Şimdi Ara

Serdal Adalı - Yıldırım Demirören

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta Başbakan'ın Abd ziyaretinde çekildiği söyleniyor bu fotoğrafın, ben hapis sürecinden dolayı aralarının bozuk olduğunu sanıyordum tam aksine mi acaba?

Konuya gülmek için gelenler vardır mutlaka diye onları da düşündüm..

• Ben Serdar Adalının bir yakınıyla konuştum..Demirörenle aralarının açık olduğunu.''beni sırtımdan bıçakladı,haksız yere hapise girdim''dediğini söyledi.ama Adalının kendiyle konuşmadığım için %100 doğrudur diyemem
  • Bende öyle duydum, çünkü Demirören benim transferlerle alakam yok dedi, açıkça sattı adamı.. Ne bileyim bana böyle bir şey yapılsa Allah düşmanımın başına vermesin, yan yana gelmeyi bırak aynı ortamda bulunmam.. Bu beni düşündürüyor..
  • Demirörenin nasıl biri olduğunu hepimiz biliyoruz..arkadaşının üstüne yıktı suçu biri TFF başkanı oldu biri hapise girdi.Benim görüştüğüm kişi eğer Adalı seçilirse Demirören dönemini aydınlatıcak dedi.F.Orman da demişti ama kolay işler değil ne olaylar dönüyo hergün görüyoruz.Beşiktaş için herşey hayırlı olur inşallah
  • Bence bu resim eskidir büyük ihtimalle çünkü Adalı'nın Demirören ile arası baya bir açıktı en son.. hatta bence Adalı'nın Fikret Orman'a göre en büyük avantajı Fikret Orman'ın 888 kere açıklayacağız diyip bir türlü açıklamadığı denetim raporunu hemen açıklayıp hesap sorabilmesi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.