Şimdi Ara

Sennheiser CX500 70 YTL ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mediamarkt sahte veya imitasyon ürün satmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProdigy

Arkadaşlar bugün Kadıköyde yazıcıoğlu işhanının yanındaki pasajda bi dükkana girdim.Kulaklara baktım. CX300 ler 50 CX500 ler ise 70 Ytl . Bana cx500 ün fiyatı çok ucuz geldi. Kutusu vs ile tamdı.Htta önünde hologram tarzında bi yazıyla sennheiser yazıyor. SAhte olma ihtimali varmı acaba ?

Sahte... 100 ytl ye cx500 aldım forumdan sahte çıktı geri verdim... heryerde bunu yazıyorum... ucuz diye atlamayın hemen beyler...

*eğer sözkonusu medimarkt ise orjinaldir ki zaten sennheiser alman malıdır madiamarkt da alman .. ayrıca mağazalar sahte satamaz yoksa yaptırımı çok pis olur..
  • Peki o kampanya devam ediyor mu hala?
  • valla bnde cx300 aldım kutu fln gercekten orjnal gıbı hıcbı çakmacı bukdr ugrasmaz gorunce anlıcaksınız zaten ses kalitesı super ben memnunum :)
  • arkadaşlar başlığı bende artık paraya kıyıp sennheiser anlamya karar verdim . Jimmy ve frux. Sizce başlıkta konusu geçen mağazadan 65 YTL ye bu kulaklığımı alayım yoksa yalçındağ'dan 90 YTL ye garantili CX 300 mü ?.. Bu sorum özellikle jimmy ve frux'a. Ayrıca bu kulaklığı almış olan arkadaşların bu kulaklığı metan servisine götürüp orjinal olup olmadığını test ettirmeleri mümkün mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpergunaydin

arkadaşlar başlığı bende artık paraya kıyıp sennheiser anlamya karar verdim . Jimmy ve frux. Sizce başlıkta konusu geçen mağazadan 65 YTL ye bu kulaklığımı alayım yoksa yalçındağ'dan 90 YTL ye garantili CX 300 mü ?.. Bu sorum özellikle jimmy ve frux'a. Ayrıca bu kulaklığı almış olan arkadaşların bu kulaklığı metan servisine götürüp orjinal olup olmadığını test ettirmeleri mümkün mü ?

Daha evvelden de açıklamıştım.. 70 liraya aldığım cx500.. bir sene evvel aldığım sesi oturmuş metan garantili cx300'ümden çok çok iyi.. 20-25 gündür kullanıyorum;cx500'ün sesi daha da güzelleşti.. Ben kendi kulağıma inanırım gerisi boş.. Yanlız ambalajın ön kısmında sennheiser bandrolü olmasına dikkat et.. Taklit de olsa ayırt edilemeyecek kadar kaliteli bir ürün..
    G.G'da ucuz satılan cx500'lerin bazısını poşette satıyorlar onlar en kalitesizi.. bazısı da orjinal ambalaj gibi ama kenarları eğri büyrü ve ambalajı ince malzemeden yapılmış.. (7-8 ay kadar evvel G.G'dan aldığım cx300 böyleydi.. sesi idare eder ama orj cx300 gibi süper değil)
    En iyisi üzerinde parlak bandrol olan kenarları düzgün sert plastikten yapılmış ambalajlı olan ürünler..
    Sonuç olarak;orjinalliğinden tam emin olamadığım cx500.. orjinal cx300'den kesinlikle daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Eylül 2008; 22:48:42 >

• Yaklaşık 1 sene önce 18 ytlye gittidiyordan çakma cx300 aldım. Ondan önce orjinal cx300üm bozulduğu için çakmayı denemek istedim. 18 ytlye alınan kulaklığın fiyat/performansı hiçbir kulaklıkta yoktur. Orjinal cx300 ile çok küçük ses farkı var. Hala canavar gibi kullanıyorum

Yakınlarda arkdaşım 50ytl vererek gittigidiyordan çakma cx500 almış. Acayip kötü sesi var. Bass diye bişey yok tizlerde ses yüzde 70 deyken s patlaması yapıyor. çakmada fazla para vermek akıl karı değil

