Şimdi Ara

Senet ile icradan 2 arac baglatma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler..

    Daha oncede foruma yazmiştim hatirlayanlar olur belki

    Kardesimin amcama verdiği 2 ticari arac var. Bu araclari zamaninda iş yapcam bahanesiyle aldi Hatta islerini yoluna koydukca araclari satin alcagini soyledi.. Kardesimde verdi araclari nasilsa satin alir diye. Ama araclarin noterde satislarini kesinlikle vermedi Tescilleri hayla kardesimde aradan 1 sene gecti.. Amcam ne araclari satin aldi nede suan geriye veriyor.. Adam resmen araclari sakliyor getirmiyor. Bir avukatin gaziyla 1 ay once savciliga suc duyurunsunda bulunduk araclarin baglanip tarafimiza iadesi icin. Savci orali bile olmadi Amcamin guveni zedeleme sucu isledigini ve bu konuda islem yapcagini soyledi..

    Neyse savciligi beklersek daha cok zarar gorcez. Cunki pislik herif arabalarin biriyle kaza yapmis ve o sekilde dolasiyormus. Bizde kardesimle aramizda senet duzenleyip icraya verip araclari baglatmakda bulduk careyi.. Bir senetle 2 araci birde baglatabilirmiyim bunu sormak istedim foruma.. Cunki bu olay artik amca yeğenlik
    Hukukunu bitirdi Birbirimize gircez kan dokulcek.. Araclara 4 milyarin ustunde ceza yazilmis bunlarida odemiyor... Bunu yabanci adam yapsa agzini burnunu kirariz daa arada baskalari var onlarin hatrina sabrediyoruz ama artik sabir kalmadi isi biran once cozmek istiyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • en başta yanlış yapmışsınız. araçlar çalındı diye ihbarda bulunucaktınız.
  • olan olmuş artık, hemen icra takibi yapın ve araçların üzerine trafikten men kaydı koydurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.