Şimdi Ara

Septum deviasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar geçtiğimiz salı günü (15.07.14) septumda deviasyon, konka hipertrofisi gibi nedenlerle ameliyatımı oldum. Cuma( 18.07.14) ya kadar tamponla yaşam mücadelesi verdim( ağızdan nefes almak, yutma güçlüğü, kulak doluluğu, uyuyamama, çorbalarla yaşam) ve nihayet silikon tamponlar gitti. Ardından yarım saate yakın bir süre burundan rahat nefes aldım akabinde burnumdan kanlar akmaya ve burnum kapanmaya başladı. Şu an bir delik kabuk bağladı(siyah) diğer delikten akış devam etmekte.
    Doktor bana ağrı kesici( Varles 25mg - sabah akşam 1), antibiyotik ( Aksef 500mg - sabah akşam 1) ve tampondan sonra Tonimer 25ml Jel sprey verdi.
    Ağrı kesiciyi kestim, ağrım yok şu an fakat septum bölgesinde batma tarzı acılar oluyor ara sıra.
    Antibiyotiği ikiye bölüp yutardım, fakat dün ve bu sabah yutamadım. Ve burun spreyini sıkamadım ve burnum %40(kuruyan) ve %4(akan) civarı nefes alıyor.

Antibiyotiği 1 günlük kullanamamış oldum, bu akşamdan başlasam tekrar işlev görür mü? Bir de antibiyotik ne için verildi bana?
    Burun spreyinin yan etkilerini okudum, çarpıntıdır bilmme nedir gözümü korkutan şeyler vardı ve sıkamadım. Sizce sıkmalı mıyım( jel olduğu için püskürmüyor) ?

İyileşmeyi istiyorum :\ Yaş 19

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.