Şimdi Ara

Sennheiser CX500 70 YTL ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Kadıköyde yazıcıoğlu işhanının yanındaki pasajda bi dükkana girdim.Kulaklara baktım. CX300 ler 50 CX500 ler ise 70 Ytl . Bana cx500 ün fiyatı çok ucuz geldi. Kutusu vs ile tamdı.Htta önünde hologram tarzında bi yazıyla sennheiser yazıyor. SAhte olma ihtimali varmı acaba ?

• Sahte olma ihtimali var... Çünkü piyasada sennheiser hologramlı sahte ürünlerde var...
  • O pasajda ki cx300'e ben de baktım.. Hatta bir dükkan da 55 ytl fiyatı vardı 45 ytl'ye bıraktı.. Niye fiyatı ucuz dedim.. imutasyon ürün dedi adam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Ağustos 2008; 23:15:29 >
  • Ben indirim istedim ama istersen girişteki dükkana sor 95 liradan aşşa bile inmior dedi. Bende sen nie bukadar ucuza satıosun dediğimde zaten 5 tane getirdim zart zurt konuştu. Sahtemi dediğimdeyse hayır dedi ama inandırıcı gelmememişti. Bu kutuyu yapamazlar dedi :)
  • Valla ben yazıoğlu hanın karşında bir han daha var yani tam karşısında : )
    Ordan aldım..70 ytl ama orjinal ?:)!?
    Deri kılıfı,kulaklık uçları,garip bir kulaklık aparatı daha : )
    Şöyle test yaptım.Bende Creative EP630 var..Ipod 80 gb ile bir parça açtım.Dinledim zevkli...Sesi yükselttim ve son kademeye getirdim.Kulaklık rahatsız edici düzeyle sesleri karıştırmaya kalite kayıbı fena artmaya başladı : )
    Aynı parçayı aldığım CX500 ile denedim.Herşey çok dengeliydi..Bassla ve tizler rahatsızlık vermiyor fakat çokda kaliteli geliyordu...Ardından sesi yine artırdım.Son kademeye getirdim...Ve orjinal olma olasılığı çok yüksek bu meretin dedim :) Çünkü ses kaybı olmadı.Ses birbirine karışmadı.Cızırdama mızırdama olmadı.Tizler başımı ağrıtmadı :)

Ama yinede bazen kıllanıyorum :) Ulan 70 ytl nerde 180-19 ytl nerde?

Ayırt etmek için bir zımbırtı var mı ?

Ama sanmıyorum yahu..İçindeki aparatların malzeme kalitesi çok yüsekdi...Çinliler sahtesini yaptığı zaman o kadar ayrıntıya ve kaliteye kaçmıyorlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: TheProdigy

Ben indirim istedim ama istersen girişteki dükkana sor 95 liradan aşşa bile inmior dedi. Bende sen nie bukadar ucuza satıosun dediğimde zaten 5 tane getirdim zart zurt konuştu. Sahtemi dediğimdeyse hayır dedi ama inandırıcı gelmememişti. Bu kutuyu yapamazlar dedi :)

ahanda aldığım yerin internet sitesi :)

http://www.antpa.com/asp/index.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 13 Ağustos 2008; 0:10:40 >

• Hocam adam birde siteden satıyor valla ne diyeyim, orjinal olmasa satmaz her halde. Ben daha sahte olupta orjinal kılıfa sahip olan cx500 görmedim. Kılıfına bak anlarsın en azından fikir verir. Diğer kulaklıktaki ayrıntıları orjinali ile kıyaslamadan anlaman mümkün değil. Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 13 Ağustos 2008; 1:00:26 >
  • kesinlikle sahtedir yurtdışında en ucuzu 65 dolara satılıyor bu fiyata orijinali imkansız
  • sağlam para var bu işte yaa, çinden 10 dolara al burda istediğin fiyata sat, negüzel
  • quote:

