Şimdi Ara

Serenay Sarıkayanın Aptal Şampuan Reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ya şu Reklamda saçma sapan fısıldayarak konuşuyor ya. Ben gıcık kapıyorum.Kadının seksi olduğunu sanıyorlar böyle konuşunca Kendisine lafım yok reklam aşırı saçma.

Zaten YouTube yorumlarında bile insanlar beğenmemiş ve itici bulmuşlar buna rağmen marka sürekli bu reklamı yayınlıyor TV de ve sosyal medyada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 11 Temmuz 2020; 1:33:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal medyada birşey tutmaya görsün. Sosyal medyada tutan herşey TV de tutar diye birşey yok. İki kitle birbirinden farklı biraz. TV de reklamı izleyen biri bu ne lan böyle sapık gibi diyebilir. O kadar para vermişsin Seranayı oynatıcan çektiğin reklama bak.Türkiyedeki Reklamcılarda yaratıcılık sıfır...
  • Cem yilmaz vuruyo

• Türkiye’nin ilk ASMR reklamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhaah

• cidden bende uyuz oldum asmr şeyine özenmişler hiç sevmedim

• microsoft1998 kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada birşey tutmaya görsün. Sosyal medyada tutan herşey TV de tutar diye birşey yok. İki kitle birbirinden farklı biraz. TV de reklamı izleyen biri bu ne lan böyle sapık gibi diyebilir. O kadar para vermişsin Seranayı oynatıcan çektiğin reklama bak.Türkiyedeki Reklamcılarda yaratıcılık sıfır...

• serenay namusumuzdur. her türlü sahip çıkarız biz serenayı sevenler olarak onu her ortamda korumayı teklif ederiz onun olduğu hiç bir proje eleştirilemez eleştirilmesi teklif dahi edilemez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye’nin şimdiye kadarki en iyi reklamı Peak Games’in eşzamanlı bütün kanallarda oynattığı reklam olabilir.

Reklamda “inanmıyorsan kanalı değiştir” dediğinde değiştirip aynı reklamı görünce dumura uğramıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuncuyu bilmem de reklam bence başarısız

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Türkiye’nin ilk ASMR reklamı

ilk asmr doğru tespit

• haklısın brom

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Türkiye’nin ilk ASMR reklamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

Alıntıları Göster

• Reklamdan haberim yoktu. Siz buraya konu açınca ben de merak edip baktım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Adamlar size burada konu açtırıp bedava reklam yaptırıyorlar ise başarılı bir reklam yapmışlar demektir.

• Yalnız hatun iyi hoşta oynadığı dizilerdeki hallerinin yarısı kadar bile iticiyse en fazla 2 gün katlanılır.

• Yeminle at gibi suratı var.

Al, buradaki medyatik olmamış kız bile 10 kat daha güzel.

• hoparlorle asmr mi olur amaclari ne cidden anlamadim

• Kendisine 10.sınıftayken fena tutulmuştum ergenlikti gerçi sonra azaldı ama yine severdim işte ta ki Tencerem Solmaz denilen adamla ilişki yaşayana kadar dedim bu kadın ucuz etin yahnisi’nin meraklısı.Reklam komedyene fısıldayan kadın resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 8 Temmuz 2020; 4:38:18 >
  • Ne diyon değişik?

• Murattimeister kullanıcısına yanıt
    Doktor üstüne varmayın kendi haline bırakın dedi onun için...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.