Bizim oyuncularla karsilastirmasini atlayin zaten GS ile kafayi bozmus bir adam ben de kaale almiyorum o kismi.

Fakat mantikli bir soru soruyorum dediklerinde neresi hatali?

• Fernandesin bu sezon ki durumundan memnun olan var mı?
    Kimse gidip kaç asist yaptığını falan göstermesin bütün maç yokları oynayıp 1 asist yapmak ile olmuyor bu seozn hiç beğenmiyorum fernandes i belkide sözleşme durumundan dolayı böyledir bilemem
  • "Ulueren’in Türkiye’de işi ne?

Türkler hiçbir programda futbol konuşmayan, geyiklerini bile sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüren, programda cacık yapan pilates yapan Ulueren ile dün gece futbola dair her konuya kafa uzatan, hırslı, dinamik ve programda futbolun ilmi ile konuşan Gürkan Kubilay ile lütfen mukayese etsin. Sonra da aradaki farkı görüp Ulueren’e ne yapması gerekiyorsa yapsın. Bu ve bunun gibi rezil adamların ne işi var Türkiye’de?"
  • Şu adamın söylediklerine karşı Fernandes'i savunmayana Beşiktaş'lı diyebilmek zor. Şu üslupla yazı yazan adama ben bırak Fernandes'i tarihin en kötü Beşiktaş'lı futbolcusunu da savunurum. Fernandes'in form düşüklüğü olabilir ama Serhat'la Serhat olacaksanız sizden taraftar olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    SARP-AYHAN-AYKUT SHOW
    15 yıl önce açıldı
    Stoch ile Necati'nin gollerini
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu herif bi ara rtuk etik kuruluna girmisti, spor programlarini denetlemek icin.

adolf hitler'in birlesmis milletler iyi nihet elcisi oldugunu dusunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

Fernandesin bu sezon ki durumundan memnun olan var mı?
    Kimse gidip kaç asist yaptığını falan göstermesin bütün maç yokları oynayıp 1 asist yapmak ile olmuyor bu seozn hiç beğenmiyorum fernandes i belkide sözleşme durumundan dolayı böyledir bilemem

Süper Lig= 8 maç 1 gol 5 asist

Avrupa Ligi=2 maç 0 gol 2 asist
  • Objektif bakacağım.

Pas yoksunu Veli
    Pas ve hücum yoksun Necip
    Pas ve hücum yoksunu Olcay
    Ayak hariç yoksunu Almeida.

Ee bu adam kimle pas yapacak kim buna yardım edecek? Töre hariç pas yapabilen yok messi mi bu defanstan alıp çalımlaya çalımlaya gidip gol atsın?
  • Ben özellikle bu sene Fernandes'in takımı sahiplendiğini,takımın başarısını çok umursadığını görüyorum.

Azlık,çokluk ve benzeri kavramlar göreceli kavramlardır.Fernandes'e formu düşük diyor oluşunuz bir anlam ifade etmez.
    Ama geçen senelerdeki Fernandes formundan uzak derseniz o zaman bu bir kıstas olabilir.
    Ya da benzer mevkilerde ki oyuncularla kıyas edebilirsiniz.

Fernandes şuanda kötü oynamıyor ama alıştığımız yüksek standartının altında.Nerdeyse her maç asist yaparak yada gol atarak skora etki ediyor.
    Takımın durgunlaştığı,umudumuzun azaldığı son dakikalarda Fernandes bir duran topun başına geçtiğinde heyecanlanıyoruz.
    Biliyoruz ki bu adam bizi kurtarabilir.Oğuzhan'ın da geri gelmesiyle Fernandes'in performansı artacaktır.

Daha halen büyük maç geyiği yapılıyor ya ona cevap bile vermek istemiyorum.Çok sıkıldım bu aptal ezber laflardan.

Lütfen bu tarz adamları kale bile almayın.Bu adamı 30 dk izleyen aklı başında bir insan zaten ne kadar gereksiz,futbolla alakası olmayan bi' adam olduğunu anlar.

• Reyting kaygısı yaşayan bir program sunucusunun gündem olma çabaları...

• Bırakın şu Gargameli
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

Fernandesin bu sezon ki durumundan memnun olan var mı?

Süper Lig= 8 maç 1 gol 5 asist

Avrupa Ligi=2 maç 0 gol 2 asist

Bunu fernandesi övmek anlamında mı yoksa kötülemek anlamında mı yazdınız anlamadım ancak böyle rakamlar üzerinde bakılınca bence gayet iyi istatistikler ancak insan geçen sezon ile bu sezon arasındaki futbol anlamında uçurumu görünce sorguluyor ister istemez belkide bu oğuzhanın bir türlü sakatlıktan dolayı düzenli oynayamamasından dolayıdır bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Objektif bakacağım.

Pas yoksunu Veli
    Pas ve hücum yoksun Necip
    Pas ve hücum yoksunu Olcay
    Ayak hariç yoksunu Almeida.

Ee bu adam kimle pas yapacak kim buna yardım edecek? Töre hariç pas yapabilen yok messi mi bu defanstan alıp çalımlaya çalımlaya gidip gol atsın?

+1903.
  • Fernandes şu an ofansif ortasaha olarak oynamasına rağmen ortasahanın gerisinden kendisi gelip oyun kuruyor ve böylece oyun içinde efektif olarak oynayamıyor. Ki Fernandes ofansif ortasaha oyuncusu değil. Oğuzhan geldiğinde oynar yine Ferdi reyiz.
  • Meloyu övüp fernandesın bu ülkede ne işi olduğunu sorgulamak?

• Ne kadar karaktersiz bir adam bu Serhat. Herif resmen sülük gibi kaostan, kavgadan besleniyor. Bir insan bu kadar düşük ve karaktersiz olabilir mi?
  • adam geçen sene bir maç oynamamıştı, akhisar belediyeden 4 yemiştik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ordan! Bizim kurda kuşa yedirecek futbolcumuz yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.