Şimdi Ara

SENETLİ LAPTOP ALMAK LÜTFEN ACİL YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop almak istiyorum Hp yada Sony Vaio ama Hp daha öncelikli neyse ben laptopu senetli almak istiyorum Hp ve Sony Vaio laptoplarını senetle satan yer varmı yada sadece Casper felan Türk markalarımı senetli satıyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum Vatan Computer veya Bimeks satarmı acaba lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Birde satan yer varsa ben 18imin içindeyim ancak doldurmadım yani reşit deilim Reşit olmayanla yaparlarmı veya reşit birimi lazım illaki.

Bu İki sorumu yanıtlarsanız yardımcı olursanız çok duacı kalırım şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

• Senete imza atabilmen için reşit olman gerekiyo malesef..

Diğer sorularına yardımcı olamıyorum :(

düzeltme: imza atarsın o sırada satan kişi bilmiyosa reşit olmadığını gayet alırsın aletini.. aşağıdaki linkte bazı bilgiler var reşit olmayan kişinin senet imzalaması ile ilg..

http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=5217

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 7 Kasım 2006; 22:41:12 >
  • Peki arkadaşlar nereler senetli Hp ve Sony Vaio laptopları veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

Peki arkadaşlar nereler senetli Hp ve Sony Vaio laptopları veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Bildiğim kadarıyla evkur senetle veriyordu. Yalnız evkurda sana birşey satmadan önce araştırma mı ne yapıyormuş.Eve gelip komuşularına bile soruyorlarmış. sikayetvar.com'da yazıyor. Birde oradan alırsan 2 milyarlık bilgisayarı 2,700e falan alırsın.
    Artık çoğu yer kredi kartına taksit yapıyor. Satıcılar napsın senetle bilgisaya satıp müşterinin peşinden koşacağına kredi kartıyla taksit yapıyorlar..
  • Ev kurdan başka satan yer yokmu acaba birde yani öyle araştırma zamanı kadar sürem yok çünkü ben öğrenciyim başka şehirde oda olmuyor yani
  • Senetle alırsan çok faiz ödersin. Senetle uğraşacağına bi kredi kartı alsana. Bankalar yollara önüne gelene dağıtıyo. Almayanı dövüyolar

Kart almak istemiyosan tüketici kredisi al. (kefil olarak sağlam birini göstermen lazım. Esnaf veya memur) Hem peşin alınca iskonto da yaptırırsın..
  • casper gerçekten senetle veriyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.