Şimdi Ara

Sennheiser CX80S 129 Lira- Turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kaç insan bozuk olmadığı halde dalavereyle yeni ürün aldı Logitech'ten. G933'ler vs. Letgo kapalı kutu değişim adı altında gelen G933'den geçilmiyordu bir ara. Adamlar duymuş dalavereyle yenisini alıyorlar. Eskisini kullanmaya devam beleşe geliyor. Yenisini de satıyorlar.

Cidden yazık böyle firmalara iyi niyetleri her zaman böyle suistimal ediliyor..
  • Fiyat yükselmiş sanırım.
  • Fiyat 169tl görünüyor. Yapacak bişey yok haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Bu markayı artık kimseye önermem.
    Kulak pedi soyuldu. Dedik neyse terletiyordu belki ondandır. Yeni ped aldım. Şimdi de kablo durduk yere soyuluyor. Kablo değişimi yok. Malına sahip çıkmak yok. Firma ilgisi 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Bu markayı artık kimseye önermem.
    Kulak pedi soyuldu. Dedik neyse terletiyordu belki ondandır. Yeni ped aldım. Şimdi de kablo durduk yere soyuluyor. Kablo değişimi yok. Malına sahip çıkmak yok. Firma ilgisi 0
    Momentum on ear kullanıyorum 3.5 yıldır neredeyse her gün kullandım, ilk günkü gibi duruyor kulaklık.

Kullanım süresinde bir defası kablosu kapıya takılı kaldı ve içeriden kopma yaptı, %100 kullanıcı hatasi olmasına rağmen garantiden ücretsiz kablo gönderdiler.

Sizin kullandiginiz model ne hocam, ve ne zaman yaşadınız bahsettiğiniz sorunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scuderia F1 kullanıcısına yanıt
    Hd201
    Pedler 2 ay önce değişti. Şimdi kablo durduk yere dışı kırılp soyuluyor.

4 yıl oldu. Güzelim kulaklık çöp olcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Scuderia F1 kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en iyi müşteri temsilciliği müşteri odaklı çalışma bu firmada..
    Sennheiser momentum in ear kulaklığım var..2 yıldır kullanıyorum..
    Öncelikle kotumun cebinde unuttum ve yıkandı..Sonra kurutma makinesine girdi..Çıktığında hala çalışıyordu fakat kablo yumuşamıştı..Firmayı aradım yapabilecek bir şey var mı diye sordum..
    Ürünü aldılar ve kapalı kutu yolladılar..

7-8 ay sonra kızım kabloyu kapıya taktı..Sağ kulaklıktan az ses gelmeye başladı..Firmaya ulaştım..
    Ürünü aldılar ve kapalı kutu yolladılar..

Sizi üzecek ne yaptılar bilmiyorum ama ürününün arkasında duran bir firmadır Bircom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmrendim açıkçası. Şansımız yokmuş

Hocam garantiniz olduğu müddetçe ürünü yenisiyle değiştirip yolluyorlar en ufak sorunda.

Bence baya yanlış bir yorum olmuş. Bircom inanılmaz bir müşteri memnuniyeti sunuyor. 7 yıl kullanmış olduğum sennheiser kulaklık bozuldu. Hiç teklemedi, bir gün geldi şak diye bozuldu. Bir ümit kendilerine e-mail attım. Hemen cevap verdiler yollamamı istediler anlaşmalı oldukları kargo firmasıyla. Yolladım, kargo tesellüm fişini paylaştım. Aynı günün akşamına mesaj geldi, kargom olduğunu ve bana geldiğini söyleyen. Dedim ki yanlış atmışlar ben alıcıymışım gibiydi mesaj atan da kargo firması tabi.

2 gün sonra zil kargo teslimine birisi geldi anlayamadım nereden geldiğini, baktım ki bircom'dan geliyor. Bir de açtım ki yenisini yollamış adamlar. Baya bildiğiniz salı günü kendilerine yazdım, çarşamba günü kargoyla yolladım ve cuma günü elime kapalı kutu yeni cihaz ulaştı. Adamlar kargoyu yolladığımı görür görmez yenisini yollamışlar yani.

