Şimdi Ara

SEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
21.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yaptı acaba hedefi ilk 15 bin olan arkadaş.Netlerime inanmayıp gruptan atmıştı beni.Herhalde çekemedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgaripfonksiyon B kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam ben sana güvendiğimi söyledim

    foruma az girmeni tavsiye ederim

    seneye inşallah konu açarsın basardim diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herzamanyıkık

    Olsun hocam ben sana güvendiğimi söyledim

    foruma az girmeni tavsiye ederim

    seneye inşallah konu açarsın basardim diye
    inşallah hocam inşallah çok sağol :d doğru diyorsun zaten tam olarak derse başladıktan sonra buralara çok uğramayı planlamıyorum seni de tebrik ederim bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bunu biraz tecrübe ettim insan sosyal ortamlardan uzak duracak.gerçekten vakit gidiyor ve hemen elde edemiyorsun tam anlatamadım galiba.ama ben dediğin grupta vardım büyük ihtimal ama aktif kullanmadım dönem içinde pek.



    Neyse kısaca bence en ideali hiçbir gruba girmeyip free takılmak kendin uğraşınca baya yol katediyorsun ya da ayrıntılı video çözümlü kitaplar almak.İkisi beraber en idealdir ve piyasa da gerçekten hem kaliteli çözen hem çözdüğü kitap kaliteli olan bir çok seçenek var.öyle işte :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün sosyal medya uygulamalarını silmiştim ve whatsapı çok aktif kullandığımı gördüm ve onu da sildim 2 hafta önce.Bir arkadaş sayesinde sildim hepsini o verdi akılı çünkü ben baya dalmıştım. şimdi de memnumum.Forumdan da uzaklaşıyorum yavaş yavaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Su an düşününce oyle evet ama o zaman demekki içime oturmuş neden bilmiyorum.

    katılıyorum sana kendin anlaman kadar sana fayda veren bi sey yok.

    yolun acik olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o bahsettiğiniz adam meslek lisesi çıkışlı kıronun teki.Takmayın kafanıza.Ben ezildim eskiden,şimdi ben ezecem kafasında.Zaten sınavda da kotü yapmış.
  • LOL Bu soru cozum gruplarinda her turden insan var.Ben de sacma sapan seyler yasadim da anlatmiyim.Sanal dunya iste herkes kendini bir sey saniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TC kimlik numarası bile istiyorlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    Eylül'ün başında pek zeki pek her seyi bilen arkadasiniz beni atmisti. Nedeni de yapamadigim bir mat sorusunu "zor mat soruları" kanalina atmamdi. Bir tane daha kanal vardı ve orada cozulmemis soru vardi. (Baskasinin sorusuydu, ben çözememistim) ben de oraya atmamistim soruyu durumu aciklamistim. Neden atildigima 1 hafta kafa yordum yemin ederim. O kadar uzulmustum. Tabii sonra kunduz'u buldum o ayri. :d. O arkadaşı görmek istiyorum. fakat yanlış şeyler soylersem uzaklastirilirim maalesef. Hacettepe bilgisayar mi ne istiyordu sanırım. Selam söyleyin ah aldı bolca. Mustehak size:d

    Demem o ki arkadaşım bu saçma sapan insanlara soru sorulmazdi zaten. Kaldı ki bu discord uygulamasina girince vakit cok harciyordum. Ondan sonra telefonu attim ve daha çok calismaya başladım. Birebir hocaya sormak daha kolay, gerisi vakit kaybı. Wp gruplarina da bu nedenle ayri bir sasiriyordum zaten.

    Demem o ki: salla gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz Yahnisi -- 15 Ağustos 2018; 22:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buradaki mesajlarin cogu sana galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen forumdan ayrılmamis miydin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılamıyoruz tercih sonuclarina kadar buradayim :Dd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ogretmenim okulumda 100 kisiden 10 u ilk 100k ya girer anca. Bu cocuklar test cozmeye calisir diger sigirlar cozuyoruz diye kendileri dahil herkezi kandirir. Okulun kütüphanesine cozen 10 cocugu cozmesi muhtemel baska 10 cocukla bir hafta aldim. Bu sinifta kalan sigirlar miri. Kirin etmeye başladı. Digerlerine cephe almaya basladi. Ulan sen sinifta o cocugun hakkina girerken o bisi diyemiyor. Onu senin zararindan korumak icin alinca ne laf ediyorsun dedim kendi kendime :) ama olayi soyle cozdum. Girdim siniflara. Test odasina herkesin gitmeye hakki var evet haklisiniz ben essejlik ettim ayirimcilik yaptim affedin. Dedim. Test odasinin bazi kurallari var kimse kimseyle konusmicak birsey yeyip icmicek teneffus saatleri farkli olacak. 1.5 saat icerde kalip bu kurallara uyacak. Gotu yiyen gelsin dedim. Benim sectigim cocuklar cikti geldi. Digerlerinden üç kişi geldi orda da kurala uyamadi 1 saat dolmadan sinifina gitti. Kalanlarin gitmedim yanlarinada kendileri calisti.



    Muhtemelen siz bizim okulda okul birincisi olurdunuz 8k yi 7 yildir gormedim ben. Demek istedigim kendini nimetten sayan baraji zor gecen tiplerden cok muzdaribim :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 16 Ağustos 2018; 10:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oğlum ben bu çocuklara çok üzülüyom lan... Üniversiteyi de, sınavını da hayatın en önemli şeyi sanıyorlar falan...

    Hayatları test olmuş. Kendini ifade etmekten aciz, ama ilk on binde olan gençler var.

