Şimdi Ara

boğazdan gelen köpük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
24.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler sürekli aynı balgam gibi bir sıvı geliyor boğazımdan bende balgam gibi gidip sürekli tükürüyorum lavaboya. balgam değil ama aynı tükürük gibi küçük köpük gibi baloncuklardan oluşuyor, beyaz renkli ve aynı balgam gibi kaygan, bu nedir ? burnumda et var yani tek burundan nefes alıyorum bununla alakalı olabilir mi?



  • mide asidi olabilir kardeşim bende ülser-reflü var çoğu zamn oluyor. boğazını tahriş ediyor, dudaklarını falan şişiriyorsa mide asididir bi genel cerrahiye git. aksatırsan çok sıkıntı oluyor eğer ülser varsa hemn tedaviye başla
  • TomrisHan kullanıcısına yanıt
    hocam tahriş, dudak şişmesi falan yok, şöyle oluyor; hani lokma yutarken boğazda bir doluluk hissedersin ya bende arada öyle hissediyorum sonra normal tükürür gibi atıyorum, tatsız bir şey arada bir böyle sarımsı tanelerde gelmişti ağzımdan ne olabilir ki bunlar, genel cerraha mı gitmem lazım bunun için ?
  • Ben de aynı dertten muzdaribim muhtemelen burundaki etlerden dolayı dediler lazerle yaktırdım daha önce de yaptırmıştım ama fayda etmedi çünkü çok önceden olduğum ameliyatta burun orta bölmesinin delinmişti o yüzden içerdeki hava sirkülasyonunun bozulması ile alakalı diyor bazı doktorlar ve araştırmalar sizdeki de tek yönlü hava akışından dolayı olabilir ama doktorların söyleyeceği burundan akamayan sıvı geriye doğru birikip yaışkan hale gelerek akıyor olacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu yapışkan beyaz köpüğün ne olduğunu bilen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.