Ben indirim istedim ama istersen girişteki dükkana sor 95 liradan aşşa bile inmior dedi. Bende sen nie bukadar ucuza satıosun dediğimde zaten 5 tane getirdim zart zurt konuştu. Sahtemi dediğimdeyse hayır dedi ama inandırıcı gelmememişti. Bu kutuyu yapamazlar dedi :)

Pasajın girişinde sol tarafta köşede ki dükkan da 55 ytl'ye satıyorlar.. adam gerçek olmadığını söylüyor zaten.. sürekli alış veriş ettiğim yer olduğu için bana kelek mal satmazlar..
    sennheiser'in mx360 modeli de piyasa da bol miktar da var.. o pasajda da bol miktarda bulabilirsiniz.. niye başka modelleri yok? bir düşünün!!
    Kadıköy Başçavuş sokakta sennheiser metan bayi yok zaten.. Tüm dünya da orjinal sennheiser kulaklıkar ancak bayi olunarak satılabiliyor.. Türkiye de D&R - Yalçınlar ve media markt gibi yerler de orjinalleri satılıyor..
    Daha evvel de yazmıştım;bu benzer kulaklıklardan denemek amaçlı almıştım.. kutusu ve kulaklığın kalite yapısı neredeyse bire bir aynı yapılmış.. ama sese gelince çok fark var..
    kulaklığın o içinde ki sesi veren 10mm'lik kapsulü taklit edemiyorlar..
    Bugün piyasa da satılan sony kulaklıkların bile yarısı sahte.. Adamlar klonlayıp satıyorlar...

Ama illa sahte alacağım diyorsanız.. 55 lira vermeyin.. adam aynı kulaklkları sadece 18 liraya satuyor.. hem de orjinal diye iddia ederek...
    http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX300-CX-300-KULAKLIK-ICI-KULALIK_W0QQidZZ11748860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Ağustos 2008; 13:29:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

Valla ben yazıoğlu hanın karşında bir han daha var yani tam karşısında : )
    Ordan aldım..70 ytl ama orjinal ?:)!?
    Deri kılıfı,kulaklık uçları,garip bir kulaklık aparatı daha : )
    Şöyle test yaptım.Bende Creative EP630 var..Ipod 80 gb ile bir parça açtım.Dinledim zevkli...Sesi yükselttim ve son kademeye getirdim.Kulaklık rahatsız edici düzeyle sesleri karıştırmaya kalite kayıbı fena artmaya başladı : )
    Aynı parçayı aldığım CX500 ile denedim.Herşey çok dengeliydi..Bassla ve tizler rahatsızlık vermiyor fakat çokda kaliteli geliyordu...Ardından sesi yine artırdım.Son kademeye getirdim...Ve orjinal olma olasılığı çok yüksek bu meretin dedim :) Çünkü ses kaybı olmadı.Ses birbirine karışmadı.Cızırdama mızırdama olmadı.Tizler başımı ağrıtmadı :)

Ama yinede bazen kıllanıyorum :) Ulan 70 ytl nerde 180-19 ytl nerde?

Ayırt etmek için bir zımbırtı var mı ?

Ama sanmıyorum yahu..İçindeki aparatların malzeme kalitesi çok yüsekdi...Çinliler sahtesini yaptığı zaman o kadar ayrıntıya ve kaliteye kaçmıyorlar...
    quote:

ahanda aldığım yerin internet sitesi :)

http://www.antpa.com/asp/index.asp

bahsi geçen siteyi metana mail attım,
    "bizim yetkili satıcımız değil, yurt dışından kaçak getirmiş olsa bile bu fiyata satamaz, sahtedir" cevabı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senefro -- 13 Ağustos 2008; 15:48:56 >

• Bu tarz satış yapan sitelere muhakkak ceza uygulanmalı ve yaptırımları olmalı. Adam orjinal gibi birde sitesinden ürün satıyorsa, denecek bir şey yok ama yapılacak çok şey var aslında!!!
  • Sahte mi ???
    Getti o zaman o kadar para ha :(

