Şimdi Ara

Seneye PlayOff YOK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Maymun gözünü eylülden beri yenimi açtı şimdimi uyduruldu bu şey sene başından beri nerdeydiniz.

Sene basindan beri cikaranlara kufur ediyorduk zaten. Asil sen gozunu yeni mi actin?

kufur etmekle ne oldu sonuc ne sifira sifir elde var sifir kulubunuz gerekli yaptirim yapmadi yada yapmak istemedi cekilseydi havuzdan digiturkten tepkisini sert koysaydi bak bakalim ne oluyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Maymun gözünü eylülden beri yenimi açtı şimdimi uyduruldu bu şey sene başından beri nerdeydiniz.

Sene basindan beri cikaranlara kufur ediyorduk zaten. Asil sen gozunu yeni mi actin?

kufur etmekle ne oldu sonuc ne sifira sifir elde var sifir kulubunuz gerekli yaptirim yapmadi yada yapmak istemedi cekilseydi havuzdan digiturkten tepkisini sert koysaydi bak bakalim ne oluyodu.

Arkadaş taraftarlara laf ettiği için öyle cevap verdim. Klüp sesini çıkarmadı o konuda haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: joé black

bu sene yapilan haksizlik ve emek hirsizliginin hesabini kim verecek?

evet doğru,
    bizim satmak zorunda kaldığımız oyuncular ve Şampiyon Ligindeki kaybımızı kim karşılayacak.

destekliyorum sorunu arkadaşım................................
  • Abi play-off tamamda puanlar neden 2ye bölünüyo ben onu anlamadim...

O zaman milleti kandirmicaksin, galibiyete 1,5 puan vereceksin bizde 9 puan öndeyiz sampiyonuz diyoduk bak görki saçma sapan bi kural çikarmislar böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

fenerbahçe şike davasından temiz çıkarttırıldı, aziz başkanıda yazın çıkartırlar, yayıncı kurulusun zararı karşılandı, şike davası unutturuldu, haliyle playoff u gerektiren birşey kalmadı

.
  • seneye playoff olmazsa, bu sende biz şampiyon olamazsak bu playoff yüzünden bak sen şamataya o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

zaten play off pardon süperfinal galatasaray şampiyon olmasın diye getirilmedimi gs şampiyonluk zora gelince hemen böle bişiyi kabul ettiler.

ne alakasi var gs sampiyon olmasin diyeyle sezon basinda neden sesi cikmiyodu kimsenin.

Bu arada play off tam bir sacmalik tabiki normal sezonu 1. bitiren takima haksizlik ama bunu sezon basinda tepki koyulmaliydi

birader anladılar fenerin şike olayından dolayı psikolojik olarak çökük oynayıp her zaman lider olucak takımı geride seyredeceğini biliyodu federasyon da aziz yıldırımı iceri aldıklarından beri zaten beşiktaş o kadro ile bi umut vermiyodu bi nevi favori ya trabzon yada gs idi trabzonda sonlarda tökezledi mahvoldu bunu bazıları tahmin ederek yaptı .. sacmalık konusunda katılmayan yok zaten..

• playoff fenerbahçeyi şampiyon yapmak için kurulan bir tezgahtır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

Orijinalden alıntı: joé black

bu sene yapilan haksizlik ve emek hirsizliginin hesabini kim verecek?

evet doğru,
    bizim satmak zorunda kaldığımız oyuncular ve Şampiyon Ligindeki kaybımızı kim karşılayacak.

destekliyorum sorunu arkadaşım................................

sen de haklisin bize de sike yaptigimizdan dolayi ceza vermeseler ben de istedikce isterim sizi odullendirmeyi unuttular tabi sikeden dolayi atlamisiz onu kusura bakma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

playoff fenerbahçeyi şampiyon yapmak için kurulan bir tezgahtır...

sadece guluyorum :))

• quote:

quote:

siz yatın kalkın mehmet ali aydınlar babanıza dua edin. adam sizi küme düşürmemek için neler yaptı bir bakın. şike yapan takımların ligde olması mide bulandırıcı. bundan sonrada zaten temiz bir lig beklemiyorum. seneye ne şikeler dönecek merak ediyorum. nasıl olsa hiç bir suçu yok. parayı veren düdüğü çalacak. tabi bunu yapacakbelli bir kaç takım var zaten ligimizde.
  • quote:

quote:

Bende sana gülüyorum birader :))

fener seyircisi nasıl bu kadar Polyannacılık oynar aklım almıyor. fener bölümünde şikeye inanmayan onlarca fenerli dahi var.
  • Derbileri yenemeyip şampiyon olamıyorsanız hatayı kendinizde arayın ilk başta. Demekki büyük takımlarının defanslarında zorlanıyorsunuz. Bu olay sene başında tüm takımların desteğiyle başlatıldı. Ligi 1. bitirip işler kotuye gidince kendinize bakmak yerine saga sola eleştirirseniz haklı olduğunuz anlamına gelmez. Geçen sene az daha küme düşecek takımın bu sene şampiyon olacağının garantisini kim verebilirdi ki playoff gs 'e tezgahtır denilebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