    Bir sosyal hayatı olmayan gençler var.

    Gerçek hayata dair bir şey bilmeyen, entellektüel bir birikimi olmayan, pek sorgulamayan, ama test çözüp iyi çalışan gençler var.

    ----------------

    Daha da kötüsü, buna gaz veren öğretmenler var. Hadi gençler bu düzenin kurbanları. Öğretmenlere ne demeli?

    Anlattığı tarihin üstü kapatılmış, yontulmuş ve düzeltilmiş tarih olduğunu bile bile, bodos anlatan tarih öğretmeni mesela... Test sınav yapan tarih öğretmeni var yahu!

    Coğrafyanın insana nasıl dokunduğunu, iklim ve coğrafyanın yaşadığımız medeniyeti nasıl şekillendirdiğini, coğrafyanın insanla nasıl doğrudan alakalı olduğunu anlatmaktan yoksun coğrafya öğretmeni var. Dinlerin yayılmasının bile coğrafya ile, iklim ile ilgisi var. Öğretmen anlatmaktan aciz. Sonra öğrenci diyor, "coğrafya sıkıcı hoca!" "Sıkıcı olan coğrafya değil yavrum. Senin dangalak hocan."

    Siz gençler yarış atı değilsiniz. Hocalarınız da jokey değil. Üniversite sınavını tabii ki ciddiye alın. Ama hayatınızın tek önemli gerçeği değil. En önemli anı hiç değil. Hele ki Türkiye'deki über dandik eğitimle, önemi daha da düşüyor. Türkiye'de, bu dandik eğitim sistemi ile, en önemli etken şanslı doğup doğmadığındır.

    Bir de es kaza müfredatla sınırlı kalmayan, öğrenciye insan yetiştirme gözü ile bakan, kendini entellektüel ve felsefi açıdan geliştirmiş öğretmenlere denk gelmenizin de üzerinizde etkisi olacaktır. Doğuştan şanslı değilseniz, ailenizin size kattıkları sizi geleceğin yetişkin bireyleri olarak daha ileriye taşımıyorsa, geriye nasıl öğretmenlere denk geldiğiniz sorusu kalıyor.

    Öğrencilik hayatım boyunca, öğretmenlerim, müfredatı işleyip, müfredatla ilgili bir eksik varsa (özellikle tarihte çoktur), bu müfredatın yönlendirilmiş öğrenci tartışmalarıyla içinden geçer, delik deşik ederdi.

    Bir başka öğretmenim, konusu olan derse girdiğinde, kendini tanıttıktan sonra, "Sizinle bütün bir yıl boyunca bir bina inşa edeceğiz. Bu binayı inşa ederken, bir yandan da aradan bazı blokları çekeceğiz. Binamızı zayıflatacağız. Son dersimizde o binayı yıkacağız. Son dersten kafanız karma karışık, ama merak içinde çıkarsanız, bilin ki işleyeceğimiz dersler bir işe yaramıştır. Size ne kadar az şey bildiğimizi öğretebilmişizdir." gibi bir girizgah yaptı. Yılın son dersi de uzunca bir konuşma yaparak, kitapta işlediğimiz neredeyse her şeyin içinden geçti, delik deşik etti. Hayatımın aydınlanma noktalarından biriydi mesela bu. Yıl boyunca ilmik ilmik, konu aralarında işlediği minik detayların hepsini yılın sonunda birbirine bağlayıp buldozerle çekti bildiğin.

    --------------------

    Sonuçta öğretmenler at yetiştirmiyor. Öğrenci yetiştiriyor. Bunu unutmuş olan öğretmenin eline düşerse çocuğum, bana iş düşer. Küfrede küfrede öğretmenin işini evde yaparım. Ama yapamayacak olan milyonlar var. O kadar şanslı olmayanlar... Onlar ne yapacak? Öğretmenlere büyük iş düşüyor özetle.

    Gençler, siz de bu kadar takmayın bu işi. Çalışın, en iyisini dileyin. Ama ilgi alanlarınız-hobileriniz olsun, sosyal olun, iletişim içinde olun, kendinizi iyi ifade edin, yabancı dilinize önem verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Ağustos 2018; 12:35:4 >




  • Merhaba eğer o arkadaş ben isem ben de sana söyleyeyim. Grubumuzdan ben dahil bir sürü derece çıktı. Grubumuzda kesinlikle siyaset vb. konular konuşulmasına izin verilmedi. Sohbet grubunda bile max 5 cümlelik ders dışı sohbet yapıldı ve düzen sağlandı. Ayrıca soru çözüm grubumuza soru sorup çıkan, soruları çözüldüğünde bir kere bile teşekkür etmeyen kişileri grubumuzda bulundurmadık. Bazı kişiler senin sorularını çözmeye uğraşacak, sen çözmeden çıkacaksın. Olmaz öyle şey. Bu dediğim durumu sürekli yapan kişi isen boş yapıyorsun. Eğer değilsen bizim grubumuz herkese açıktı. Zamanında tüm davet linkleri etrafta dolandı. Ha işi çirkefliğe götürecekse bu dediğim kişi, elimde bir sürü ss var atarım yani. Hiç sıkıntı değil. İyi günler.

    Edit: Bu dediğim şahıs dershaneye gitmiyorum demişti. O yüzden siz değilsiniz sanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhaseEdge -- 16 Ağustos 2018; 13:1:14 >
  • PhaseEdge P kullanıcısına yanıt
    sorun değil o kişiye seslenmiş oldunuz

    iyi gunler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzamanyıkık -- 16 Ağustos 2018; 13:16:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.