Şimdi Ara

seneye aof'den mezun olup, önlisans kpss'ye girilebilinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar, seneye aof lisansdan mezun olup, önlisans kpss'ye girilebilir miyim. Daha dogrusu,lisans mezunu olarak onlisans kpss puanini kullanabilir miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 4 Nisan 2013; 16:49:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: scoopi

Evet arkadaslar, seneye aof'den mezun olup, önlisans kpss'ye girilebilir miyim. Daha dogrusu sorun olur mu.

evet girebilirsiniz. problem yok.

Orijinalden alıntı: dravdan

SENEYE lise mezunları giremiyor mu kpss'ye?

Girebilir, girememesi icin her hangi bir kisitlama yok.

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

quote:

Evet arkadaslar, seneye aof'den mezun olup, önlisans kpss'ye girilebilir miyim. Daha dogrusu sorun olur mu.

Yani haziran gibi aof'den muzun olmaya hak kazanildiginda, sonraki yapilacak onlisans sinavinda kpss puanini tercihlerde kullanabilir miyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet kullanabilirsiniz.
    zaten kpss de sınava girdiğin tarihte mezun olma şartı. var.

dezemingizi tercih yapip atanirsan diploma/mezuniyet sarti istenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

evet kullanabilirsiniz.
    zaten kpss de sınava girdiğin tarihte mezun olma şartı. var.

Hayir, sinava girildiginde mezuniyet sarti istenmez. Sadece tercihlerde istenir, tercih bildiriminde mezuniyet tarihi girilmesi gerekir.

quote:

quote:

Yani haziran gibi aof'den muzun olmaya hak kazanildiginda, sonraki yapilacak onlisans sinavinda kpss puanini tercihlerde kullanabilir miyiz

yani katiplik sınavı için sordum esasında.
    ona göre bu yıl sonuna doğru çalışmaya başlamayı düşünüyorum.
    2014 deki katiplik sınavı için tabi (önlisans veya lise mezunları hangileri için oluyor bilemiyorum)

• lisans mezunu olup kpss onllisans'tan herhangibir tercih islemi yapamazsin.sırf bu yuzden 1 ders vermeyip okul uzatanlar var.

Orijinalden alıntı: turexx

lisans mezunu olup kpss onllisans'tan herhangibir tercih islemi yapamazsin.sırf bu yuzden 1 ders vermeyip okul uzatanlar var.

Bu durum icin, mezuniyete hak kazanma tarihi belirleyici oluyor diye biliyorum.
    Mesela, lisans kpss'ye basvuru esnasinda henuz muziniyete hak kazsnilmamissa, lise veya onlisans duzeyinde kpss'ye girilebiliyor ve daha sonra lisans mezunu olunsa bile tercihlerde hak kaybi yasanmiyor diye biliyorum.

• evet arkadaşlar bu konuda bende aynı durumdayım. Bende lise kpss ye girdim bu senede lisans bitiyordu ama bitirmedim tek ders kaldı. Şöyle ki ben de çok araştırdım mezun olursam ne kaybederim diye:
    1- Aldığınız puan 2 yıl geçerlidir bu zaten açıklamada var hatta lisanstan KPSS ye girseniz dahi lise/Ortaöğretim KPSS puanınız ölmüyor yine kullanabilirsiniz.. İksi ile de tercih yapabilirsiniz herhangi bir sıkıntı olmaz.
    2- Sıkıntı olarak da: eğer lisansı bitirip lise/önlisans atamanız olursa sonra sizde doğal olarak lisans diplomasını vereceksiniz ve kademenizi düşmesini maaşınızın artmasını isteyeceksiniz işte bu hakları kurum vermiyor ama dava açarsanız 1-2 yıl içinde kazanabiliyorsunuz..

Ben niye mezun olmuyorum hiç bir işe yaramıyor lisans diploması zaten özelde çalışıyorum harçta yatırmıyorum hiç mahkeme ile de uğraşmam atanırsam verririm diplomayı maaş artar kademe düşer..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.