Bana 4 farklı cx300 denk geldi:) çakmadan çakmaya bile çok fark oluyor. En sağlıklısı gittigidiyora girip 15-ile 20 ytl arası yorumlarında bazı sazanların "kesinlikle orjinal ürün harika ses ..." diyen ürünleri satın almak. Sahte olduğu bariz belli ama mantıklı almak. Belki kalan farka hd202 alınabilir

• G.G'da 15-20 liraya poşette satılan cx300'ler zaten hiç alınmaz.. her bakımdan berbat bir taklit.. orjinal cx300'le mukayese edlemeyecek kadar kötü bir kulaklık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux
    G.G'da 15-20 liraya poşette satılan cx300'ler zaten hiç alınmaz.. her bakımdan berbat bir taklit.. orjinal cx300'le mukayese edlemeyecek kadar kötü bir kulaklık.

Uzun süre zarfında 3 farklı sahte ve orjinal cx300 denedim. Söylediklerine kesinlikle katılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: senefro

sağlam para var bu işte yaa, çinden 10 dolara al burda istediğin fiyata sat, negüzel

Çine mi gitsek ne. Bavul ticareti
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

quote:

Orjinalden alıntı: frux
    G.G'da 15-20 liraya poşette satılan cx300'ler zaten hiç alınmaz.. her bakımdan berbat bir taklit.. orjinal cx300'le mukayese edlemeyecek kadar kötü bir kulaklık.

Uzun süre zarfında 3 farklı sahte ve orjinal cx300 denedim. Söylediklerine kesinlikle katılmıyorum

Ben de daha evvel bir çok kere yazmıştım.. G.G'dan ben de 20 liraya poşette satılan cx300'lerden almıştım.. orjinal cx300'den ses kalitesi hiç de iyi değil..
    Forumda bu konu ile açılmış bir konu da var ''G.G da satılan sahte Sennheiser cx300 kulaklıklar'' diye.. Bayağı uzun bir topik.. bu 20 liralık kulaklıklardan alanların yorumlarını bir oku derim..
    Ayrıca kulaklığı kaliteli bir mp3 player da deneyince kalite farkı belli oluyor.. örnek olarak clix-2 gibi bir cihazda dene hemen farkı farkedersin..
    Sonuç olarak ucuzluk ve perfonmans diyorsan ona katılırım sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Eylül 2008; 0:36:20 >

• Sonuçta taklit ürünlerinden kalite kalite grupları, aynı şekilde fiyatları var. Orjinal ürün çok pahalı olabilir, bu nedenle taklit ürüne yönlenen kişiler, kesinlikle taklit ürünler arasında da farklılıklar olduğunu bilerek tercih yapmalılar. Sonuçta 20-30 YTL'lik bir kulaklıkla, 50-60 YTL'ye satılan sahte kulaklık arasında genellikle kalite farkı mevcuttur.
  • merhaba arkadaşlar

BU FORUMU SEVİYORUM İSTEDİĞİM HERŞEYİ BULABİLİYORUM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR KONUYU AÇTIĞINIZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİM..
    BUNDAN 1 HAFTA ÖNCE EBAY DAN CX 500 SİPARİŞ ETTİM AMA KAFAMDA SORU İŞARETLERİ VAR SATICI MAŞALLAH EKMEK GİBİ CX500 SATIYOR SATICININ YORUMLARA BAKIYORUM %98 Positive Feedback VAR ALIM DEDİM BENDE ALDIKTAN 3 GÜN SONRA ADAM PİYASADAN KAYBOLMUŞ YANİ EBAYDE ÜRÜN SATMIYOR BENDE PARA TRANSFERİ YAPTIĞIM KURUM PAYPAL ŞİKAYET ETTİM ADAM YOK DEDİM ÜRÜN SATMIYOR DEDİM YANİ ŞİKAYET ETTİM ADAM HEMEN CEVAP VERDİ KARGONU GÖNDERDİM DİYE ŞİMDİ BEKLİYORUM MUHTEMEL 3-4 GÜN İÇİNDE GELİR BEN KARGO DAHİL 35 YTL ALDIM ASLINDA DAHA UCUZADA ALABİLİRDİM AMA BİRAZ ACELE ETTİM GELİNCE SİZLERİN YARDIYLA İŞALLAH SAHTE ÇIKMAZ VALLA ARKADAŞLAR İÇİME KURT DÜŞTÜ