Ama benim EP630 dan 10 daha kalite ses veriyor ????? Sebep nedir ????Sahte olsa böyle bir durum söz konusu olamaz gibi geliyor..
  • eğer memnunsan düşünme orjinalmi çakmamı diye...
  • Hocam üzülme o kadar ses kalitesi iyi ise kullanırsın sorun etme kendine. Ama ses kalitesine bakarak orjinal demek yanlış olur. Piyasada ses kalitesi iyi olan sahte ürünler var. Ama orjinali gibi değil muhakkak....

quote:

Sahte mi ???

Ama benim EP630 dan 10 daha kalite ses veriyor ????? Sebep nedir ????Sahte olsa böyle bir durum söz konusu olamaz gibi geliyor..

• Yahu bu SENNHEİSER'İ çok övüyorlar,gerçekten hakkını veriyor mu acaba;mesela ne gibi artıları var???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 14 Ağustos 2008; 15:58:39 >
  • Öyle diyorsunda hocam şimdi insanın içine oturuyor :(
    Kalitesi hoşuma gitt ama ben Senhzer kalitesini merak ettiğim için aldım :(
    Yani merak etmeye devam edecez : )

Metallicanın Senfonik One adlı parçasını Vatanbilgisayardan aldığım crative EP630 dan kat ve kat kalite veriyor...Son seste hiçbir rahatsızlık yaratmadan ve sesi asla bozmadan veriyor : ( Kandırılmak koyuyor abi adama : )
    quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Hocam üzülme o kadar ses kalitesi iyi ise kullanırsın sorun etme kendine. Ama ses kalitesine bakarak orjinal demek yanlış olur. Piyasada ses kalitesi iyi olan sahte ürünler var. Ama orjinali gibi değil muhakkak....

quote:

Sahte mi ???

• bence aleti kutusuyla beraber sennheiser(metan) teknik servisine götür ve orjinal olup olmadığını sor ..
    ama nerden aldığını söylemeden ,birinin sana hediye ettiğini falan söyle ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 14 Ağustos 2008; 22:08:34 >
  • Aslında güzel fikir ama çalışan birisi olduğum gerçeğini göz önüne aldığımız zaman bu imkansız gibi : )
    Sağlık problemi bile olsa çıkmakda zorlanıyoruz : )

Aslında illaki bir anlama yöntemi vardır.

Not:Şimdi metan a mail attım.Anlamamız için bir işare mutlaka olmalı diye ama :(

Metan
    quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

bence aleti kutusuyla beraber sennheiser(metan) teknik servisine götür ve orjinal olup olmadığını sor ..

• quote:

Aslında güzel fikir ama çalışan birisi olduğum gerçeğini göz önüne aldığımız zaman bu imkansız gibi : )
    Sağlık problemi bile olsa çıkmakda zorlanıyoruz : )

Aslında illaki bir anlama yöntemi vardır.

Not:Şimdi metan a mail attım.Anlamamız için bir işare mutlaka olmalı diye ama :(

Metan
    quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

bence aleti kutusuyla beraber sennheiser(metan) teknik servisine götür ve orjinal olup olmadığını sor ..

hocam istanbuldasın sanırım ..
    olmadı,kargoyla yollarsın için rahat etsin diye.5 ytl falan gider ama için rahat etmiş olur

• Attığım mail ;(yalakalık diz boyu : ) )

Öncelikle böyle bir markayı türk tüketicisiyle buluşturduğunuz için teşekkür ederim.

Sennheiser ürünleri çok kaliteli olmasına karşın bir o kadarda pahalı.Kaliteyi yaşamak için ona göre para vermemiz mantıklı ama tüketici kitlesinin geneli(bende dahil)ucuz kaliteli bir ürün gördüğümüzde hemen almak isteriz.