Derbileri yenemeyip şampiyon olamıyorsanız hatayı kendinizde arayın ilk başta. Demekki büyük takımlarının defanslarında zorlanıyorsunuz. Bu olay sene başında tüm takımların desteğiyle başlatıldı. Ligi 1. bitirip işler kotuye gidince kendinize bakmak yerine saga sola eleştirirseniz haklı olduğunuz anlamına gelmez. Geçen sene az daha küme düşecek takımın bu sene şampiyon olacağının garantisini kim verebilirdi ki playoff gs 'e tezgahtır denilebiliyor...

BU TAKIM NORMAL SEZONDA DERBI KAYBETMEDI . DERBI YENEMEYIP SAMPIYON OLAMIYORUZ NERDEN CIKTI ??? BU TAKIM SIZI ONCE ARENADA 3-1 EZDI , KADIKOYDE DIREKLERE DUA ETTINIZ . TOBE TOBE NEYIN KAFASI BU !!!
  • beyler başlığı baştan sona okudum ve anladığım kısaca şu,

fenerliler:
    play-off iyiki çıktı bizim futbolcularımız satıldığı için galatasarayla güçlerimiz play-off sayesinde eşitlendi.

galatasaraylılar:
    bütün emeklerimiz boşa gitti, sezon başından beri konu mankeni seçildik ve boşuna futbol oynadık.
  • quote:

Derbileri yenemeyip şampiyon olamıyorsanız hatayı kendinizde arayın ilk başta. Demekki büyük takımlarının defanslarında zorlanıyorsunuz. Bu olay sene başında tüm takımların desteğiyle başlatıldı. Ligi 1. bitirip işler kotuye gidince kendinize bakmak yerine saga sola eleştirirseniz haklı olduğunuz anlamına gelmez. Geçen sene az daha küme düşecek takımın bu sene şampiyon olacağının garantisini kim verebilirdi ki playoff gs 'e tezgahtır denilebiliyor...

gündüz alkol almak iyi değildir. çünkü derbileri yenemeyip diyorsunuz derbilerde yenilmedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Her yerde ağlayan Galatasaray taraftarlarını görüyorum bize yenildikleri günden beri. Bunda bir iş var ama ne ? Neredeydiniz kardeşim bu maça kadar ? Puan farkıyla önde sol sonra da play off sistemi Fenerbahçeyi şampiyon yapmak için kurulmuş bir tezgahtır de. Trabzonu geçtiniz.

Gozlerine bir baktir istersen. Sene basindan beri play off olmasin diyoruz. Siz kazandiktan sonra ortaya cikmadi yani bu. Onlarca konu acildi hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

Puan'ın yarıya indirilmesi çok saçmaydı bu bir gerçek. Ama play-off sistemi bence çok da kötü bir şey değildi. Sonuçta, kendi denklerinle yaptığın bir mücadele, ligde o topluluğun en iyisinin ortaya çıkması için yapılan bir organizasyon. Puanların yarıya indirilmesinin mantıklı bir nedenini söyleyen, bana da açıklasın lütfen. Zira, akıl kırıntısı bile yok bence bunu ortaya atanda.

Fenerbahçeli olduğumu belirteyim.

yahu zaten en iyisiymiş ki ligi birinci bitirmiş, neyin kafasını yaşıyosun sen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Her yerde ağlayan Galatasaray taraftarlarını görüyorum bize yenildikleri günden beri. Bunda bir iş var ama ne ? Neredeydiniz kardeşim bu maça kadar ? Puan farkıyla önde sol sonra da play off sistemi Fenerbahçeyi şampiyon yapmak için kurulmuş bir tezgahtır de. Trabzonu geçtiniz.

Gozlerine bir baktir istersen. Sene basindan beri play off olmasin diyoruz. Siz kazandiktan sonra ortaya cikmadi yani bu. Onlarca konu acildi hatta

ee bizde öyle dedik ne oldu..aykut kocaman hatta bi acayip lig diyip dalga bile geçti..sezon başında herkez eşit olarak girdi..nerde burda haksızlık..siz şampiyon bitirdinizde sonradanmı konuldu playoff?

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

gündüz alkol almak iyi değildir. çünkü derbileri yenemeyip diyorsunuz derbilerde yenilmedik :)

Anlatılmak istenen belli, play off maçlarını yenemiyorsanız hatayı ilk başta kendinizde arayın. Şimdi tekrar okuyabilirsin yazımı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.