Logitech, Bircom ve Amazon TR bu firmalar beni tatmin etmeyi geçtim firmalara olan bakış açımı da değiştirdi. Umarım insanımız bu iyi niyeti suistimal etmez zira Logitech tarafında suistimalin çok fazla olduğunu duyuyorum.

• Marka iyi de giriş seviyesi modelleri ile üst seviye modeller arasında çok fark var. Bu tarz ürünler malzeme kalitesi ve ses olarak parasının hakkını veremezken 7-8 yıldır bende olan sennheiser ie8 modeli var yıllardır kaç kez düşürdüm, gece uyurken kullandım, hatta yanlışlıkla çamaşır makinesde yıkandı, su geçirmeme özelliği olmamasına rağmen birsey olmadı hala kullanıyorum.

Kafaüstü modelleri de belli bir fiyat üstüne çıktıktan sonra tatmin edici oluyor o da farklı bir dünya direkt jackı takip dinleyemiyorsun araya amfi, dac vs sokmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam garantiniz olduğu müddetçe ürünü yenisiyle değiştirip yolluyorlar en ufak sorunda.
    Malesef garantisi yok. Garanti zaten 2 yıl. 2 yıl sonunda çöp oldu 😭

• Sennheiserin alt seviye kulaklıkları alınmaz. Kaliteleri çok kötü cidden. Cx 300ii kullanmıştım. Sennheiserin ucuz kulakliklarindandi. Ses kalitesine diyecek bişeyim yok ama malzeme, kablo kalitesi rezaletti. Cx3.00 aldim. O da aynı. CX 200 Street aldım hediye olarak arkadaşa o da aynı. Sennheiser, momentum ve üstünde sennheiser. Bunu dikkate almanızı tavsiye ederim. Alt seviye modellerinin sadece markasi sennheiser

Yine de şansınızı deneyebilirsiniz üstteki arkadaş gibi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Bence baya yanlış bir yorum olmuş. Bircom inanılmaz bir müşteri memnuniyeti sunuyor. 7 yıl kullanmış olduğum sennheiser kulaklık bozuldu. Hiç teklemedi, bir gün geldi şak diye bozuldu. Bir ümit kendilerine e-mail attım. Hemen cevap verdiler yollamamı istediler anlaşmalı oldukları kargo firmasıyla. Yolladım, kargo tesellüm fişini paylaştım. Aynı günün akşamına mesaj geldi, kargom olduğunu ve bana geldiğini söyleyen. Dedim ki yanlış atmışlar ben alıcıymışım gibiydi mesaj atan da kargo firması tabi.

2 gün sonra zil kargo teslimine birisi geldi anlayamadım nereden geldiğini, baktım ki bircom'dan geliyor. Bir de açtım ki yenisini yollamış adamlar. Baya bildiğiniz salı günü kendilerine yazdım, çarşamba günü kargoyla yolladım ve cuma günü elime kapalı kutu yeni cihaz ulaştı. Adamlar kargoyu yolladığımı görür görmez yenisini yollamışlar yani.

Logitech, Bircom ve Amazon TR bu firmalar beni tatmin etmeyi geçtim firmalara olan bakış açımı da değiştirdi. Umarım insanımız bu iyi niyeti suistimal etmez zira Logitech tarafında suistimalin çok fazla olduğunu duyuyorum.
    Logi müşteri hizmetleri çok güzel.
    8 senelik klavyemin yükseltme ayağını yolladılar hollandadan.

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, ama artık Türk insanı nedeniyle bu firmalarda değişmeye başladı.

• Bu devirde hala kablolu kulaklık.. Ne bileyim..

• Aman diyim bircomu anlatmayın bizim insanımız soyar soğana çevirir çekilirler piyasadan

• derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    Kaç insan bozuk olmadığı halde dalavereyle yeni ürün aldı Logitech'ten. G933'ler vs. Letgo kapalı kutu değişim adı altında gelen G933'den geçilmiyordu bir ara. Adamlar duymuş dalavereyle yenisini alıyorlar. Eskisini kullanmaya devam beleşe geliyor. Yenisini de satıyorlar.

Cidden yazık böyle firmalara iyi niyetleri her zaman böyle suistimal ediliyor..
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu insanlar trendyolda fiyat hatası arayıp sonra 1000 adet alıp gelen çekleri satan kişilerle aynı zihniyet işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.