Şimdi Ara

Serefsızlıgın bu kadarı (EDANA) AngryByL1fe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar edanada pelerın anahtarım vardı.Atı kesnce tıklamıstım bana gelcegını bılmıyodum aldım.Merak etmeyın adamlarla dargn deılım bılıyolar yanlıslıkla yaptıgımı.Herneyse mevzuya gecelım.

Bende clan kurayım dedım.Npli eleman yoktu.Bende yaklasık 1 haftadır sohbet ettıgım bırınden clana gelmesını ıstedım.Adamın adı AngryByL1fe. O da item istedi bende 35 flame kagıdı verdım.clana aldım.Sonra buna bırısı clanıma gel dedı sixt666n diye biri.Buda cıktı onun clanına gırdı.2 dk sonra ikiside Failed private chat. Cıktıgım clanıma mı yanarım , Verdıgım ıtememı yanarım , Onların yaptıgı serefsızlıgemı anlamıs deılım.Veletler .

Rezilliiginizi gorun Serefsızler!!!

• asıl velet sensin
  • sen git pelerin anahtarını çal sonra np li adamları item karsılıgı clana al yaptıgın normal olsun adamın cıkıp baska clana girmesi anormal
  • Bakın ben ustte anlattım bılmeden aldım anahtarı.bu sızınle alakalı deıl.karısman gerekmez.ben yazdım adamlarla kırgın deılım.bılıorlar bılmeden aldııgmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWiL666

Bakın ben ustte anlattım bılmeden aldım anahtarı.bu sızınle alakalı deıl.karısman gerekmez.ben yazdım adamlarla kırgın deılım.bılıorlar bılmeden aldııgmı

bilmiosun elleme o zaman adamlar kesmiş sen nie tıklayıp almaya çalışıosun adamın eli yokmu tıklayamıo mu sana kim dedi tıkla başkana gitsin die bence iyi olmuş 35 kaqıdıda o kadar para edecek bişey deil zaten durduk yere boş bir topic hemde kendin suçlu çıkıosun...
  • gereksiz bir başlık bence bundan sonra konu açmadan önce ii düşünsen ii olr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CYPER İLK 30 DA ogame x
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.