Şimdi Ara

Sergen Yalçın Fenerbahçe'ye Gelse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkasında iyi bir yönetim olursa, Sergen çoğu takımda başarılı olabilir diye düşünüyorum. Fenerbahçe'de nasıl olur sorusunu cevaplamak bence çok zor, özellikle yönetimin akıbeti belli değilken...

Bu kaos ortamında kim gelirse gelsin pekte faydalı olamaz gibi geliyor. Sizdeki sıkıntı sadece teknik taktik kısımda değil, tıpkı bizim gibi çok daha fazla sorununuz var.
  • Olağan üstü bir şey olmaz bu bu kayseri feneri de eler kupadan
  • Kayseriyi kim durduracak bakalım. Bize gelene kadar tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşsalar da işimiz kolaylaşsa. Bu arada Kayseri böyle devam ederse ki edecek gibi görünüyor, feneri kupadan kesin eler.
  • Ben geleceğini pek sanmam. Giderse Beşiktaş'a gider. Şenol Güneş'in gitme durumunda ilk aday olur
  • Gelirse cok iyi olur. Ben artik bjkli gsli tsli gelmesin olaylarini aştım. Daha profesyonel düşünüyorum. Buyuk takimi şampiyonluk yarışını kaldirabilir mi bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

Gelirse cok iyi olur. Ben artik bjkli gsli tsli gelmesin olaylarini aştım. Daha profesyonel düşünüyorum. Buyuk takimi şampiyonluk yarışını kaldirabilir mi bilinmez.

Sergen Fenerli zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Fenerli mi?

https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/sergen-yalcin-hedefim-besiktas-40096398

• sergen de gelse bu takımı oynatamaz.

bu kadrodan bahsediyorum.

devre arasında kayserisporun 9 transfer yaptığını unuttunuz galiba.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Haberlerin güncel tarihlerine ve hangi etkenler altında söylediğine bakar mısın :)

• Giderse besiktasa gider felan yok

Sergen oyl seyleri taksaydi futbolcuyken 4 kulubu gezmezdi

Sergen fb ye de gs ye de gider

• Aziz yıldırım varken insallah kimse bize gelmek istemez de utancindan birakir görevi.

• avrupa'da nasıl oynatır bilemem ama ligde iş yapabileceğini düşünüyorum ben.

Kayseri'de gördük ki dinç oyuncuları olan takımı hücum oynatıyor ve press yaptırıyor.
  • Aziz Yıldırım devre arası şu adamı oynat der kavga ederler ya da yazın istediği adamı almaz yine kavga ederler. Bırakır

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Aziz yıldırım varken insallah kimse bize gelmek istemez de utancindan birakir görevi.

Kimse gelmese yılmaz Vural gelir

• Fenerbahçe Kayseri'den 4 yemez bence öyle bi durumda.
  • Bu takımın öncelikli sorunu hiç bir zaman TD olmadı. İyi TD'ler geldi . Belli bir uyum yakalandı ama hep gönderildiler. Yerlerine vasat ve kötü isimler getirildi. Egoları uğruna, olur olmaz nedenlerle başarılı TD'leri gönderen bir başkana sahibiz. Ve o oldukça kim gelirse gelsin uzun vadede istikrar yakalanmayacak. O yüzden Sergen gelmiş başkası gelmiş hiç önemli değil bence.

Ayrıca Sergen her takıma gider ama bize gelmez. Kendi ağzıyla Tv de bizde futbol oynadığı dönemde ki Aziz Yıldırım yönetimini çok eleştirmiştir. Futbola çok karıştığını ve oyuncularda baskı oluşturduğunu söylemiştir.
  • Başarılı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'a da yenilmediler. 2-2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.