• merhaba arkadaşlar

biraz internette araştırma yaptım güzel bir çalışma buldum cx500 burdan kontrol edebilirsiniz sahte olup olmadığını

http://spot-the-fakes.blogspot.com/2008/02/real-and-fake-sennheiser-earphones.html
  • Ben de merak ettim 1 ay kadar evvel 70 liraya aldığım cx500'ün kapsülün içini açtım.. kapsülün içi fotoğrafta ki orjinal gibi..(delikler büyük gözenekli.. kapsülün lehim yerleri de orjinal gibi sadece kapsülün koruyucu metal kapağı açmadım diyaframa zarar vermemek için) kablo boyuda aynı ama yine de aldığım cx500 orjinal değil sanırım.. inceleme linkin de karşılaştırma yapılan kötü bir taklit olduğu kesin.. Çünkü piyasada öyle taklitler var ki birinci sınıf klon.. Daha evvel dediğim gibi;ses kalitesi orjinal cx300'ümden iyi.. fakat orjinal cx500 dinlemediğim için arasında ses kalite farkı var mı bilemiyorum..
  • sahte gibi geliyor bana.http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7050 bu fiyattan daha düşüğe orjinalini bulmanız biraz imkansız...
  • Beyler doğru sennheiser çine yaptırıyor aslında almandır ama işçilik ucuz diye oraya yaptırıyor alman mühendisleri kontrole gidiyor ürününe zarar gelmemesi ve adının lekelenmemesinden dolayı ama işten çıkan ve emekli olan işi öğrenen çin asıllı mühendisler sahtesini yapıyor ve şu bir gerçek iyide beceriyorlar helal olsun ama bu iş sahte para gibi muhakkak bi yerini kötü yapmak zorundalar bire bir aynısını yapamazlar yaparlar ama yakalandıkları zaman onun affı yok direk idam onun için farklar bariz arkadaşlar ama ses aynı o adamalar biliyordu bir gün sahte olduğunun anlaşılacağını ve sesi aynı tutup kutuyu ve aksesuarlarını farklı yaptı yani dandik yaptı nasıl olsa kutu çöpe atılır eni sonu diye, bu bir plan kusursuz düşünülmüş hemide hain bir plan yakalansalar hapis cezası, onuda paraya çevirirler kulaklıktan vurdukları paranın üçte birinide oraya yatırırlar olur biter onun için arkadaşlar resimleri koymuş bakın kutudaki farklar bariz açık vakumlu kutuda çapaklar var baskı makinasının ısısını ayarlayamamışlar fazla eritmiş, ayrıyeten yazılardaki netlikler,renk tonları,kesim hataları çok yani anlıyacağınız

• Arkadaşlar bende bundan 2-3 ay önce 50 liraya cx400 kulaklık almıştım hatta konu açıp, resimlerini de yayınlamıştım.ilk aldığımda kulaklığın verdiği sesin etkisiyle orijinal olduğunu düşündüm hatta bu yönde emin konuşmalar yaptım.sonra kulakılığın detaylarına indiğimde gerçeği anladım.bir kere kulaklığın kablosunu kestiğinizde - ki tavsiye etmem - kabloların ne kadar ince ve kalitesiz olduğunu hemen göreceksiniz.lehim bile zor tutuyor.jackı çevreleyen plastik kaplamanın bazı yerlerinde çapaklar görebilirsiniz.bu ve bunun gibi ufak detaylara göz atarsanız orjianlinden hemen ayırabilirsiniz.şahsi fikrim yine de güzel kulaklıklar sahte de olsa taviye ederim
  • ben de bir kurbanım! :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.