Şimdi Ara

Serhat Ulueren ve Fernandes (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bir tek şeyden şikayetçiyim, hala sözleşme imzalamaması artık baydı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

"Ulueren’in Türkiye’de işi ne?

Türkler hiçbir programda futbol konuşmayan, geyiklerini bile sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüren, programda cacık yapan pilates yapan Ulueren ile dün gece futbola dair her konuya kafa uzatan, hırslı, dinamik ve programda futbolun ilmi ile konuşan Gürkan Kubilay ile lütfen mukayese etsin. Sonra da aradaki farkı görüp Ulueren’e ne yapması gerekiyorsa yapsın. Bu ve bunun gibi rezil adamların ne işi var Türkiye’de?"

Gürkan Kubilay kısmına kadar katılıyorum.Onun işi değil istatistik falan veriyor ama Alex.F un söyledikleri aklıma geliyor.

Neyse konumuz o değil.

Ulueren kısmına tamamen katılıyorum.

Ama şu yazdıkları sonuna kadar haklı.

Şu günlerde arkasından salladıkları Simao Q7 daha çok şey kattı beşiktaşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Peki yanlis yazdigi sey nedir acaba?

Bizim oyuncularla karsilastirmasini atlayin zaten GS ile kafayi bozmus bir adam ben de kaale almiyorum o kismi.

Fakat mantikli bir soru soruyorum dediklerinde neresi hatali?

Drgoba için bir şey söyleyemem ama ;
    Melo ve Fernandes karşılaştırmasına üstü kapalı küfür demek bile hafif kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Peki yanlis yazdigi sey nedir acaba?

Bizim oyuncularla karsilastirmasini atlayin zaten GS ile kafayi bozmus bir adam ben de kaale almiyorum o kismi.

Fakat mantikli bir soru soruyorum dediklerinde neresi hatali?

Drgoba için bir şey söyleyemem ama ;
    Melo ve Fernandes karşılaştırmasına üstü kapalı küfür demek bile hafif kalır.

Evet haklisin, mesajimda da belirttim o kismis haric diye zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum manyak mısınız la? takımda 2-3 tane yetenekli oyuncu var onları pamuklara sarıp korucağımız yere hemen onlara saldırıyonuz.
    Ayrıca Serhat Ulueren'e geçen haftaya kadar Sneijder hakkında neden böyle bir yazı yazmadın diye sorarlar.Yokları oynuyordu sneijder.
  • Demek ki fernandes iyi yolda aynendevam

• Haklı adam arkadaşlar. Ben de sıkıldım fernandesten. Adam 10 numara değil. oğuzhan ya da mami takımın yıldızı olmalı. Fernandes şu anda veli nin oynadığı yerde oynamalı. Fernandes 10 numara oynarsa ancak 3. oluruz.
  • Drogba ile kıyaslanacak başka yabancı futbolcu yok ülkede. Orası yanlış olmuş Serhat'cım.

• Ne kadar sevmesem de şu Serhat ı doğru söylemiş şimdi yalan konuşmak olmaz. Fernandes kadar abartılıp şişirilen başka bir oyuncu daha görmedim. Fernandes bugüne kadar hangi büyük maçta kendini gösterdi hiç hatırlamıyorum. Yahu bırak iyi oynamayı büyük maçlarda kötünün de kötüsüydü çoğunda. En son GS maçı buna örnek. Yıldız futbolcu kendini böyle maçlarda belli eder hadi her şeyi geçtim kötü oynar bi gol atar herşeyi değiştirir o da yok. Ancak Bursa maçındaki gibi iki güzel hareket yapar taraftarın gözünü boyar başka da bi işe yaradığı yok. En güzel örneği Quaresma trivela ya çalıma gelince ondan iyisi yoktu şimdi ise sürünüyor 3 aydır kulüpsüz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.