Şimdi Ara

serbest parasut egitimindeyim sorulari aliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gencler serbest parasut egitimindeyim. Merak ettiginiz sorulari sorabilirsiniz. Birazdan egitime giricem aksam cevaplayacagim sorularinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• havada moonwalk yapmayı unutma

• Yere inmemiz ruzgar hizina agirliga vs. Bagli olarak 50 saniye ila 2 dk arasi degisiyormus. 450 metrede ucaktan atladiktan 5 saniye sonra parasutumuz aciliyor (ucakta demirleme kablosuna bagli olan statik ipimiz sayesinde. Boylelikle arkamizda hocanin durmasina gerek kalmiyor ve tek basimiza inisimizi gerceklestiriyoruz). Ilk 50 metrede parasutun sorunsuz acildigini klipslerin duzgun olduguna ve cevre kontrolu yapiyoruz. Daha sonra 350 metre istedigimizi yapiyoruz ve son 50 metre 5 nokta taklasi dedigimiz taklaya hazirlaniyoruz. ( Ayak tabanlari sag baldir kalca sirt ve sol omuz olarak 5 nokta olusuyor.). Ve 1 hafta surucek bu egitimde 5 takla egitimi her gun 2 saat ders olarak yaptiriyorlar. Ben suan 3. Ders gunundeyim. Yarin sinava giricez ve oteki gun Ankara'ya gecicez atlayisimiz orda sonlanacak.

• THK programına mı katıldın ??

• Hocam thk eğitimine mi katıldın? Nasıl başvuru süreci, dersleri nerede alıyorsunuz? Bende çok istiyorum yükseklik korkum yok ama uçaktan kendimi atınca kalp krizi geçirmekten korkuyorum nasıl bir his

• Genç Kanatlar değil mi? Ben de planöre gitmek istiyorum.
  • Evet hocam THK eğitimine katıldım.

Başvuru süreci şu şekilde : Öncelikle bir şubeye üye olman gerekiyor ve şube için çalışman gerekiyor pul satmak , deri toplamak , zarf toplamak vs. vs. sen bu işleri yaptıktan sonra puan geliyor sana ve başvurduğun kursa seçilme şansın bu puana göre artar.

Benim hiç puanım yoktu hiç iş yapmadım thk için ama başvururken 1 puan verdiler ve bana çıktı şans işi de olabiliyor.

Gittiğim tarihte atlayış günü yağmur yağdığı için 26 sına ertelendi atlayış. 26 sında gidicem.

seneye yamaç paraşütüne yada serbest paraşütün tekamülüne gitmek istiyorum. atlayış yaptıktan sonra güncelliycem konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm anladım iyiymiş aslında. Bu sene erasmusa gidiyorum artık önümüzdeki yaz bende zincirlerimi kırıp denemeye çalışacağım
  • Eğitime bile gerek yok zaten planorden atladigin gibi paraşüt kendi aciliyor sadece yere inerken takla aticaksin onun eğitimini alirsin.

• 1. Nerede oturuyorsun
    2. Hiç denemeyen biri mesela ben gidip eğlence olsun diye paraşütle atlayabilir miyim?
    3. Eğer oluyorsa fiyat oranları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 23 Ağustos 2014; 0:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

1. Nerede oturuyorsun
    2. Hiç denemeyen biri mesela ben gidip eğlence olsun diye paraşütle atlayabilir miyim?
    3. Eğer oluyorsa fiyat oranları nedir?

İzmir de oturuyorum.

Evet hiç bilmeyen birisi gidip atlayabilir.

Ben kursa başvurdum ücretsiz olarak çıktı. Ama Selçuk ta 450 tl ye 1 atlayış hocayla birlikte 150 tl de kamera kaydı ile toplam 600 tl yi buluyor.

Kurs ücretsiz olarak çıktı harcamalarımla zaten 600 tl yi bulduk keşke gitmeseydim. şimdi yine ertelediler eylülde yada seneye diye lanet olsun bu kuruma. GİTMEYİN SAKIN ESKİŞEHİR'e
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.