Sorularım;

Sennheiser ürünlerinin sahtelerinden ayırt etmek için yapmamız veya bakmamız gereken bir ayrıntı var mıdır?

80 ytl ye CX-500 aldım fakat normalde mağazalarda garantilisi 190-200 arası.

Kutu içeriğinden veya kulaklıkların herhangi bir yerinden ayırt etmemiz mümkün müdür ?

Eğer böyle bir ayrıntı var ise bilgilenmek ve bu tarz konularda mağdur olmuş/olacak insanları uyarmak isterim.

Şimdiden size çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim..

Mailimin cevabı ; (tam olarak tatmin olmadım)

Sennheiser ürünlerine ve firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Firmamız yaklaşık 18 senedir Sennheiser ürünlerinin Türkiye genel temsilciliğini yapmaktadır.

Bu süre zarfında da birincil hedef olarak müşteri memnuniyeti ve marka imajı üzerinde hassasiyetle durulmuştur.

Sennheiser ürünlerinin çok yüksek kaliteleri maalesef tüm dünyada önemli markaların başına geldiği gibi taklit edilme sorunu ile karşılaşmaktadır.

Piyasa araştırmalarımız sonucunda Sennheiser ürünlerinin ülkemize kaçak olarak (yenhi hakiki Sennheiser ürünü, gümrüklenmeden kaçak getirme) ithalatı yok denecek kadar azdır, piyasada bulunan ucuz “sennheiser “ ürünlerinin hepsi SAHTE dir.

Firmamızın legal ithalat nedeni ile yükselen fiyatlarını fırsat kabul ederek normalde 10-15 YTL ye %500 kar ile satabilecekleri ürünleri 70-80 YTL arası satmaktadırlar.

Sahte ürünlerin elbette ki orijinal Sennheiser ürünleri ile kalite yönünden çok çok büyük farkları bulunmaktadır ve elbette ki firmamızın, dolayıosı ile Sennheiser in 2 senelik garantisi söz konusu değildir.

Firmamız ithal ettiği ürünlere üzerinde MeTan ve Sennheiser logolarının olduğu halogram yapıştırmakta, Türkçe kullanım kılavuzu eklemekte ve resmi garanti belgesi ilave etmektedir.

Sahte ve gerçek Sennheiser ürünlerinin satın alırken ilk ayırd edilmesi bu 3 belge ile olmaktadır.

Ondan sonra her ürünün kendisine göre orjinali ile farklılıkları bulunmaktadır.

Yazıcıoğlu pasajı, gittigidiyor.com gibi yerlerde piyasa fiyatlarının çok çok altında satılan ürünlerin hepsi SAHTE dir ve ulaşabildiğimiz kadarı ile bunları toplatmaktayız.

Sennhesier in bazı forumlarda belirtildiği gibi “yan üretimi” veya “sennheiser e fason üretim yapan firmanın stok fazlası” gibi komik , uydurma çeşitleri bulunmamaktadır, bunlar sadece tüketiciyi kandırmak , ürünü kaliteli gibi göstermek amacı ile uydurulmuş yalanlardır.

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre

Garanti belgesi olmadan

Türkçe kullanım klavuzu olmadan

%20 özel tüketim vergisi ödenmeden ithalatı yapılmış kulaklıkların satışı, bulundurulması suçtur.

Bu bilgileri tüm çevreniz ile paylaşabilmeniz halinde hem tüketicinin korunmasında hem de firmamızın daha iyi hizmet verebilmesinde katkılarınız olacaktır.

Saygılarımızla

Ertan YÜCEL

Genel Koordinatör
    MeTan Ltd.
    Inonu Cad. Devres Han 96-2B
    34437 Gumussuyu - Istanbul-Turkiye
    Tel : +90-212-293 37 50 Fax :+90-212-252 39 66
    E-mail : metan@metan.com - metan@tnn.net
    Web: www. metan.com www.kulakligim.com
    www.sennheiser.com.tr

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.