S

Yüzbaşı
28 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 101 (Bu ay: 0)
Gönderileri

arkadaşlar bilgisayarı toplayalı yaklaşık 1 sene olacak son 2 aydır hafif hafif fan hızı artmaya ve sıcaklık sıkıntıları yaşamaya başladım. artık en son cs go oynarken fps 100 altı görmeye başladı cpu sıcaklığına bir baktım 95c leri görmüş.oyunu kapatıp normal düzene inip işlem yapmazken bile 60c de kalıyor. cpu core voltajı boştayken 0.9 larda. bütün updateler güncel acaba termal macunda mı bir sıkıntı var yoksa fanlar toz mu topladı ama yani her ihtimalde bu kadar ısınması sadece fanla alakalı mıdır bilemedim. dragon centerda kendiliğinden extreme performance a geçiyor. bağlantı veya oturma sorunu olsa 7-8 ay sorun çıkarmayan alet son 2 ayda böyle yapmaz diye dsüşünüyorum. acaba stock termal macun kullanıldı kurulum yapılırkende etkisi mi azaldı veya aşırı mı tozlandı bilemedim. resimlerde değerlerinide aldım sadece termal macun yenileme ve toz temizlemelik bir sıkıntı mı yoksa yazılımsal veya donanımsal bir problem mi var.yoksa amd mi kendi kendine performans için voltaj yükseltip ısınıyor.

pc özellikleri ;

AMD Ryzen 7 3700X 3.6 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci

MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi 5100mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart

MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 3X OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

MSI MAG CoreLiquid 240R 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

MSI MAG Forge 100R Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa

arkadaşlar bilgisayar toplama işini 10 küsür sene önce biri olarak masaüstü oyun bilgisayarı almak istiyorum. lakin birçok tane site ve birçok tane seçenek çıkıyor. güvenerek alışveriş yapabileceğimiz hazır toplama sistemleri olan bir site önerebilir misiniz. etrafımdakilere sorduğumda 5binede 55 binede sistem var diyorlar. böyle olunca kafam karışıyor. tek istediğim 4-5 sene steame girdiğimde hoşuma giden her oyunu düzgün ve rahatlıkla oynayabilmek. ayırdığım bütçe her şey değil 10-12 bin civarı(kasa - ekran - mouse vs vs) bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Arkadaşlar yeni xbox one s aldım.arkadaşımda ise one x var.beraber game pass ve ea access almak istiyoruz.bu iki üyelik sistemini netflix gibi beraber kullanabiliyor muyuz yoksa ayrı ayrı mi almak lazım.birde bunların dışında aylık ödeme ile oyun oynanan üyelik var mıdır
arkadaşlar hafta içi peugeot 208 1.4 hdi otomatik alacağım. araç sahipleri artıları ve eksileri yazabilirlerse memnun olurum. özellikle smeg ekranın kullanımı nasıl oluyor. bunu navigasyon ve geri görüş desteği olarak kullanabilir miyiz? 68 beygir olması yokuş vs çıkarken sıkıntı yaratıyor mu?
arkadaşlar hukuk bürosu için fiyat olarak çok pahalı olmayan kaliteli ve toner dolumu ucuz olacak yazıcı önerisi olan var mı? sadece yazıcıda olabilir , yazıcı tarayıcı özelliğide olabilir.
arkadaşlar hukuk bürosu için fiyat olarak çok pahalı olmayan kaliteli ve toner dolumu ucuz olacak yazıcı önerisi olan var mı? sadece yazıcıda olabilir , yazıcı tarayıcı özelliğide olabilir.
Arkadaşlar araç kendi aracım. sıfır aldım. Kapalı garaj arabası. Boyası hiç zarar görmedi. içi tertemiz. Kendim sigara kullanmadığım için başkasınada kullandırmadım.Sadece haftasonları gezmek amaçlı kullandım. Evlendiğim için aile arabası almak için satıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-masrafsiz-firtina-mavi-160-beygirlik-dsg-17000km-420918677/detay
arkadaşlar akita inu sahiplenmik istiyoruz. öncelikle barınaklara ve ilanlara baktık ama bulamadık. akabinde mecburen yavru sahiplendiren yerlere göz attık ama fiyatlar 3000-4000 arası. daha uygun bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
arkadaşlar bu işlemi nasıl yapabilirim. nero media programını kurdum ama stabil olmayan bağlantı hatası veriyor. bunun çözümü nedir? kablosuz bir şekilde smart tv ile laptop nasıl birbirine bağlanıp film izlenir
arkadaşlar nette biraz araştırma yaptım ve ps4 için blueray 3d film izlemek için yama geldiğini gördüm ama kendi ps4 konsolumda bunu yapamadım. bunun bir yolu filan mı var yoksa update eksiği mi var konsolun çünkü yeni aldım.
Hakkında
Meslek: Avukat
Forum İkinci El İmzası:
aldıklarım:manjimaru'dan pes2010 , uncharted 2 , psnnetworkcard'dan uncharted drakes fortune
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 499
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 10.145 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.