Şimdi Ara

Sercan yıldırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor.mynet.com/haber/her-zaman-bursaspor-taraftariyim/42610

Haber umarım doğru değildir. Okuyun ve görün.

• Neresi garip bunun anlamadım.
  • acayip bir şey göremedim
  • Sanki Galatasaraydaki bütün Türk futbolcular Galatasaraylı...
  • Bursasporlu birini ben takımımda görmek istemem. Evet gsdeki her oyuncu gsli değil ancak bunu ulu orta yerde söylemiyorlar. Bu terbiyesizliktir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doa15

Bursasporlu birini ben takımımda görmek istemem. Evet gsdeki her oyuncu gsli değil ancak bunu ulu orta yerde söylemiyorlar. Bu terbiyesizliktir bence.

Katılıyorum.İçten içe Bursasporu desteklersin ama böyle birşey ayıp.Sen profosyonelsin.Oynadığın kulübün hakkını vereceksin.
  • Haber doğruysa Sercan'a güvenebiliriz. Dürüstlük budur. Takımda biri "Ben Fenerbahçeliyim." desin; Servet dese bile gözümde değeri en yüksek futbolcu olur.
    Profesyonellik vb. ler başlamış. Konu kollektif futbola da gelir az sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Haber doğruysa Sercan'a güvenebiliriz. Dürüstlük budur. Takımda biri "Ben Fenerbahçeliyim." desin; Servet dese bile gözümde değeri en yüksek futbolcu olur.

+1905

Adam "Bize gelmeden önce de doğuştan Bursasporlu'yum diyordu bizde de Bursasporlu'yum" diyor. Dürüst adam ne var bunda. Öyle A takımının formasını giyip oradan ayrılınca B takımına transfer olduğunda "Ben zaten B takımını tutuyordum." gibi bir samimiyetsiz açıklama yapmıyor. Helal olsun Sercan'a
  • Yav bursayı tutsun, ama bunu başımıza kakmasina gerek yok. Gsliyim demesini bende hoş bulmazdim, ancak böyle bir açıklamada hoş değildir.
  • bursayı tut hep tut ama Galatasaray içinde elinden gelenin fazlasını yapmaya çalış
  • Gönlü Bursa' nın ama Ayakları Galatasaray' ın.
  • en azından fenerdeki emre gibi değil. dürüstçe konuşmuş. daha ne istiyorsunuz?
  • ardada atleticoya gitti,sonsuza kadar galatasaraylıyım demedimi? ona helal olsun diyordunuz öyle değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

ardada atleticoya gitti,sonsuza kadar galatasaraylıyım demedimi? ona helal olsun diyordunuz öyle değilmi?

Şaka mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Haber doğruysa Sercan'a güvenebiliriz. Dürüstlük budur. Takımda biri "Ben Fenerbahçeliyim." desin; Servet dese bile gözümde değeri en yüksek futbolcu olur.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

en azından fenerdeki emre gibi değil. dürüstçe konuşmuş. daha ne istiyorsunuz?

Emre ben hep fbliydim dedi . Ama gsdeyken de gsliyim diyordu. Bu yanlıştır. Sercan bursaliyim diyordu, şimdi gsliyim demesi yanlis olurdu. Ama bursaliyim demesi de yanlış. 2sinide söylememeliydi.

@26birkan : Arda'nin gsligini TR'ye geldiğinde görücez. Emre, Acun, Rıdvan abileri var sonuçta...
  • Beyler bırakında bursalı olsun yani bakın benim arkadaşım bursasporun 3. kalecisiydi en yakın arkadaşı serdar aziz ve sercandı. Sercanda serdarda bursasporu desteklediğini söylermiş her fırsatta. Sercanın babası falan çıkıp dediydi benim oğlum gsli diye de inanmayın pek.
    İnanmayana ss atarım

Anaaa semih kayada var fotograflarında genç milli takımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

ardada atleticoya gitti,sonsuza kadar galatasaraylıyım demedimi? ona helal olsun diyordunuz öyle değilmi?

Şaka mısın ?

Doğru söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Şaka mısın ?

Doğru söylüyor

Kesinlikle.
  • Emre gibi yapmıyor en azından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.