ŞL de ikinci tur bekliyorum ben.Uefaya gitsek daha iyi olur aslında.Çeyrek ya da Yarı Final oynayabiliriz belki.
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Kanarya alçaktan uçar halbuki
/>
Alçaktan uçuyoruz zaten...
TR Kupası Finali zor bir iş değil. İ.B.B kalırken biz neden kalmayalım? Şampiyonluk yarışına zaten neredeyse her sene ortağız. Bir tek Aragones dönemini hatırlıyorum 4. olduğumuz. Düzgün transferler yapılırsa Şampiyonlar Liginde 2. Tur görebiliriz. Maldonadonun, Deniz Barış'ın ve her maç kendi kalesine gol atan Edu'nun oynadığı zaman Çeyrek final gören takım şimdi neden göremesin?
takımlar şuanki durumuyla kalmayacağı için tahmini zor bi durum. beşiktaş doğru düzgün bi teknik direktör alırsa lig şampiyonluğu için şansı bizden fazla olur.
lig şampiyonluğu %40 şl gruptan çıkma %30 şl çeyrek final %5 uefa kupası %5 türkiye kupası %25 diyorum
aykutla ilk avrupa sınamızda şampiyonlar liginde gruplarda uefa ya kalırız , sonra uefa kupasını alırız
Türkiye Kupası Lig şampiyonluğu ŞL'de zor bir ihtimal de olsa çeyrek final. Aslında bunlar çok zor şeyler değil doğru transferlerle yapılabilir. Zico elinde ki kadro ile ŞL'de çeyrek oynattıysa Aykut Hoca'da oynatır
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
aykutla ilk avrupa sınamızda şampiyonlar liginde gruplarda uefa ya kalırız , sonra uefa kupasını alırız
Uçmayalım hocam..
Şampiyonluk
Şl çeyrek final
Türkiye kupasi
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Şampiyonluk
Şl çeyrek final
Türkiye kupasi
Öyle birşey yazdın ki herkes sustu
mersin lige çıktığına göre sorun yok,seneye kesin almalıyız
1 veya 2 no'lu kupa... TSL şampiyonluğu... Türkiye Kupası şampiyonluğu... UEFA Süper Kupa...
toplam 4 kupa...
Şampiyonlar liginde gruptan çıkalım, birde şampiyon olalım yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Delete90
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Şampiyonluk
Şl çeyrek final
Türkiye kupasi
Öyle birşey yazdın ki herkes sustu
quote:
Orijinalden alıntı: bluecancan
Şampiyonlar ligi şampiyonluğu 102 puanlı lig şampiyonluğu Süper kupa şampiyonluğu Türkiye kupası şampiyonluğu